Aranyos hogy kiállnak ezért a célért.Jólelkű nemes tett.
De a kormányuk politikusai is tesznek valamit?Mert hiába jelenti valaki a bántalmazást ha a hatóság nem tud semmit tenni hosszabb távon.De ha csak 1 gyermeket megvédenek ezzel a kampánnyal már az is nagyon jó.
A gyermekbántalmazás ellen kampányol Thalía
2010. november 30. 11:06
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2010. november 30. 15:02
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 09:14)
Amikor a Facebookon volt ez a rajzfilmfigurára való képátcserélgetés, hát... Nagyon idegesítő volt. Nem lehetett senkit felismerni, utáltam nagyon. Én nem cseréltem le a képet, nem ettől leszek "nagy gyerek". És nem ettől fogom jobban szeretni a meséket. o.o
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
Az a rajzfilmfigurás dolog az nem azért volt, hogy ki milyen nagy gyerek tud lenni, hanem a régi szép mesékért (amik még nem ilyen agyalágyult gyerekbutítók voltak) való "tisztelgés". Meg persze, az, hogy gyereknek lenni jó
Mellesleg én már leírtam, de akkor még egyszer: Szerintem nagyon rendes tőle ez az egész
2010. november 30. 15:56
jajj de kedvesek<3 csak az a baj, hogy ezzel a gyerekbántalmazókat nem lehet jobb hitre téríteni:$
2010. december 06. 16:39
Ez nagyon rendes dolog tőle. Eddig is nagyon kedveltem de most végképp!!!XD
2010. december 22. 14:23
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.15. 22:58)
Komolyan? Biztos innen vették...
Igen, ezt már én is akartam írni...
Egyébként nem csak, hogy ők is erről a témáról írtak benne, hanem gyakorlatilag a cikkedet közölték le. Mentségükre legyen mondva, hogy legalább másik fotót raktak az írás mellé, így ők is csináltak valamit...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.