Sziasztok,
Amint látjátok már videókat is fel lehet tölteni a sztárokhoz. A funkciók folyamatosan bővülnek, hamarosan a sztárok adatlapján is megjelenik majd minden oda kapcsolódó videó.
Az új tagoknak egyelőre nem lehet videót feltölteni, akik már 2 hete tagok, azoknak pedig naponta egy videófeltöltési lehetőségük van. Ez azért van, hogy egy új tag, aki még nem ismeri az itteni rendszert, ne szemetelje tele az oldalt fél nap alatt.
Olyan videók tölthetők fel, melyeken a sztárok ténylegesen szerepelnek.
Nem tölthető fel: Fanvideók, kép-slideshow, nézhetetlen minőségű videók
Feltölthető: Videoklipek, riportfilmek, tv riportok, élő fellépések, filmtrailerek és egyebek pl reklámfilmek, stb.
A videók adatlapjának a kitöltésére gondosan figyelni kell, mert aki nem tartja be a szabályokat, attól elvesszük a feltöltési jogokat.
A videó címe: A címnek magyarnak kell lennie. Nem elég egyszerűen bemásolni a YouTube-os címet.
Videoklip esetén a formátum a következő legyen: Előadó - Dal címe
A videó leírása: Röviden le kell írni, hogy miről szól a videó. Nem kötelező, de erősen javasolt a kitöltése.
A videó megjelenésének dátuma: Nagyon fontos ezt helyesen megadni, mert ez alapján rendezzük időrendbe a videókat. Aki többször hibás dátumot ad meg, szándékosan azért, hogy a videója előre kerüljön bármelyik listán, azt eltiltjuk a videófeltöltéstől.
Minőség: Mindig keress "hivatalos" jelzéssel ellátott videókat és ezt tedd fel, ha van ilyen.
Kategória: Szerintem nem okozhat gondot az adott kategória kiválasztása, akinek mégis, az ne lepődjön meg a következményeken.
Aki többször feltölt olyan videót, ami már fent van a rendszerben, vagy a nem feltölthető kategóriába tartozik, azt bizonyos időre eltiltjuk a videófeltöltéstől.
Videófeltöltés
2010. november 26. 00:17
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
27 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
El Mexicano,
Brigitte,
Grace Benning,
TVDfan_,
Encsy19,
Dancsy,
xBlondie,
Beba13,
Lindsay019,
Fuller,
Bessie,
xxangi20xx,
Christo,
DisneyFan,
zsofeeh,
Zsüdi,
katiegirl15,
Csinibaba,
Horgi,
Szilvia_91,
Karina197,
Vikici,
Sally Sparrow,
Claudiia,
Love Kills xxx,
FruFruChan
2010. november 27. 11:56
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Tök jó, csak gondjaim vannak vele.
1) Hozzácsatolom a sztárhoz a videót, de az adatlapján nem jelenik meg, "csak a legújabb".
2) Azt írja itt ki, hogy a kér videó nem elérhető. Fogalmam sincs, miért nem...
1) Hozzácsatolom a sztárhoz a videót, de az adatlapján nem jelenik meg, "csak a legújabb".
2010. november 27. 12:03
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.11.27. 11:56)
Tök jó, csak gondjaim vannak vele.
Ha a videónál le van tiltva a beágyazás akkor van ez.
2010. november 27. 14:40
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Egy nap több videót nem lehet feltölteni?
Ezt nem értem. Most elkezdtem feltenni az MJ klipeket, megpróbálok minél jobb minőségűt és hivatalosat, de most én feltöltöttem vagy 5-öt, akkor 4 törlődni fog?
2010. december 01. 22:50
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.11.27. 14:40)
Egy nap több videót nem lehet feltölteni?
Ezt nem értem. Most elkezdtem feltenni az MJ klipeket, megpróbálok minél jobb minőségűt és hivatalosat, de most én feltöltöttem vagy 5-öt, akkor 4 törlődni fog?

De, fel lehet többet is tölteni.
2010. december 04. 18:05
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.12.01. 22:50)
Freeze azt írta, hogy ha törlés/figyelmeztetés ellenére is rosszat töltesz fel, akkor vagy eltiltva. Vagy nem ezt értetted félre? 
