Az American Music Awards után felreppentek a pletykák, hogy az énekesnő teherbe esett. Ez azonban nem igaz. A sztár elfoglaltságai miatt felszedett magára néhány kilót, de nem vár babát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera nem terhes
2010. november 29. 09:28
Pedig egfy kicsi Christina tök cuki lett volna! De örülök, hogy tisztázódott az egész!
2010. november 29. 09:58
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
nem azért, de Xtina úgy néz ki ezen a képen, mint egy rossz transzfesztita... pedig olyan gyönyörűséges egy nő... nem értem, minek ez a túlzásba vitt smink :/
2010. november 29. 13:03
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
Ó, de kár! Pedig annyira örültem volna neki! Már itt lenne az ideje
2010. november 29. 14:43
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
am azért ez a 'túlzásba vitt smink' mert a Burlesque-ben erős sminket alaklamztak nem véletlenül..és mivel a filmből egy dalt adott elő, úgy kellett kinéznie mint abban a jelenetben!
2010. november 29. 14:59
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Sose volt szép nő,na de itt PF+ jólmeghízott és a feje olyan mint egy transzvesztita!És állítólag azt írják az újságok hogy a férjét egy nővel csalta meg!Na hát azért nem így kéne kinézni egy anyának!Szegény pulya van kitől mit tanulni XD
2010. november 29. 15:20
szerintem sem terhes de az tény, hogy felszedett pár kilót, de még így is jól nézki! persze régeben szebb volt
2010. november 29. 15:20
mondjuk én nem vettem fel volna ilyen ruhát, ha van rajtam némi felesleg! ez sztem elég gáz!
2010. november 29. 15:22
Naná, hogy nem volt terhes hogyan lehettet terhes!!! De még ígyis nagyon szép!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: