Giorgio távozott a Megasztárból
2010. november 27. 14:12
|
|
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline
|
Végre kiesett a majom pofa!!!
Annyira utáltam nincs is hangja.Nem tudom, hogy hogyan jutott el eddig
2010. november 27. 14:13
Melindát rugdalják már ki onnan. Semmi tehetsége.
Hajrá Reni!
Hajrá Reni!
2010. november 27. 14:35
|
|
xfaktor4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 137099 offline
|
Ő volt a legjobb Bandi(kállay-Saunders András) meg egy nagy szar!!!!!!!!!!:@
2010. november 27. 14:39
Idézet (Nikaaa @ 2010.11.27. 14:35)
Inkább ment volna Reni, vagy András... Giorgio legalább egy kis humort hozott a műsorba.
Nem értem. Nem értem mi a fene köze van a kettőnek egymáshoz
2010. november 27. 14:40
|
szegedcsajúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.31. Hozzászólás: 72 Csatolások: 3 Azonosító: 128533 offline
|
Hát én nagyon sajnáltam, hogy kiesett. Szerintem Reninek kellett volna távoznia, mert ő zeneileg már a legtehetségtelenebb ezek közül az emberek közül. Viszont mostmár nagyon-nagyon szeretném ha Szíj Melinda is távozna, mert egyáltalán nem tehetséges. A magas hangjai olyanok, mint ha valaki a körmét végighúzná a táblán. És csak azért nem kell valakire szavazni, mert eljátsza a szerencsétlen emberkét és akkor jajj hát szegényke és szavaznak rá. De hogy szegényke, úgy megjátsza magát, és csak röhög a markában a sok hülye emberen akik ezt beveszik. Neki már semmi keresnivalója ebben a műsorban. És Mester Tamás nagy port kavart interjújával teljesen egyetértek. Kökény Attilának és Kállay Saunders Andrásnak van csak keresnivalója a döntőben. Szóval emberek csukjátok be a szemeteket, szíveteket és nyissátok ki a fületeket és csak is az alapján döntsetek!!!
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2010. november 27. 14:52
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Szerintem jó döntés született.Bár Giorgio sem volt rossz, de szerintem a többieknek jobb hangjuk van az övénél.Bár Kállay-Saunders András most nem szerepelt túl fényesen, de ennek így kellett történnie.
2010. november 27. 14:54
Idézet (szegedcsaj @ 2010.11.27. 14:40)
Hát én nagyon sajnáltam, hogy kiesett. Szerintem Reninek kellett volna távoznia, mert ő zeneileg már a legtehetségtelenebb ezek közül az emberek közül. Viszont mostmár nagyon-nagyon szeretném ha Szíj Melinda is távozna, mert egyáltalán nem tehetséges. A magas hangjai olyanok, mint ha valaki a körmét végighúzná a táblán. És csak azért nem kell valakire szavazni, mert eljátsza a szerencsétlen emberkét és akkor jajj hát szegényke és szavaznak rá. De hogy szegényke, úgy megjátsza magát, és csak röhög a markában a sok hülye emberen akik ezt beveszik. Neki már semmi keresnivalója ebben a műsorban. És Mester Tamás nagy port kavart interjújával teljesen egyetértek. Kökény Attilának és Kállay Saunders Andrásnak van csak keresnivalója a döntőben. Szóval emberek csukjátok be a szemeteket, szíveteket és nyissátok ki a fületeket és csak is az alapján döntsetek!!!
a számból vetted ki a szót
2010. november 27. 14:58
Örülök,hogy ő esett ki.Annyira utáltam és utálom,idegesítő egy alak számomra.Nem csak a kinézete miatt,ha már egyszer úgy néz ki,mintha a Majmok Bolygójából lépett volna ki.Az emberek nagy részben biztos,hogy ezért nem szavaztak rá.Plusz azért,mert elég kevés embernek szimpatikus.Tehetsége sincs nagyon szerény véleményem szerint,ráadásul sok ember kedvencét kiejtette.Ezért utálhatják,ahogy én is.Fogalmam sincs,miért mentette meg ennyiszer a zsűri.A kezdetektől utálom,akkor már nagyon fel voltam rá hergelve,amikor kiejtette Yvette-et.Rosszabb,mint Takács Nikolas,pedig őt is szívesen kivágtam volna már a versenyből... Összefoglalva nagyon unszimpatikus nekem Giorgio.
2010. november 27. 14:58
Ja és igen:inkább Renit dobtam volna ki,nála még Giorgio is jobb volt...
2010. november 27. 15:08
Szegény osztálytársam, pedig hogy szurkolt Giorgionak...
2010. november 27. 15:09
Ditty, ennyire negatív vélemény? Hmm, ez az oldal sztárokkal foglalkozik, sztárolni kell őket, nem ilyen véleményt mondani, bár mondjuk ezt mindenkinek mondhatnám. Oké, hogy van aki nem szereti, de lehet szebben fogalmazni. amikkel másokat megsérthetsz. Mert igen, ha a szívemre vettem volna. Tudjátok az a baj, hogy ma mindenki a kinézetről ítél meg embereket, és ez óriási hiba. Meg a Megasztárba is van 3 "réteg", amit hagy ne mondjak mi, és a legnormálisabbat pedig kiejtik. Na, ehhez csak gratulálni tudok mindenkinek, de végülis a nézők döntöttek, az én véleményem szerint rosszul. De szerintem ezek a tehetségkutató műsorok csak csalódást okoznak, lehet, hogy sztárok, vagy híresek lesznek, de rengeteg olyan lesz, akik nem fogják szeretni az illetőt, persze lesznek rajongójuk is, de szerintem ez nem a legjobb megoldás, hogy valaki híres legyen. De Giorgio csak 25 éves, előtte áll még az egész élet.
2010. november 27. 15:14
Csinibaba nem megbántani akartam a rajongókat,de hát mindenki leírhatja a véleményét.
2010. november 27. 15:27
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
én örülök hogy kiesett:]
remélem Reni fogja megnyerni. : d
remélem Reni fogja megnyerni. : d
2010. november 27. 15:43
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
A kiesés előtt arról beszélgettem barátomal,hogy mindegy ki esik,ki,mert az nagy veszteség lesz...itt már nagyon durva a mezőny,ha mindenki odatedszi magát,nem lehet dönteni...az fog kiesni,akinek kevésbé sikerül a maximumot nyújtania.
Nekem Reni a nagy kedvencem,mert tudja hogy jó nő még akkor is,ha nem negyven kiló,de egyre nagyobbakat csalódok benne...olyan számokat énekel,amik divatosak,és 'túlfűtöttek' holott másban ezerszer jobban meg tudná mutatni a tehetségét.
Giorgióról a She'S the one óta tudom hogy nagyonis tehetséges,és ha valaki nézi a megamániát,tudhatja milyen jófej. Mellesleg szerintem Kállay sokkal csúnyább nála, Giorgiónak szép,értelmes szemei vannak,míg neki körtefeje:D (azért ő is tehetséges) szóval nem mondhatjuk ki ilyen egyértelműen hogy ronda. engem elbűvölt:D
Nekem Reni a nagy kedvencem,mert tudja hogy jó nő még akkor is,ha nem negyven kiló,de egyre nagyobbakat csalódok benne...olyan számokat énekel,amik divatosak,és 'túlfűtöttek' holott másban ezerszer jobban meg tudná mutatni a tehetségét.
Giorgióról a She'S the one óta tudom hogy nagyonis tehetséges,és ha valaki nézi a megamániát,tudhatja milyen jófej. Mellesleg szerintem Kállay sokkal csúnyább nála, Giorgiónak szép,értelmes szemei vannak,míg neki körtefeje:D (azért ő is tehetséges) szóval nem mondhatjuk ki ilyen egyértelműen hogy ronda. engem elbűvölt:D
2010. november 27. 15:53
|
|
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 647 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline
|
Engem most már tök hidegen hagy a Mega( ezentúl az X-factor az én világom!!!!!),és én sem szerettem Giorgiot.Renit is kezdem megutálni,már Andrást sem bírom annyira.Szerintem Melindának kéne már hazamenni,mert már iszonyúan elegem van,hogy mindig szenved meg játssza itt magát,hogy roszzul érzi magát a Megában.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.