De,de köszönöm
2010. december 05. 00:10
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.12.01. 22:50)
Freeze azt írta, hogy ha törlés/figyelmeztetés ellenére is rosszat töltesz fel, akkor vagy eltiltva. Vagy nem ezt értetted félre? 
Már nem lehet, mármint nekem nem enged, gondolom ez újítás vagy lehet, hogy csak én csesztem el valamit
2010. december 07. 10:32
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2010.12.05. 00:10)
Már nem lehet, mármint nekem nem enged, gondolom ez újítás vagy lehet, hogy csak én csesztem el valamit 
Te már a Starityre regisztráltál és nem a HQP-ra. Akik a HQP-ra regisztráltak anno, azok tudnak több videót is feltölteni. Aki meg csak "mezei Staritys", annak napi egy jut.
2016. április 08. 23:25
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kedves lelkes videófeltöltők!
Olvassátok el a legelső bejegyzést, amit Freeze írt, köszi!
Továbbá kiegészíteném annyival még az ott leírtakat, hogy a kizárólag audio, illetve dalszöveges videókat is mellőzzük... (még ha VEVO-s is, akkor is)
Aki nem a fentebb leírtak szerint tesz, az ne lepődjön meg, ha esetleg eltűnik a "feltöltése"...
Azt is javaslom továbbá, hogyha már feltöltögettek kisfilmeket, akkor tartsátok is szemmel azokat. Elvileg a hivatalos csatornák videói "maradandók", de ki tudja... Aki meg nem hivatalos forrásból linkel, pláne figyeljen oda, mert gyakran törlőd(het)nek a feltöltött videók mindenféle okból: a csatorna tulajdonosa megszüntette a fiókját, szerzői jogokra hivatkozva eltávolították az adott fájlt... Ilyesmi.
Olyan is előfordulhat, hogy egy videónál le van tiltva a beágyazott lejátszás. Ilyet se töltsetek fel...
Ha egy videód már nem elérhető, ne ijedj meg, utólag te magad is tudod szerkeszteni. Ne egyből moderátorért rohanj. Ha új, működő linket adsz meg szerkesztés után, működni fog újra.
Ha viszont egy moderátor veszi észre, hogy működésképtelen a link, egyből törlésre kerül.
Hazai kereskedelmi tévék műsoraiból származó (pl. X-Faktor, Nagy Duett, mittomén mik vannak még) rajongói feltöltéseket felesleges áthozni, mert záros határidőn belül szerzői jogok miatt úgyis el fognak tűnni. Ne csináljatok ezzel plusz munkát.
Olvassátok el a legelső bejegyzést, amit Freeze írt, köszi!
Továbbá kiegészíteném annyival még az ott leírtakat, hogy a kizárólag audio, illetve dalszöveges videókat is mellőzzük... (még ha VEVO-s is, akkor is)
Aki nem a fentebb leírtak szerint tesz, az ne lepődjön meg, ha esetleg eltűnik a "feltöltése"...
Azt is javaslom továbbá, hogyha már feltöltögettek kisfilmeket, akkor tartsátok is szemmel azokat. Elvileg a hivatalos csatornák videói "maradandók", de ki tudja... Aki meg nem hivatalos forrásból linkel, pláne figyeljen oda, mert gyakran törlőd(het)nek a feltöltött videók mindenféle okból: a csatorna tulajdonosa megszüntette a fiókját, szerzői jogokra hivatkozva eltávolították az adott fájlt... Ilyesmi.
Olyan is előfordulhat, hogy egy videónál le van tiltva a beágyazott lejátszás. Ilyet se töltsetek fel...
Ha egy videód már nem elérhető, ne ijedj meg, utólag te magad is tudod szerkeszteni. Ne egyből moderátorért rohanj. Ha új, működő linket adsz meg szerkesztés után, működni fog újra.
Ha viszont egy moderátor veszi észre, hogy működésképtelen a link, egyből törlésre kerül.
Hazai kereskedelmi tévék műsoraiból származó (pl. X-Faktor, Nagy Duett, mittomén mik vannak még) rajongói feltöltéseket felesleges áthozni, mert záros határidőn belül szerzői jogok miatt úgyis el fognak tűnni. Ne csináljatok ezzel plusz munkát.
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.