bár az igaz, hogy én Vastag Csabinak drukkolok és a Tolvai Reninek!
a lényeg, hogy a Szíj ne jusson tovább..ő egy színész és punktum. :/
Vastag Csaba és Kökény Attila fog nyerni
2010. november 29. 15:05
2010. november 29. 15:05
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Az X-et remélem Csabi nyeri meg, de Vecának is örülnék.
A Megasztárban, pedig Reninek szurkolok, de szerintem be se fog kerülni a döntőbe. Szíj és Kökény között fog eldőlni, közülük pedig remélem Kökény nyer, mert Melinda irritál.
A Megasztárban, pedig Reninek szurkolok, de szerintem be se fog kerülni a döntőbe. Szíj és Kökény között fog eldőlni, közülük pedig remélem Kökény nyer, mert Melinda irritál.
2010. november 29. 15:09
remélem Veca fogja megnyerni az x-faktor, a megasztár nekem meg oly mindegy mert utálom!
2010. november 29. 15:32
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Én szurkolok csabinak de ez a jósnő wolf katit mondta eddig győztesenek,és most kiesett egyből vki más....És ha véletlenül kiesik csaba?Akkor ugyanúgy más fognak mondani,... :S
2010. november 29. 15:46
Nem biztos hiszen senki se tudhatja....^^" A tehetségükön múlik
2010. november 29. 15:49
Kökény Attilában reménykedek, de az X-Faktort jobban örülnék, ha Nikolas, vagy Tomi nyerné
2010. november 29. 15:51
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
Szerintem pedig Szíj Melinda fog nyerni,de majd kiderül úgyis,az X-faktort pedig Csaba vagy Veca.Én nem hiszek ezekben a jóslásokban,amúgy se szokott mindig bejönni nekik,ha meg mégis akkor csak szerencséjük volt.
2010. november 29. 15:53
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Csabi-nak nagyon örülnék
2010. november 29. 15:54
Én szurkolok Attilának! Hajrá Attila,te vagy a legjobb a Megasztárban!
Az X-faktorban meg én örülök ha Csabi nyer,de talán mégis jobban örülnék ha Veca vagy Nicolas nyerne!
2010. november 29. 16:18
|
|
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline
|
Az jóó én szeretem Csabát!! De Kökény Attila se rossz!!
2010. november 29. 16:19
|
|
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline
|
Csabi mennyivel helyesebb mint Atilla:D
Igazán nem nézem a Megasztárt X-factor párti vagyok:D Hajrá csabi!!!
Igazán nem nézem a Megasztárt X-factor párti vagyok:D Hajrá csabi!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: