Giorgio távozott a Megasztárból
2010. november 27. 11:15
Én már az elején kiejtettem volna. Már ideje volt, hogy kiessen
2010. november 27. 11:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Andrással szemben tényleg neki kellett mennie, de a másik három versenyzőnél sokkal jobb Giorgio. Egyértelmű, hogy Melinda fogja megnyerni, ezt mindenki látja, hétről-hétre mindig első, sose kerül hátrébb, az emberek már elfogultak vele kapcsolatban, pedig fele annyit nem tud, mint amennyire sztárolják. Most még szenzáció, hogy egy ennyire nem sztár alkatú nő még bennt van ilyenkor és ezért nyomják annyira. Nála sokkal jobb hangúak is kiestek már, mert nem volt bennük semmi amivel kilógtak (nem kitűntek, kilógtak) volna. Igaz, hogy a hangjuk jobb volt, dehát az kit érdekel, nem igaz?
Kökényt sem tudom minek sztárolják ennyire, nincs rossz hangja nyilván, ahogy Melindának sincs, de ez még nem elég ahoz, hogy ennyire sztárolva legyenek. Reni sokkal nagyobb hangsúlyt helyez a szexualitásra, mint a hangjára és a legtöbben emiatt szavaznak rá. Ha lenne egy egyszerű lány, barna hajjal és kevesebb "szexuális kisugárzással", de ugyanilyen hanggal, már rég kiesett volna. Ez a három versenyző sokkal rosszabb volt, mint Giorgio, nem neki kellett volna kiesni... Ebből a mezőnyből már csak András van, aki valóban tud és tényleg megérdemli a győzelmet, de sajnos ez nem ez alapján megy, előre lehet tudni, hogy Melinda fog nyerni...
1 felhasználónak tetszik:
Zsüdi
2010. november 27. 11:23
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Legszarabbak maradnak mindig bent... en mar nem mondok semmit... -.-"
2010. november 27. 11:28
Szerintem Reninek vagy Saundersnek kellett volna kiesnie. Renit nagyon felkapják a romániaiak, Saunderst pedig ha kiesett volna akkor az apja vagy az anyja miatt úgy is híres énekes lehet belőle. Giorgio pont az, akinek nm kellett volna kiesnie. Számomra Ő a Megasztár. Tényleg minden benne van: humor, és profi hangtudás, énekhang. Szerintem rosszul döntött a zsűri, illetve a nézők. Ez van, de biztos vagyok benne, hogy még látjuk Giorgiot
2010. november 27. 11:34
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
most mit cikizitek Andrást??? a legtehetségesebb az összes döntős közül..már az első válogatón megmutatta, h ő igazán jó ÉNEKES... attól, hogy nektek nem szimpatikus, attól még nem párolog el a hangja...én is sajnálom, h kiesett a Giorgio, de az Andras mérföldekkel jobb énekes, és a zsűri azért biztos jobban ért hozzá, mint ti...
janet7
2010. november 27. 11:36
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
annyira igazságtalanok..a sok magyar kiteszik??a többit meg bent hagyják..am már kökényt is kilehetne ejteni..már annyira unalmas, pedig eddig szerettem..de mostmár rossz mindig ugyanazt a hangot, szinte mindig ugyanolyan stílusban, hangnemben hallagtni:$$
2010. november 27. 11:48
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
most mit cikizitek Andrást??? a legtehetségesebb az összes döntős közül..már az első válogatón megmutatta, h ő igazán jó ÉNEKES... attól, hogy nektek nem szimpatikus, attól még nem párolog el a hangja...én is sajnálom, h kiesett a Giorgio, de az Andras mérföldekkel jobb énekes, és a zsűri azért biztos jobban ért hozzá, mint ti...
Idézet
Reni még mit keres benn a megasztárban?
Idézet
Bár szerintem Szíj Melindát kéne már kidobni. Nagyon antipatikus számomra.
Idézet
Kökény vagy Szíj mehetne már
Idézet
Reninek viszont már a pokerface-nél ki kellett volna esnie, mert borzalmas volt...
Teljesen egyetértek ezekkel
2010. november 27. 11:52
Crissyke tudod a zsűri csak végső pillanatban dönt, és addig a nézők. Tudod csak az a gond. Egyébként meg akkor sem változott meg Saundersről a véleményem, hiába annyira sztároljátok őt. Mindenkinek megvan a saját véleménye, ezért nem kell leoltani a másikat, meg osztogatni az észt, mert erre senkinek sincs szüksége.
2010. november 27. 11:54
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
nah végre,már csak a tolvai maradt(aki egyenlő a 0-val)
2010. november 27. 12:06
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Én már elaludtam a végére, de sajnálom, hogy Giorgio esett ki. Nekem szimpatikus és eredeti figura. Vicces és a hangja is nagyon tetszik. Remélem még hallok róla.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.