Joliék házat vettek nálunk
2010. november 28. 18:11
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
érdekes
2010. november 28. 18:59
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
legalább tudjuk, h amikor azt mondják, hogy "nagyon tetszett Magyarország, ide még visszatérünk" akkor ők azt komolyan is gondolják, nem úgy mint egyes sztárok.
Nekem Angelina nagyon elnyerte a szimpátiámat míg Magyarországon élt, úgy, hogy ez kifejezetten jó szerintem, h vettek egy lakást itt
Nekem Angelina nagyon elnyerte a szimpátiámat míg Magyarországon élt, úgy, hogy ez kifejezetten jó szerintem, h vettek egy lakást itt
2010. november 28. 19:31
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Ezt ma hallottam a tv-ben,de nem értem minek vettek itt lakást...
De ha igaz akkor néha-néha visszajönnek ők vagy kölcsönadják valamelyik havernak.
-Hello Brad!Megyek Budapestre.Kölcsönadod a pesti kecót.Meghívtak egy partira,de nincs kedvem szállodába aludni.
-Ok George! De ha lehet hagyj rendet magad után Angi szereti a rendet.A kulcs a házinéninél van.Tudod néha ő szellőztet.
De ha igaz akkor néha-néha visszajönnek ők vagy kölcsönadják valamelyik havernak.
-Hello Brad!Megyek Budapestre.Kölcsönadod a pesti kecót.Meghívtak egy partira,de nincs kedvem szállodába aludni.
-Ok George! De ha lehet hagyj rendet magad után Angi szereti a rendet.A kulcs a házinéninél van.Tudod néha ő szellőztet.
2010. november 28. 20:00
Idézet (AMaya @ 2010.11.28. 19:31)
Ezt ma hallottam a tv-ben,de nem értem minek vettek itt lakást...
ez nagy
2010. november 28. 20:55
Az ha már vettek itt házat - és erre nem sok külföldi híresség szánta rá magát (azt hiszem) - az tényleg azt is jelenti, hogy néha ide fognak jönni és megszerették az országot, annak a bizonyos kis malőr ellenére is.
2010. november 28. 21:17
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
legalább tudni fogják hogy európa nem egy ország és mi az az ekf vagy mi az hogy Magyarország.
de am jó hogy Mo.-ra jöttek és házat vettek. szeretem ezt a családot.
2010. november 29. 02:10
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Hmmm, az elhelyezés miatt nem tartom túl reálisnak.
Írtad, hogy a "a pesti Chicago" városrészen vették a lakást. Születésem óta budapesti vagyok, és nem hallottam erről.
Rákerestem, Csikágó-negyedként nagy nehezen ráakadtam, a behatárolása Thököly és Dózsa György út, Rottenbiller és Damjanich utca... Már nem azért, de ez a negyed nem a legjobb hely.
Valahogy kétlem, hogy ott vettek volna házat.
Plusz az egész negyedben egy fia templomot nem találtam, viszont a pont területen kívülre eső Rózsák terén lévő templomot vélem szóban forgónak. Ott volt mindkét nővérem esküvője, a templom valóban olyan gyönyörű, hogy legszívesebben beköltöznék, de ott is a házak elég rossz állapotban vannak. Persze írtad, hogy frissen felújított, de a környék akkor is...
Mindenesetre, ha igaz, akkor örülök, hogy ennyire tetszik nekik Budapest, és remélem tudni fogunk róla, ha visszalátogatnak néhanapján hozzánk.
Írtad, hogy a "a pesti Chicago" városrészen vették a lakást. Születésem óta budapesti vagyok, és nem hallottam erről.
Plusz az egész negyedben egy fia templomot nem találtam, viszont a pont területen kívülre eső Rózsák terén lévő templomot vélem szóban forgónak. Ott volt mindkét nővérem esküvője, a templom valóban olyan gyönyörű, hogy legszívesebben beköltöznék, de ott is a házak elég rossz állapotban vannak. Persze írtad, hogy frissen felújított, de a környék akkor is...
Mindenesetre, ha igaz, akkor örülök, hogy ennyire tetszik nekik Budapest, és remélem tudni fogunk róla, ha visszalátogatnak néhanapján hozzánk.
2010. november 29. 09:53
Idézet (Rózsaszín Párduc @ 2010.11.28. 16:03)
KIRÁLY! költözzzön ide egész Hollywood!!
Budawood!
Hollypest!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: