Az American Music Awards után felreppentek a pletykák, hogy az énekesnő teherbe esett. Ez azonban nem igaz. A sztár elfoglaltságai miatt felszedett magára néhány kilót, de nem vár babát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera nem terhes
2010. november 29. 09:28
Pedig egfy kicsi Christina tök cuki lett volna! De örülök, hogy tisztázódott az egész!
2010. november 29. 09:58
|
|
kdori90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 19 Azonosító: 131174 offline
|
nem azért, de Xtina úgy néz ki ezen a képen, mint egy rossz transzfesztita... pedig olyan gyönyörűséges egy nő... nem értem, minek ez a túlzásba vitt smink :/
2010. november 29. 13:03
|
|
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline
|
Ó, de kár! Pedig annyira örültem volna neki! Már itt lenne az ideje
2010. november 29. 14:43
|
|
cinthyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 136527 offline
|
am azért ez a 'túlzásba vitt smink' mert a Burlesque-ben erős sminket alaklamztak nem véletlenül..és mivel a filmből egy dalt adott elő, úgy kellett kinéznie mint abban a jelenetben!
2010. november 29. 14:59
|
|
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline
|
Sose volt szép nő,na de itt PF+ jólmeghízott és a feje olyan mint egy transzvesztita!És állítólag azt írják az újságok hogy a férjét egy nővel csalta meg!Na hát azért nem így kéne kinézni egy anyának!Szegény pulya van kitől mit tanulni XD
2010. november 29. 15:20
szerintem sem terhes de az tény, hogy felszedett pár kilót, de még így is jól nézki! persze régeben szebb volt
2010. november 29. 15:20
mondjuk én nem vettem fel volna ilyen ruhát, ha van rajtam némi felesleg! ez sztem elég gáz!
2010. november 29. 15:22
Naná, hogy nem volt terhes hogyan lehettet terhes!!! De még ígyis nagyon szép!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: