mi lenne velünk nélküle..
Rálőttek a megasztárosra New Yorkban!
2010. november 30. 13:56
Hát igen. De a majdnem az majdnem. Mondjuk én az ilyeneket feljelenteném az biztos. AZ is igaz hogy ők elég nehezen tették volna.
2010. november 30. 14:48
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
JUJ!
2010. november 30. 14:52
Ez azért New Yorkban elég mindennapi, pláne hogy elsem találta.
2010. november 30. 14:54
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
ez nem semmi
2010. november 30. 15:14
Nem hinném, hogy a barátja ne lett volna hibás a történtekért. Elvégre szerintem még Bronxban sem vesznek a semmiért üldözőbe embereket.
2010. november 30. 15:42
aranyos volt András a Frizbiben.
nagyon viccesen beszél néha ami persze édes :)am én nem vagyok oda érte mint énekes és mint pasi úgy se tetszik.. remélem nem ő nyer.. nehogymár egy külföldi nyerje meg a MAGYAR (!!) Megasztárt.. de azért nem rossz ő se!
nagyon viccesen beszél néha ami persze édes :)am én nem vagyok oda érte mint énekes és mint pasi úgy se tetszik.. remélem nem ő nyer.. nehogymár egy külföldi nyerje meg a MAGYAR (!!) Megasztárt.. de azért nem rossz ő se!
2010. november 30. 15:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Dancsy, _ToTo_: Bronxban?
Simán lehet, hogy semmit nem csinált a barátja, nem láttatok még ilyet? Bronxról van szó, az lenne a csoda, ha nem történt volna velük ilyen
András nagyon aranyos volt a Frizbiben, különösen mikor mondta, hogy "nem maradtam ott kezetfogni"
2010. november 30. 16:00
|
HeatherHemmensúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 4 Azonosító: 139459 offline
|
durva.és naon gáz.nekem nem a kadvencemszoval nem sírokkxD:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: