Starity

Videófeltöltés

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 26. 00:17 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Sziasztok,

Amint látjátok már videókat is fel lehet tölteni a sztárokhoz. A funkciók folyamatosan bővülnek, hamarosan a sztárok adatlapján is megjelenik majd minden oda kapcsolódó videó.

Az új tagoknak egyelőre nem lehet videót feltölteni, akik már 2 hete tagok, azoknak pedig naponta egy videófeltöltési lehetőségük van. Ez azért van, hogy egy új tag, aki még nem ismeri az itteni rendszert, ne szemetelje tele az oldalt fél nap alatt.

Olyan videók tölthetők fel, melyeken a sztárok ténylegesen szerepelnek.
Nem tölthető fel: Fanvideók, kép-slideshow, nézhetetlen minőségű videók

Feltölthető: Videoklipek, riportfilmek, tv riportok, élő fellépések, filmtrailerek és egyebek pl reklámfilmek, stb.

A videók adatlapjának a kitöltésére gondosan figyelni kell, mert aki nem tartja be a szabályokat, attól elvesszük a feltöltési jogokat.

A videó címe: A címnek magyarnak kell lennie. Nem elég egyszerűen bemásolni a YouTube-os címet.
Videoklip esetén a formátum a következő legyen: Előadó - Dal címe

A videó leírása: Röviden le kell írni, hogy miről szól a videó. Nem kötelező, de erősen javasolt a kitöltése.

A videó megjelenésének dátuma: Nagyon fontos ezt helyesen megadni, mert ez alapján rendezzük időrendbe a videókat. Aki többször hibás dátumot ad meg, szándékosan azért, hogy a videója előre kerüljön bármelyik listán, azt eltiltjuk a videófeltöltéstől.

Minőség: Mindig keress "hivatalos" jelzéssel ellátott videókat és ezt tedd fel, ha van ilyen.

Kategória: Szerintem nem okozhat gondot az adott kategória kiválasztása, akinek mégis, az ne lepődjön meg a következményeken.

Aki többször feltölt olyan videót, ami már fent van a rendszerben, vagy a nem feltölthető kategóriába tartozik, azt bizonyos időre eltiltjuk a videófeltöltéstől.
27 felhasználónak tetszik: kriszti145, El Mexicano, Brigitte, Grace Benning, TVDfan_, Encsy19, Dancsy, xBlondie, Beba13, Lindsay019, Fuller, Bessie, xxangi20xx, Christo, DisneyFan, zsofeeh, Zsüdi, katiegirl15, Csinibaba, Horgi, Szilvia_91, Karina197, Vikici, Sally Sparrow, Claudiia, Love Kills xxx, FruFruChan
2010. november 26. 20:02 #2
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Millió köszönet ezért a funkcióért. meghajolo.gif biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: xBlondie
2010. november 27. 11:46 #3
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Remek ötlet volt Freeze, köszönjük! beer.gif
2010. november 27. 11:56 #4
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Tök jó, csak gondjaim vannak vele.

1) Hozzácsatolom a sztárhoz a videót, de az adatlapján nem jelenik meg, "csak a legújabb".
2) Azt írja itt ki, hogy a kér videó nem elérhető. Fogalmam sincs, miért nem... blink.gif
2010. november 27. 12:03 #5
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Idézet (prézli @ 2010.11.27. 11:56)
Tök jó, csak gondjaim vannak vele.
1) Hozzácsatolom a sztárhoz a videót, de az adatlapján nem jelenik meg, "csak a legújabb".
2) Azt írja itt ki, hogy a kér videó nem elérhető. Fogalmam sincs, miért nem...  blink.gif

Ha a videónál le van tiltva a beágyazás akkor van ez.
2010. november 27. 14:40 #6
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Egy nap több videót nem lehet feltölteni? blink.gif Ezt nem értem. Most elkezdtem feltenni az MJ klipeket, megpróbálok minél jobb minőségűt és hivatalosat, de most én feltöltöttem vagy 5-öt, akkor 4 törlődni fog? blink.gif unsure.gif blush.gif
2010. december 01. 22:50 #7
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Szilvia_91 @ 2010.11.27. 14:40)
Egy nap több videót nem lehet feltölteni? blink.gif  Ezt nem értem. Most elkezdtem feltenni az MJ klipeket, megpróbálok minél jobb minőségűt és hivatalosat, de most én feltöltöttem vagy 5-öt, akkor 4 törlődni fog? blink.gif  unsure.gif  blush.gif

De, fel lehet többet is tölteni. smileeee.gif Freeze azt írta, hogy ha törlés/figyelmeztetés ellenére is rosszat töltesz fel, akkor vagy eltiltva. Vagy nem ezt értetted félre? smileeee.gif
2010. december 04. 18:05 #8
Szilvia_91
Szilvia_91
♥Michael Jackson Fan♥

StátuszBlood On The Dance Floor
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 15865
Azonosító: 63660
Idézet (Christo @ 2010.12.01. 22:50)
De, fel lehet többet is tölteni. smileeee.gif  Freeze azt írta, hogy ha törlés/figyelmeztetés ellenére is rosszat töltesz fel, akkor vagy eltiltva. Vagy nem ezt értetted félre? smileeee.gif

De,de köszönöm smileeee.gif
2010. december 05. 00:10 #9
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Idézet (Christo @ 2010.12.01. 22:50)
De, fel lehet többet is tölteni. smileeee.gif  Freeze azt írta, hogy ha törlés/figyelmeztetés ellenére is rosszat töltesz fel, akkor vagy eltiltva. Vagy nem ezt értetted félre? smileeee.gif

Már nem lehet, mármint nekem nem enged, gondolom ez újítás vagy lehet, hogy csak én csesztem el valamit smileeee.gif
2010. december 07. 10:32 #10
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (zsofeeh @ 2010.12.05. 00:10)
Már nem lehet, mármint nekem nem enged, gondolom ez újítás vagy lehet, hogy csak én csesztem el valamit smileeee.gif

Te már a Starityre regisztráltál és nem a HQP-ra. Akik a HQP-ra regisztráltak anno, azok tudnak több videót is feltölteni. Aki meg csak "mezei Staritys", annak napi egy jut. sad.gif
2016. április 08. 23:25 #11
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kedves lelkes videófeltöltők!

Olvassátok el a legelső bejegyzést, amit Freeze írt, köszi!

Továbbá kiegészíteném annyival még az ott leírtakat, hogy a kizárólag audio, illetve dalszöveges videókat is mellőzzük... (még ha VEVO-s is, akkor is)

Aki nem a fentebb leírtak szerint tesz, az ne lepődjön meg, ha esetleg eltűnik a "feltöltése"...

Azt is javaslom továbbá, hogyha már feltöltögettek kisfilmeket, akkor tartsátok is szemmel azokat. Elvileg a hivatalos csatornák videói "maradandók", de ki tudja... Aki meg nem hivatalos forrásból linkel, pláne figyeljen oda, mert gyakran törlőd(het)nek a feltöltött videók mindenféle okból: a csatorna tulajdonosa megszüntette a fiókját, szerzői jogokra hivatkozva eltávolították az adott fájlt... Ilyesmi.
Olyan is előfordulhat, hogy egy videónál le van tiltva a beágyazott lejátszás. Ilyet se töltsetek fel...

Ha egy videód már nem elérhető, ne ijedj meg, utólag te magad is tudod szerkeszteni. Ne egyből moderátorért rohanj. Ha új, működő linket adsz meg szerkesztés után, működni fog újra.
Ha viszont egy moderátor veszi észre, hogy működésképtelen a link, egyből törlésre kerül.

Hazai kereskedelmi tévék műsoraiból származó (pl. X-Faktor, Nagy Duett, mittomén mik vannak még) rajongói feltöltéseket felesleges áthozni, mert záros határidőn belül szerzői jogok miatt úgyis el fognak tűnni. Ne csináljatok ezzel plusz munkát. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Bessie, silenc
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!