Starity

Legrémisztőbb horror film ?

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 01. 00:00 #21
- törölt felhasználó -    
én a Motelt moziban néztem régebben és nem vagyok egy kényes típus de ami sok az sok! rolleyes.gif rolleyes.gif
a Motel és a Fűrész típusú filmek sztem már nem a horror kategóriába tartoznak hanem az erőszak trancsír filmekébe amiben aza lényeg hogy próbára teszik a jó ízlés és a nézők tűrés határát!
nahhh akkor én most ajánlok egy filmet a címe az hogy Szerb film! de ígérje meg mindenki hogy aki nem töltötte be a 18-at az még véletlenül se nézze meg!de most komolyan! smileeee.gif baromi nagy botrány van a filmkörül amit én elsősorban marketing fogásnak érzek!de én láttam már a filmet és szóval csak azt tudom mondani aki nincs teljesen tisztában ön magával és az ember-ember elleni erőszak látványával az ne nézze meg!
a story és a zene nem rossz nahhh de ez csak a körítés!
a film a horror és thiller besorolást kapta egyébként!

max törlik a kommentemet!
a bemutató a cikkben!
tessék:
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/11/29/megijedtek_a_szerb_horrortol_a_britek/
2010. december 01. 00:23 #22
- törölt felhasználó -    
kiskoromban elég sok horrortól féltem. Pl: A Kör, Az Átok, Sötétség leple, 13 kísértet.
Mára pedig nem tudnak olyan filmet összedobni, amitől félnék 110.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2010. december 01. 00:47 #23
Abby92
Abby92

StátuszNE LOPD EL AZ AVATAROM!!!! Lesz kapsz,ha ellopod!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 746
Csatolások: 2771
Azonosító: 135519
Idézet (gonzales7 @ 2010.12.01. 00:00)
én a Motelt moziban néztem régebben és nem vagyok egy kényes típus de ami sok az sok! rolleyes.gif  rolleyes.gif 
a Motel és a Fűrész típusú filmek sztem már nem a horror kategóriába tartoznak hanem az erőszak trancsír filmekébe amiben aza lényeg hogy próbára teszik a jó ízlés és a nézők tűrés határát! 
nahhh akkor én most ajánlok egy filmet a címe az hogy Szerb film! de ígérje meg mindenki hogy aki nem töltötte be a 18-at az még véletlenül se nézze meg!de most komolyan! smileeee.gif baromi nagy botrány van a filmkörül amit én elsősorban marketing fogásnak érzek!de én láttam már a filmet és szóval csak azt tudom mondani aki nincs teljesen tisztában ön magával és az ember-ember elleni erőszak látványával az ne nézze meg!
a story és a zene nem rossz nahhh de ez csak a körítés!
a film a horror és thiller besorolást kapta egyébként!
max törlik a kommentemet!
a bemutató a cikkben!
tessék:
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/11/29/megijedtek_a_szerb_horrortol_a_britek/

biggrin.gif
akkor holnapután megnézem,mert akkor leszek 18. _nevet.gif
2010. december 01. 05:01 #24
- törölt felhasználó -    
Ha már szóba kerültek a botrányos filmek: Cannibal Holocaust. Nem mondanám kifejezetten horrornak, sem túl rémisztőnek, de megvan a maga hangulata.

Amit nagyon tudok ajánlani horror, az a Ragyogás. Egy igazi remekmű. wink.gif smileeee.gif
2010. december 01. 15:21 #25
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó

StátuszA lehetetlen nem létezik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Láttátok a Kaptár filmeket???
2010. december 01. 15:21 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Abby92 @ 2010.11.30. 22:44)
ezt a filmet láttam  smileeee.gif 
igaz történet alapján van  blink.gif 
nővérem egyik ismerőse arra lakik és be akart menni a házba  _nevet.gif

