Az olasz Vanity Fair októberi kiadásában Tiziano Ferro olasz énekes nyíltan beszélt szexuális hovatartozásáról. Az énekes nem kertelt, bevallotta: a saját neméhez vonzódik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tiziano Ferro színt vallott
2010. november 26. 19:16
2010. november 26. 19:21
"Eddig még nem tudtam megmagyarázni, miért gondoltam azt, hogy a homoszexualitás egy betegség."
Hát mert valóban az... legalábbis nem normális dolog, ezek után lényegtelen, hogy minek nevezzük...
Hát mert valóban az... legalábbis nem normális dolog, ezek után lényegtelen, hogy minek nevezzük...
2010. november 26. 19:25
|
|
Hajni32új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 1 Azonosító: 138613 offline
|
A melegekről szóló könyv kit érdekel? Mert engem nem szerintem mast se csak atz aki meleg !!! =))
"Eddig még nem tudtam megmagyarázni, miért gondoltam azt, hogy a homoszexualitás egy betegség."
2010. november 26. 19:29
Ha nem lehet értelmesen hozzászólni egy cikkhez, akkor minek írtok?
Nos igen, ő nem bíber úrfi...
2010. november 26. 20:56
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Mit kell bevallani az ilyet amikor ránézésre meg lehet állapítani? Ricky Martin is sistergett olyan meleg volt amikor ismert lett - mégis évek teltek el mire bevallotta.
2010. november 26. 20:57
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.11.26. 20:56)
Mit kell bevallani az ilyet amikor ránézésre meg lehet állapítani? Ricky Martin is sistergett olyan meleg volt amikor ismert lett - mégis évek teltek el mire bevallotta.
Az, hogy valaki úgy néz ki, mint egy meleg, nem garanci arra, hogy az is! Tök sok olyan ember van akiknek az arca, olyan "lányosabb" azt valójában meg heterok!
miért baj az, hogy vki meleg? Nem hiszem, hogy valaha ártott volna bármelyik meleg itt bárkinek, hogy le kell őket nézni :|
2010. november 26. 21:06
Idézet (_ToTo_ @ 2010.11.26. 20:56)
Hát én nagyon nem néztem volna ki belőle, hogy langyi.
2010. november 26. 21:28
Idézet (Hajni32 @ 2010.11.26. 19:25)
A melegekről szóló könyv kit érdekel?
hát ez most olyan h ki az a ** aki egy pedofil ember igaz történetét olvasná? na én elolvastam és igen megdöbbentő könyv mégsem bántam meg ,hogy elolvastam.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 26. 23:11
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Idézet (Regina @ 2010.11.26. 22:44)
Megint nagyon toleráns mindenki. Gratulálok!
én nem hinném, hogy mondtam volna bármi rosszat vagy lekezelőt!
2010. november 27. 05:38
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nem azért, de elég elavult nézet már az, hogy a homoszexualitás betegség. Nem az!
Az, hogy mi normális és mi nem...hát az nézőpont kérdése. Nekem semmi bajom velük, legalábbis azokkal a melegekkel, akik nem feltűnősködnek, nem játszanak rá jócskán.
Az, hogy mi normális és mi nem...hát az nézőpont kérdése. Nekem semmi bajom velük, legalábbis azokkal a melegekkel, akik nem feltűnősködnek, nem játszanak rá jócskán.
Fuller
2010. november 27. 13:00
jajj már ebből a homosexualitásból is lassan üzletet csinálnak, sőt nem is olyan lassan.....
2010. november 27. 16:45
|
|
absolutely_me_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 137055 offline
|
ezen a homosexualitáson csak a primitív és éretlen emberek akadnak ki. elfogadjuk az embereket úgy ahogy vannak és kész. ezt kéne először megtanulni, azután lehet kritizálni a nemi identitásokat. köszöntem
Fuller
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.