Vastag Csaba, a nők legnagyobb örömére meztelenre vetkőzik a Fisher Klíma reklámjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Csaba megmutatta testét
2010. november 28. 20:56
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
imádom ezt a pasit ♥
2010. november 28. 20:58
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Imádom!
Én nem bánnám, ha a jövőben is szerepelne ilyen reklámokban. Igazából mindegy mikor, hol, milyen formában szerepel csak szerepeljen. Nagyon tetszik a hangja és a stílusa is. Évek óta nagy kedvencem és örülök, hogy az X-faktor által végre szélesebb körben is megismerték.
2010. november 28. 21:06
Én inkább nem nézem meg! xD Nem akrom látni! Köszönjük Emese!
2010. november 28. 21:46
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
na...ez is a szexisségéből akar megélni??
nem bírom azokat akik főként azért vannak bent az X-factorban mert, h "milyen jól néznek ki"
mondjuk ezt is jó helyre írom...akik itt vannak nagy részük szerelmes ebbe az emberbe
de am Nelli304-nek igaza van...RÚZS VAN A SZÁJÁN VAGY MI A CSÖCS???
nem bírom azokat akik főként azért vannak bent az X-factorban mert, h "milyen jól néznek ki"
mondjuk ezt is jó helyre írom...akik itt vannak nagy részük szerelmes ebbe az emberbe
1 felhasználónak tetszik:
prézli
2010. november 28. 22:46
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
nem tudom miért kell ezt annyira felkapni,nem is latszik benne semmi olyan amitől az egész sajtó ezzel foglalkozhatna,csak szeretnek mindenből akkora felhajtást csinálni...amúgy szeretem Csabát,ő a kedvencem az X -faktorban
2010. november 28. 23:23
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.11.28. 21:46)
na...ez is a szexisségéből akar megélni??
Szerintem ő egyáltalán nem csak azért van az X-faktorban, mert jól néz ki. Attól, hogy neked nem szimpatikus még ne gondold, hogy csak a külseje miatt szeretik az emberek. Ő egy csodálatos hangú, tehetséges énekes. Az, hogy jól néz ki csak egy kis extra. Tény, hogy picit én is elfogult vagyok vele szemben de ez nem a külseje miatt van hanem a RapSzínHázas darabban. Már akkor is nagyszerű volt és azóta csak fejlődött. Számomra viszont az marad a pályája csúcspontja bármilyen népszerű is lesz a jövőben. Sajnáltam, hogy otthagyta a társulatot, de remélem most végre teljesül az álma és sikeres lesz. Nagyon örülök, hogy végre szélesebb körben is elismerik a tehetségét.
AMaya: Nem hiszem, hogy bárki csak emiatt emlékezne rá. Van annyira tehetséges, hogy a hangja miatt maradjon meg a köztudatban. Ez csak egy kis extra, amit egyszer jó megnézni, de senki nem ezzel a reklámfilmmel fogja őt azonosítani szerintem.
minilivi: Tényleg olyan.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.