Usher Justin Bieberről nyilatkozott
2010. november 27. 18:38
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
imádom justint!!!!!
2010. november 28. 11:04
Kedves Ushertől, hogy ilyen kedvesen pátyolgatja Justinkát de minket az őrületbe hoz!!! XD
2010. november 29. 14:06
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Idézet (kitteee @ 2010.11.26. 19:07)
Justin Bieber jóképű, aranyos, vicces, gazdag és még a hangja is jó. Hát létezik ilyen? öööööö igen van!! ADAM LAMBERT!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
na de nem tagadom justin-ra is igaz!!!♥♥♥♥
na de nem tagadom justin-ra is igaz!!!♥♥♥♥
2010. november 29. 15:08
|
|
ttTenciTttúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 135180 offline
|
en csak erre annyit mondok h kis nyalas kolyok!!!bocs mindenkinek aki szereti de ez az igazsag:)
2010. november 29. 20:36
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem tudom elhinni, hogy már megint kezditek. Kiváncsi vagyok, hogy ha Justin még mindig ott tartana ahol egy éve akkor is ennyire bunkó módon írjátok le a véleményeteket. Nem hiszem, hogy a rajongókat érdekli a véleményetek de ez akkor is k*csögség. Én sem szoktam épp a ti kedvenc sztárjaitokról regényben, hogy mennyire sz*r előadó.
ttTenciTtt
en csak erre annyit mondok h kis nyalas kolyok!!!bocs mindenkinek aki szereti de ez az igazsag:)
Jaja persze most én meg több millió rajongó mondhatná, hogy az igazság az épp az ami le van írva a cikkbe, azok meg akik utálják nem birnak egy r*hadt kultúrált kommentárt megirni. Ennyire nem lehedtek elfogultak. " bocs mindenkinek aki NEM szereti de ez az igazsag" ja és csak megsúgom :hidd el én is tudnék Tom Kaulitz-ról olyan írni, hogy .....sz
ttTenciTtt
Jaja persze most én meg több millió rajongó mondhatná, hogy az igazság az épp az ami le van írva a cikkbe, azok meg akik utálják nem birnak egy r*hadt kultúrált kommentárt megirni. Ennyire nem lehedtek elfogultak. " bocs mindenkinek aki NEM szereti de ez az igazsag" ja és csak megsúgom :hidd el én is tudnék Tom Kaulitz-ról olyan írni, hogy .....sz
2010. november 29. 20:41
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
"Justin Bieber jóképű, aranyos, vicces, gazdag és még a hangja is jó. Hát létezik ilyen?"
<- ez most komoly?? őőő. nem akarom kritizálni tényleg aranyos srác, de az hogy: FÉRFIIDEÁL az túlzás. Jajj Usher meg nyalja is ki a kicsi Justinka s*ggecskéjét!!
pff
<- ez most komoly?? őőő. nem akarom kritizálni tényleg aranyos srác, de az hogy: FÉRFIIDEÁL az túlzás. Jajj Usher meg nyalja is ki a kicsi Justinka s*ggecskéjét!!
pff
2010. november 30. 17:38
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
2010. december 01. 22:14
Rohadt jó képű. Mint a 3 napos tehénszar...
Aranyos: Mint a bányarém angoltanárom
Gazdag: Hát akkor szórja a pénzét ha megteheti!
Szégyen hogy ilyen létezik.
Aranyos: Mint a bányarém angoltanárom
Gazdag: Hát akkor szórja a pénzét ha megteheti!
Szégyen hogy ilyen létezik.
2010. december 04. 13:50
|
|
B_ogiii..Bieber.fan_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 139656 offline
|
Jaja!Jól teszi
2010. december 06. 16:18
Imáádom Ushert!!!!
De a Dzsásztinkából már kezd kicsit elegem lenni.
A zenéjét szeretem de "jóképű"????
Hiszen még csak egy 16éves gyerek!!!!!!
De a Dzsásztinkából már kezd kicsit elegem lenni.
A zenéjét szeretem de "jóképű"????
Hiszen még csak egy 16éves gyerek!!!!!!
2010. december 06. 17:00
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
A gyerek NEM férfiideál! Nagyon messze van tőle. Talán majd 12 év múlva... Addig viszont inkább koncentráljon az iskolára. XD Nem a rajongókat bántom vele,csak megírom a véleményem....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: