Giorgio távozott a Megasztárból
2010. november 27. 12:15
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én Giorgiot már előbb kiejtettem volna! Nekem nehéz lett volna dönteni, hogy Kállay vagy Ő, mert egyiket sem tartom olyan kitörekvő tehetségnek! Nekem továbbra is Melinda a kedvencem! Bárki bármit mond, a Megasztár nem szépségkutató verseny, hanem tehetséget keresnek és benne megvan. Reni számomra ma feltűnően jó volt!! Szerintem most volt a legjobb és a legszebb is! A haja gyönyörű volt!!
2010. november 27. 12:17
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
sztem melindànak meg reninek kell kiesni és a saundersnek meg kökény attilànak kell a 2 -be lenni !!!!
és saundersnek kell megnyerni !!!!!
és saundersnek kell megnyerni !!!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 27. 12:38
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
óó ne már ő is jó volt
2010. november 27. 12:38
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
sajnálom nagyon
2010. november 27. 12:49
Én nagyon sajnáltam hogy esett ki
Most még jobban rühellem Kállay Saunders-t xD
Most még jobban rühellem Kállay Saunders-t xD
2010. november 27. 12:50
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Egyébként innen már papír forma az egész megasztá,vagyis jövőhéttől.
Következő héten András és Reni fog a kiesők közt állni,hogy a zsűri kit juttat tovább azt nemtudom,én szívem szerint Renit vinném tovább mivel ő tényleg egy szimpadra termett tehetség ellentétben a Kallay gyerekkel aki azért van még mindig benn mert jóképű (és ezzel is tudnék vitatkozni) de ezután már meglesz a végeredmény 1.Melinda 2.Kökény 3.Reni vagy András sajnos
És én most egyáltalán nem értettem egyet a zsűrivel mert Giorgo egy egyéniség aki színt visza a szimpadra,András meg még egyszer se nyűgözött le...
Következő héten András és Reni fog a kiesők közt állni,hogy a zsűri kit juttat tovább azt nemtudom,én szívem szerint Renit vinném tovább mivel ő tényleg egy szimpadra termett tehetség ellentétben a Kallay gyerekkel aki azért van még mindig benn mert jóképű (és ezzel is tudnék vitatkozni) de ezután már meglesz a végeredmény 1.Melinda 2.Kökény 3.Reni vagy András sajnos
És én most egyáltalán nem értettem egyet a zsűrivel mert Giorgo egy egyéniség aki színt visza a szimpadra,András meg még egyszer se nyűgözött le...
2010. november 27. 13:00
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
Hál isten már ideje volt
2010. november 27. 13:05
nem naon bírtam giorgiot, szerintem andrás sokkal jobb, de én azért vagyok kiakadva, hogy még mindig bent van szíj melinda, és figyeljétek h ő fogja megnyerni, még egyszer sem volt benne az utsó háromba, de én nem értem mér szavaznak rá, olyan csúnya h kimondhatatlan és a hangja sem vmi nagy szám, engem idegesít is, azért fogja megnyerni mert a sok hülye ember sajnálja őt és ezért rászavaznak, ezt történt csillag születikekbe is, de nem értem h mikor fogják már fel az emberek h ezek a tehetségkutató műsorok nem jótékonysági alapítványok, hanem azt kereseik h kinek van eszméletlen jó hangja és színpadi kiállása, melindának egyik sincs pláne az utóbbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ő nyer nagyon ki leszek akadva, de szerintem nem csak én. na ezért mondom h ezek a tehetségkutatók kezdenek nem is arról szólni, amiről kellene!!!!! én azt szeretném ha RENI nyerne, mert nagyon jó a hangja és van színpadi kiállása is, meg azért is mert erdélyi és én is az vagyok, és ő ezzel képviseli a határon túli magyarokat! Andrásnak is szurkolok reni után! HAJRÁ RENI!!!!!
2010. november 27. 13:07
hát persze, kállay apja segédkezett presser egyik lemezének kiadásában...most kit juttatnak tovább? értelemszerűen kállayt!
2010. november 27. 13:08
de én a földet vertem mikor kökény továbbjutott!! úgy utálom!!!
2010. november 27. 13:20
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
inkab attila eset volna ki!!
2010. november 27. 13:23
|
|
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline
|
szerintem nem neki kellett volna kiesni
de most komolyan, ha elvonatkoztatunk, hogy "jaj de cukika ez a Kállay"(személy szerint nekem nem nagyon az esetem)és csak a hang alapján döntünk akkor nekem Giorgio a befutó mert attól hogy nem egy adonisz attól még hatalmas figura
de most komolyan, ha elvonatkoztatunk, hogy "jaj de cukika ez a Kállay"(személy szerint nekem nem nagyon az esetem)és csak a hang alapján döntünk akkor nekem Giorgio a befutó mert attól hogy nem egy adonisz attól még hatalmas figura
2010. november 27. 13:35
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
én bírtam a csávót.
2010. november 27. 13:49
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
én nagyon szerettem Giogiot!!!annyira tetszik a hangja meg minden.mostmár ő is kiesett.először kiesett Yevette ,ő volt a kedvencem,aztán az x-factor-ból kiesett Dorka ott ő volt a kedvencem most meg a megából Giorgio!ha az x-ből kiesik Nicolas megölöm magam!
2010. november 27. 13:49
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
tina9612
szerintem Szíj Melindának nagyon jó hangja van ... és ha már itt tarton Kállay-nak egyáltalán nincs jó hangja "nyávogós" Akiknek jó hangjuk van az Attila és Melinda...
szerintem Szíj Melindának nagyon jó hangja van ... és ha már itt tarton Kállay-nak egyáltalán nincs jó hangja "nyávogós" Akiknek jó hangjuk van az Attila és Melinda...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.