Az énekesnő is csatlakozott sztárkollégáihoz a gyerekek védelmében, méghozzá a Twitteren kampányolt a bántalmazásuk ellen. Lehetséges, hogy a kisképernyőre is visszatér.
A teljes cikkhez kattints ide!
A gyermekbántalmazás ellen kampányol Thalía
2010. november 29. 19:39
2010. november 29. 19:50
|
|
Dance_Dankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.14. Hozzászólás: 100 Csatolások: 26 Azonosító: 138711 offline
|
rendes tőle de tényleg
2010. november 29. 20:22
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Ez nagyon szép dolog és követendő
2010. november 29. 21:37
Bár a zenéje egyáltalán nem az én stílusom,de nagyon szimpatikus, jószívű nő.
2010. november 29. 22:03
Ez a profilkép lecserélés a facebookon is él? Ott is nagyon sokan tettek ki ilyen képet, vagy azt más alkalom ihlette?
Végtelenül kedves tőle, hogy ennyi mindent tesz mind a gyerekekért, mind az emberekért.
Végtelenül kedves tőle, hogy ennyi mindent tesz mind a gyerekekért, mind az emberekért.
2010. november 29. 22:08
Idézet (agnes @ 2010.11.29. 21:04)
na megjavították a gépét...
Hát valószínű, mert most is írogat mindenkinek a Twitteren...
Idézet (Miah008 @ 2010.11.29. 22:03)
Ez a profilkép lecserélés a facebookon is él? Ott is nagyon sokan tettek ki ilyen képet, vagy azt más alkalom ihlette?
Jó kérdés, nem használom a Facebookot, így nem tudom, hogy ott is kiírta-e.
2010. november 29. 22:15
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2010.11.29. 22:03)
A Facebookos teljesen más, kb. 2 napig kellett kirakni, azért hogy mindenki egy kicsit gyerek legyen. Azt hiszem ez csak a magyarok körében terjedt el
2010. november 29. 22:19
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.29. 22:15)
A Facebookos teljesen más, kb. 2 napig kellett kirakni, azért hogy mindenki egy kicsit gyerek legyen. Azt hiszem ez csak a magyarok körében terjedt el 
Óóh értem, köszönöm.
2010. november 29. 22:34
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Nagyon jó,hogy egy-egy híresség felhívja a figyelmet!Thalía ,úgy tudom mindig kiállt az erőszak ellen.Hajrá!
2010. november 30. 09:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Amikor a Facebookon volt ez a rajzfilmfigurára való képátcserélgetés, hát... Nagyon idegesítő volt. Nem lehetett senkit felismerni, utáltam nagyon. Én nem cseréltem le a képet, nem ettől leszek "nagy gyerek". És nem ettől fogom jobban szeretni a meséket. o.o
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
Egyébként a cikkhez is hozzászólva: örülök, hogy Thalía is hangosan kiáll a gyermekek védelme mellett.
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.