mi lenne velünk nélküle..
Rálőttek a megasztárosra New Yorkban!
2010. november 30. 13:56
Hát igen. De a majdnem az majdnem. Mondjuk én az ilyeneket feljelenteném az biztos. AZ is igaz hogy ők elég nehezen tették volna.
2010. november 30. 14:48
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
JUJ!
2010. november 30. 14:52
Ez azért New Yorkban elég mindennapi, pláne hogy elsem találta.
2010. november 30. 14:54
|
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 offline
|
ez nem semmi
2010. november 30. 15:14
Nem hinném, hogy a barátja ne lett volna hibás a történtekért. Elvégre szerintem még Bronxban sem vesznek a semmiért üldözőbe embereket.
2010. november 30. 15:42
aranyos volt András a Frizbiben.
nagyon viccesen beszél néha ami persze édes :)am én nem vagyok oda érte mint énekes és mint pasi úgy se tetszik.. remélem nem ő nyer.. nehogymár egy külföldi nyerje meg a MAGYAR (!!) Megasztárt.. de azért nem rossz ő se!
nagyon viccesen beszél néha ami persze édes :)am én nem vagyok oda érte mint énekes és mint pasi úgy se tetszik.. remélem nem ő nyer.. nehogymár egy külföldi nyerje meg a MAGYAR (!!) Megasztárt.. de azért nem rossz ő se!
2010. november 30. 15:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Dancsy, _ToTo_: Bronxban?
Simán lehet, hogy semmit nem csinált a barátja, nem láttatok még ilyet? Bronxról van szó, az lenne a csoda, ha nem történt volna velük ilyen
András nagyon aranyos volt a Frizbiben, különösen mikor mondta, hogy "nem maradtam ott kezetfogni"
2010. november 30. 16:00
|
HeatherHemmensúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.24. Hozzászólás: 35 Csatolások: 4 Azonosító: 139459 offline
|
durva.és naon gáz.nekem nem a kadvencemszoval nem sírokkxD:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: