hát...szomorúan látom h én ennek még csak kb a felét látam. O.o
nah mindegy nekem akkor is a kedvenc a Herkules meg Robin Hood. xD
Az Aranyhaj a Disney 50. animációs meséje
2011. augusztus 09. 17:58
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Nekem a Disneyről,az egész Disney világról az a vélényem,hogy tönkreteszik azokat a sztárokat,akik kiléptek tőlük,és erre volt már példa...Bár sokan megvannak nélkülük,akárcsak Miley,Selena és Demi,mind a 3 lány otthagyta a Disneyt,hogy megmutassák,a Disney nélkül is valakik,és lám igy van,igaz,hogy A Disneyvel lettek hiresek,de akiknek van tehetségük,Disney nélkül is megvannak!Pl:Nina Dobrev,Ian Somerhalder!Igyekeznek mindenkiből sztárt csinálni,akiből csak lehet,ott van egy csepp tehetséggel sem biró(tehetségtelen) Rebecca Black...
Jók a sorozatok,de sokakat csk tönkretesznek!
Jók a sorozatok,de sokakat csk tönkretesznek!
2011. augusztus 09. 17:58
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Nem kérek vissza kommentet!
2011. augusztus 09. 18:01
|
|
Nem a mesék,mint pl:Csipkerózsika,hanem a sorozatok,mint Sok Sikert Charlie,vagy Sonny a Sztárjelölt,MHM,vgy WOWP...
2011. augusztus 10. 19:35
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Minden hozzászólásodat tudod szerkeszteni az elküldéstől számított fél órán belül, nem kell háromszor is írni, mivel ott a 'Szerkesztem' gomb. Elhiszem, hogy gyűjtesz a jelvényre, de azt kicsit okosabban is megteheted.
Egyébként meg ne haragudj, de ez hogy a francba jön az én több mint fél évvel ezelőtt megírt cikkemhez, ami a mesékről szól??? Vagy most én értem félre??
Arról nem is beszélve, hogy Ian és Nina nem is számítanak "Disney"-sztárnak. Meg azt sem értem, hogy miért teszik tönkre azokat, kik "otthagyják" őket? Egyébként meg Miley, Selena és Demi (meg a többiek) sehol sem lenne a Walt Disney Company nélkül.
Már bocs, de ez az igazság.
Egyébként meg ne haragudj, de ez hogy a francba jön az én több mint fél évvel ezelőtt megírt cikkemhez, ami a mesékről szól??? Vagy most én értem félre??
Arról nem is beszélve, hogy Ian és Nina nem is számítanak "Disney"-sztárnak. Meg azt sem értem, hogy miért teszik tönkre azokat, kik "otthagyják" őket? Egyébként meg Miley, Selena és Demi (meg a többiek) sehol sem lenne a Walt Disney Company nélkül.
Már bocs, de ez az igazság.
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2012. február 20. 14:15
Nekem a kedvenceim A kis hableány,A kis hableány 2.Szépség és a szörnyeteg <333
2012. február 20. 14:21
Várjunk a Thumbelina(pöttöm panna) miért nincs oda írva? Pedig az is egy Disney mese!
2012. február 21. 19:45
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Snowkiss @ 2012.02.20. 14:21)
Várjunk a Thumbelina(pöttöm panna) miért nincs oda írva? Pedig az is egy Disney mese!
Pedig az nem Disney mese.
2014. január 04. 21:22
|
|
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline
|
Kis hableány
Azt mái napig nézem
2014. február 08. 09:38
nekem ezek a mesék alapkedvencek.
ezeken nőttem fel
2015. február 05. 15:21
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Cuki mesék.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.