Én is be akarnék rohog.gif csak egyből sikongva jönnék ki biggrin.gif
Amit ma a bátyámtól hallottam az A Fehér zaj mellow.gif Még nem láttam, de lehet nem nézem meg, mert ha ő se tud aludni tőle, akkor én!
2010. december 01. 15:55 #27
- törölt felhasználó -    
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én speciel nem vagyok oda a remake-ekért. A The Amityville Horror-ból szerintem jobb volt az eredeti változat, mint a Ryan Reynolds féle.
A Kaptár filmeket mind láttam, a legújabb nekem nem jött be, de a többi részt nagyon szeretem. biggrin.gif
A fehér zajt is láttam, nem volt rossz film, de részletekre már nem emlékszem. Szerintem simán megnézheted Becca. wink.gif smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fogkrém
2010. december 01. 15:59 #28
Abby92
Abby92

Idézet (Becca @ 2010.12.01. 15:21)
Én is be akarnék  rohog.gif  csak egyből sikongva jönnék ki  biggrin.gif 
Amit ma a bátyámtól hallottam az A Fehér zaj  mellow.gif Még nem láttam, de lehet nem nézem meg, mert ha ő se tud aludni tőle, akkor én!

hát simán bement volna biggrin.gif nővérem mesélte
ment a főnökével kocsival,megálltak a háznál és azt mondta,hogy beakar menni,erre a főneke elküldte melegebb éghajlatokra és tovább mentek _nevet.gif
én nem mernék bemenni rohog.gif
2010. december 01. 15:59 #29
Abby92
Abby92

Idézet (Barak Stefánia @ 2010.12.01. 15:21)
Láttátok a Kaptár filmeket???

én nem láttam,de nem is vagyok rá kíváncsi rohog.gif
2010. december 01. 19:03 #30
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Viasztestek. Nem láttam, de azt mondják nagyon durva. Paris Hilton és Jared Padalecki is játszik benne.

Egyébként, nekem egyik kedvenc horrorfilmem a Péntek 13. Olvastam is, de - furcsa, mert általában nem így van - a film jobban tetszett, mint a könyv. Ez itt a remake trailere.
2010. december 01. 19:22 #31
Abby92
Abby92

Idézet (wannascream @ 2010.12.01. 19:03)
Viasztestek. Nem láttam, de azt mondják nagyon durva. Paris Hilton és Jared Padalecki is játszik benne. 

Egyébként, nekem egyik kedvenc horrorfilmem a Péntek 13. Olvastam is, de - furcsa, mert általában nem így van - a film jobban tetszett, mint a könyv. Ez itt a remake trailere. 

a viasztesteket láttam smileeee.gif
kicsit durva volt,de azon csak szakadtam mikor parist megölték _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 01. 19:23 #32
Abby92
Abby92

végre megnéztem a tükrök című horrort,amit a legelső tag linkelt be
nagyon tetszett biggrin.gif
amikor a pasi húga meghal az nem nagyon tetszett,majd felfordultam,de azon kívül nagyon jó kis film lett biggrin.gif
2010. december 01. 20:25 #33
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Véleményezek...

Tükrök - az ötlet klassz, a kivitelezés elég gagyi. Főleg a végén a "nagy harc" jesszusom... irtó béna.

Szerb film - uhhh... durva. Rákerestem, elolvastam miről szól pontosan... asszem nem nekem való blush.gif biggrin.gif

Cannibal Holocaust - rengeteget meséltek róla, mindenki azt mondja hogy érdemes megnézni. Ha lesz lehetőségem, feltétlen.

Ragyogás - a könyvet is imádtam, és a remake tényleg szuper. Azért én 15 év alatt és nagyon érzékeny emberkéknek nem ajánlom, kicsit megborítja az ember családról alkotott képét.

Kaptár - aki szereti az látványos akciót, Milla Jovovich-ot, a zombikat és az ilyen apokaliptikus filmeket annak sztem kihagyhatatlan. Én nagyon szeressem, sztorit ne nagyon keresettek benne de kikapcsolódni jó thumbsup.gif

Fehér zaj - nnna, itt egy másik bénaság. Én sokkal többet vártam volna. Szerintem baromi unalmas, egyetlen ijesztő, hatásvadász jelenettől eltekintve semmi extra.

Viasztestek - _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Péntek 13 - szégyen, nem szégyen én még nem láttam, de mivel sokan mondjátok hogy kedvenc meg szuper, ígérem megnézem biggrin.gif
2010. december 01. 20:40 #34
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

Legenda vagyok
Nem tudom, mennyire számít horrornak, de nagyon nyomasztó és izgalmas film, Will Smith pedig óriásit alakít benne.

1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2010. december 01. 20:43 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peszti @ 2010.12.01. 20:25)
Véleményezek...
Tükrök - az ötlet klassz, a kivitelezés elég gagyi. Főleg a végén a "nagy harc" jesszusom... irtó  béna.
Szerb film - uhhh... durva. Rákerestem, elolvastam miről szól pontosan... asszem nem nekem való blush.gif  biggrin.gif 
Cannibal Holocaust - rengeteget meséltek róla, mindenki azt mondja hogy érdemes megnézni. Ha lesz lehetőségem, feltétlen.
Ragyogás - a könyvet is imádtam, és a remake tényleg szuper. Azért én 15 év alatt és nagyon érzékeny emberkéknek nem ajánlom, kicsit megborítja az ember családról alkotott képét.
Kaptár - aki szereti az látványos akciót, Milla Jovovich-ot, a zombikat és az ilyen apokaliptikus filmeket annak sztem kihagyhatatlan. Én nagyon szeressem, sztorit ne nagyon keresettek benne de kikapcsolódni jó thumbsup.gif 
Fehér zaj - nnna, itt egy másik bénaság. Én sokkal többet vártam volna. Szerintem baromi unalmas, egyetlen ijesztő, hatásvadász jelenettől eltekintve semmi extra.
Viasztestek -  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Péntek 13 - szégyen, nem szégyen én még nem láttam, de mivel sokan mondjátok hogy kedvenc meg szuper, ígérem megnézem biggrin.gif

A Ragyogásból én inkább az 1980-as változatot ajánlom. wink.gif Lehet, hogy a remake jobban követi a könyvet, de a Jack Nicholson féle változat az igazi film!
2010. december 01. 20:50 #36
- törölt felhasználó -    
A Legenda vagyok szerintem nem horror.De ettől függetlenül önmagában remek film!
Amikor a kutya is megfertőződik kiborultam.. sad.gif unsure.gif
2010. december 01. 21:00 #37
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

Idézet (gonzales7 @ 2010.12.01. 20:50)
A Legenda vagyok szerintem nem horror.De ettől függetlenül önmagában remek film!
Amikor a kutya is megfertőződik kiborultam.. sad.gif  unsure.gif

Neee! Spoiler! biggrin.gif
Amúgy... végül is ebben is vannak "zombiszerű izék", meg ebben a filmben nem a hatásvadászatra mennek (igazából nincs benne ilyen hirtelen megijesztős jelenetek ha jól emlékszem), hanem az egész hangulata szerintem borzasztóan nyomasztó. A történet maga elég horrorisztikus (apokalipszis meg minden) szóval... nem tudom. Horrorisztikus fantasy? Kaland? Nem tudom mi a besorolása biggrin.gif
2010. december 01. 21:01 #38
- törölt felhasználó -    
Én nem szeretem a horror filmeket, de régebben láttam az Állat temetőt, elég volt belőle, egy életre rohog.gif
2010. december 01. 21:05 #39
Abby92
Abby92

én igazi horror függő vagyok biggrin.gif
azokon nőttem fel rohog.gif
most töltöm az 1408 című filmet és már nagyon kíváncsi vagyok rá,mert a trailer nagyon szuper volt biggrin.gif
2010. december 01. 21:20 #40
- törölt felhasználó -    
Lassan átkeresztelhetnénk a topikot Stephen King-re. cool.gif
Sajnos nem minden általa készült könyvből készült jó film, de a legtöbb azért a nézhető kategóriába tartozik.
Amit még Stephen King-től ajánlani tudok: Az/A gonosz, A köd(2007), A remény rabjai, A rózsa vére, Álomcsapda, Halálsoron.
Nem mindegyik horror, de nagyon jó filmek. laugh.gif
Amúgy én is óriási horror függő vagyok, valamint Stephen King függő, bár csak kevés könyvét olvastam, viszont amelyik filmhez valami köze volt, szinte mind láttam. smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!