Giorgio távozott a Megasztárból
2010. november 27. 09:01
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Annyira sajnálom....Szerintem már Andrásnak kellett volna kiesnie...Kérlek szépen ne szedjétek le a fejemet, de csak most az utolsó 3 produkciót nézve szerintem szörnyű volt. bocs.
2010. november 27. 09:02
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
kovetkezonek tuti reni esik ki...ilyenkor már nem jó ez a verseny,mert mindegyikuk tehetséges nem kicsit,nagyon
2010. november 27. 09:05
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
kicsit sajnálom , mostanság nagyon megszerettem , ettől függetlenül jobb h ő esett ki , bár azt gondolom , Tolvai Reninek nincs jó hangja ...
2010. november 27. 09:12
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
egyértelmű volt hogy hazaküldik,
mivel a nyöszörgős Andrást imádják és a lihegős Renit is :S:S:S:S:S:S
elnézve a legjobb 4et...elég alacsony a színvonal
Kökény Attilának kéne nyernie sztem
mivel a nyöszörgős Andrást imádják és a lihegős Renit is :S:S:S:S:S:S
elnézve a legjobb 4et...elég alacsony a színvonal
Kökény Attilának kéne nyernie sztem
2010. november 27. 09:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
dejóó.
és én még azt hittem,h a kedvencem fog. a Reni.♥.♥.♥.♥.
és én még azt hittem,h a kedvencem fog. a Reni.♥.♥.♥.♥.
2010. november 27. 09:22
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nem neki kellett volna, nagyon nagy tehetség, kár, hogy mindig hátraszorult a listán.
2010. november 27. 09:24
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Én Kökény Attilát és Szíj Melindát nagyon nem bírom!!Most már csak Andrásnak szurkolok!!De én nem értem:Yvette kiesett pedig jobb Reninél!!Akkor a Reni miért nem esett még kii?!
2010. november 27. 09:39
Kár, de tudtam, valahogyan amikor Yvette kisett rögtön mondtam, hogy Giorgio fog kiesni! Ezután nem tudom, de ezt tudtam!
2010. november 27. 09:41
mikor Yvette kiesett megmondtam nem nézem többet.... de sejtettem,hogy ő fog kiesni... aminek persze örülök is... itt volt már az ideje... csak hát... akik bent vannak azok közül András érdemli meg a legjobban. Melinda és Attila nem való a színpadra... Reni csak lopja más stílusát.. rengeteg ilyen sztár van, minek még1? :S szóval..hajrá András
2010. november 27. 09:42
|
|
varazslomestervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.06. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 78938 offline
|
már a múlthéten ki kellett volna esnie neki.
Yvette akkor is jobb volt,de mostmár nem volt mit tenni.
2010. november 27. 09:46
én ilyenkor már elaludtam, mert nagyon elhúzódott a tegnapi megasztár, vagy csak én voltam álmos :-D az hittem ő fogja megnyerni mert, hogy mindig a végén volt, de mégis szerencséje volt és tovább jutott, tetszett ahogy mozog, meg aranyos volt, a hangja is tökjó, de örülök, hogy kiesett, múlthéten nemfigyeltem a megasztárt, és kedden esett le köbö, hogy úristen a kedvencem esett ki, mármint Yvette.... :\ régen nagyon bírtam a megasztárt, így az elején, de a végére már nemis nézem, mert már uncsi, meg az x-factort is nézem és az már szerintem jobb, pedig nemrég még aztmondtam az x-factort sosem fogom nézni x''DDD
2010. november 27. 09:54
Na ne már!Most komolyan?Én nem láttam,de most nagyon szomorú vagyok
.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: