Mi a kedvenc hajviseleted hétköznap?
2017. január 26. 14:07
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
En leengedve hordom hetkoznap vagy fellepesen csak probakon fonom/kotom be. Szerintem leengedve noiesebb.
Nekem ilyen (a kepen nem en vagyok):
2017. április 30. 19:24
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
en nagyon sokfelekeppen szoktam hordani a hajam, de tulajdonkeppen sehogy sem tetszik xd ha leengedem akkor hullamosrsa kivasalom, hogy ne egy oroszlannak nezzek ki. ha nagyon sok idom es erom van a karomban egyenesig is megprobalom. nagyon gyakran van ketcopfba fonva (sima vagy szalka, esetleg holland), egy copfban osszekotve a tarkomnal vagy pont a fejem tetejen, mint egy kis palma xd de a konty se rossz ha epp jol sikerul, csak ne hajfankkal, mert az eleg mu es hulyen is nez ki...
2017. április 30. 19:26
Felkötve a fejtetőre vagy lófarokban vagy kontyban. Ritkán van kiengedve, hosszú 'hál istennek.
2017. április 30. 20:59
|
|
Trapdoor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.11. Hozzászólás: 9919 Csatolások: 939 Azonosító: 262938 offline
|
Általában ki van engedve, de sokszor alig bírom ki ezért felkötöm lófarokba, viszont azzal úgy nézek ki, mint egy óvodás, szóval megtaláltam a keresztutat. Az első tincseket fogom össze a fejem tetején, így nem lóg a hajamba a sörényem.
2017. május 01. 11:10
Mindig lófarokban van, de már annyira elvékonyodott a sok összegumizástól, hogy úgy döntöttem, levágatom tök rövidre.
2017. július 13. 06:23
kiengedett^^
mondjuk nagyon nem is lehetne máshogy hordani
mondjuk nagyon nem is lehetne máshogy hordani
2017. július 13. 06:47
Általában kiengedve hordom. Régen szerettem lófarokban is, de rájöttem, hogy bénán áll ráadásul tönkreteszi a hajam, ha mindig úgy hordom. xd sokszor van félkonyban vagy félig lófarokban
Nem mintha divatból hordanám így, régen is sokszor hordtam így
2017. július 13. 10:30
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
nagyjából mindig kiengedve hordom, mert göndör, és nem nagyon lehet mit kezdeni vele, mert a ponytail egyáltalán nem áll jól emiatt. max ha lusta vagyok, akkor csinálok egy gombócot a fejem tetején konty címszó alatt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: