Justin Bieber gyermekeknek adakozott
2010. november 28. 12:03
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
utálom, de ez kedves volt tőle
2010. november 28. 12:25
Én sem rajongok érte, de ez kedves volt, és ezért tisztelem Justint.
2010. november 28. 12:41
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Nem szeretem Biebert de ez azért kedves volt tole.
Kedves is tud lenni.De ettol nem szerettem meg xD
2010. november 28. 12:44
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
én sem szeretem, de ez tényleg kedves tőle
2010. november 28. 12:56
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
Kedves tőle az ő helyzetében én is ezt cselekedném.
2010. november 28. 13:00
|
|
smileyvileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 132083 offline
|
Na erre nem lehet az antiknak egy rossz szava sem.
2010. november 28. 13:04
Utálom Biebert és nem érdekel mit tesz! Olyan emberek is adakornak akik az utolsó forintjukat adják oda, de rólluk senki nem ír cikket, de ha irna is általába ilyen hozzászólások vannak: "Tartsa el inkább magát >_>" meg: "Szánalmas, mert magát se tudja eltartani"! És csak egy párat másoltam most be egy cikkből, de rengeteg ilyen van! Ezt Bieber nem a hihetetlen jóindulatából tette, hanem azért, hogy jhíres legyen! Inkább ismernék el a rendes embereket akik utolsó kopeküket is odaadják!
És biztos lessz erre a hozzászólasomra is egy Bieber fantól olyan válasz, hogy >>Akik odadják a pénzüket tegyék, de Justinkámat kell elismerni, és azok akik odaadják az utolsó forintukat nem, mert ők kit érdekelnek?...<<
-Biztos lessz ilyen-olyan válasz
És biztos lessz erre a hozzászólasomra is egy Bieber fantól olyan válasz, hogy >>Akik odadják a pénzüket tegyék, de Justinkámat kell elismerni, és azok akik odaadják az utolsó forintukat nem, mert ők kit érdekelnek?...<<
-Biztos lessz ilyen-olyan válasz
2010. november 28. 13:12
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
kedves volt tőle! most bebizonyította azoknak akik nem szeretik hogy nagy szíve van!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: