Justin Bieber az X-Factorban
2010. november 29. 19:39
Cascadaa a rajongók nem a hangját nézik (nem vagyok rajongó)
2010. november 29. 19:55
|
|
viki_belieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 246 Azonosító: 137226 offline
|
azért vannak ám színvonalas kommentek. igen, playback volt a somebody to love része. és? hányszor playbackeltek már a legnagyobb sztárok is, és mégsem vetették meg őket. ebben a fellépésben justin bebizonyította, hogy táncolni is tud az éneklés mellett.
ő csak egy 16 éves srác, aki az álmainak él. ti meg féltékenyek vagytok, amiért ő tehetséges, híres, szeretik a lányok, és van stílusa. gratulálok nektek.
ő csak egy 16 éves srác, aki az álmainak él. ti meg féltékenyek vagytok, amiért ő tehetséges, híres, szeretik a lányok, és van stílusa. gratulálok nektek.
2010. november 29. 20:02
nem szeretem de nagyon jól énekel! hallottam mileyt élőben hát az borzalmas!
2010. november 29. 20:04
egyébként egyetértek viki_believer! kipróbáltátok már, hogy akár csak 5 percig énekeljetek és táncoljatok teljes bedobással?? nagyon nehéz!
2010. november 29. 20:10
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Idézet (viki_belieber @ 2010.11.29. 19:55)
azért vannak ám színvonalas kommentek. igen, playback volt a somebody to love része. és? hányszor playbackeltek már a legnagyobb sztárok is, és mégsem vetették meg őket. ebben a fellépésben justin bebizonyította, hogy táncolni is tud az éneklés mellett.
Igen sajnos a nagy sztárok is playbackeltek már, nem is azzal van a bajom. Ha playbackelt, hát tegye, de legalább ne egy tehetségkutató műsorban tette volna! Könyörgöm, ott az emberek élő adásban énekelnek, és a vendégszereplőktől példát várnak. Hogy: Na igen, ő egy igazi sztár, táncol jól énekel és micsoda showt csinál, én is ilyen akarok lenni! Erre jön Justin és végignyom egy előadást palybackkel. Elismerem jól táncolt, de tudtommal ő még mindig énekes és nem táncos. A táncáttudását majd megcsillogtatja a videoklipjeiben, az élő fellépésen inkább a hangjára figyeljen. Azért vannak a táncosok, hogy majd ők nyomják a koreográfiát.
És miért lennék rá féltékeny? Mert a fél világ utálja, amiért a csapból is ő folyik, az utcára sem mehet ki, anélkül, hogy egy lánycsoport meg ne rohamozza, és mert adja a nagy szívtiprót, de ezzel csak szánalmassá teszi magát a fél világ előtt?
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. november 29. 20:22
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
teljesen egyetértek.tlnyleg egy kicsit furcsa,hogy tehetségkutatóban playback-elt,de legalább megmutatta a táncos tehtségét.és az antik meg féltékenyek arra,hogy nem az ő kedvencökről szól olyan sok hír
2010. november 29. 20:29
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Igazad is van meg nem is. Biztos, hogy a fél utálkozó csoport irigy de a másik fele pedig azért utálja, mert elszállt magától-és az emberek általában szeretik a szerény sztárokat- mindenhonnan ő folyik és hát a végén a Cheryl-es dolog.
Encsy19
2010. november 29. 20:30
De nagy szám!!! ö nem énekel hanem nyávog xdxd:D
2010. november 29. 20:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyébként ugyanazt csinálta, amit Usher. Nagy show volt meg minden, de nem hinném hogy Simon és a műsor készítői elsősorban ezt várták volna el. Csak meg kell nézni a versenyzőket: egyáltalán nem profik, nincsenek benne a szakmában, mégis elég nekik néhány táncos és színpadi effekt + a hangjuk és tessék-> színvonalas show.
Nézzétek meg Rihanna előadását: össze vissza ugrál, a végén már hallatszik a hangján, hogy ki van fulladva, mégis végignyomta. Nem kell azzal jönni, hogy a fikázók féltékenyek, inkább fogadjátok el, hogy a kedvencetek sem tökéletes. A nagy arcával meg főleg nem...
Nézzétek meg Rihanna előadását: össze vissza ugrál, a végén már hallatszik a hangján, hogy ki van fulladva, mégis végignyomta. Nem kell azzal jönni, hogy a fikázók féltékenyek, inkább fogadjátok el, hogy a kedvencetek sem tökéletes. A nagy arcával meg főleg nem...
Encsy19
2010. november 29. 21:15
az tény h a somebody to love playback volt de ezzel szemben a baby nem
És csak azért mert nem rég kiderült h mutál nem kell lefikázni akármennyire se szeretitek.
Jah és csak azért volt playback (ma még valaki nem jött rá -__-) mert mint az elöbb említettem mutál a hangja és már nem tudja az olyan magas hangokat kiénekelni..én se vagyok akkora rajogó de ez akkor is szemétség..
És csak azért mert nem rég kiderült h mutál nem kell lefikázni akármennyire se szeretitek.
Jah és csak azért volt playback (ma még valaki nem jött rá -__-) mert mint az elöbb említettem mutál a hangja és már nem tudja az olyan magas hangokat kiénekelni..én se vagyok akkora rajogó de ez akkor is szemétség..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.