0:33-nál ő hívja a medencébe a kövér csajt. Másfél másodpercért tényleg kellett ez a felhajtás... -.-"
OFFTopic VI.
2010. november 28. 00:05
Jajj!!!
Iskolában a gyerekek a kőzetekről tanulnak. A tanító néni megkérdezi a gyerekeket, hogy milyen kőzeteket ismernek. Mondják, hogy
- Mészkő, gránitkő.
A tanító néni megkérdezi Mórickát, hogy milyen kőzetet ismer. Erre azt mondja Móricka
- Sz*rnom kő.
- Az milyen kő? - kérdi a tanítónő.
- Nagyon kő.
Iskolában a gyerekek a kőzetekről tanulnak. A tanító néni megkérdezi a gyerekeket, hogy milyen kőzeteket ismernek. Mondják, hogy
- Mészkő, gránitkő.
A tanító néni megkérdezi Mórickát, hogy milyen kőzetet ismer. Erre azt mondja Móricka
- Sz*rnom kő.
- Az milyen kő? - kérdi a tanítónő.
- Nagyon kő.
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2010. november 28. 00:06
Barátnőm mesélt egy viccet, amihez 10 perc kellett hogy felfogjam, de akkor is segített benne. Szóval gondoltam berakom ide, hátha valaki okosabb nálam és elsőre leesik neki
Lim és Lom mennek az erdőben. Lom minden lépésnél ás egy Í- t a földbe. Mennek egy darabig az erdőben, Lom pedig fáradhatatlanul ás. Egyszercsak Lim elveszti Lom-ot. Elmegy az erdészhez és elmeséli a történetet. Az erdész gondolkodik egy kicsit majd magabiztosan kiböki:
- Társadalombiztosítás!
Lim és Lom mennek az erdőben. Lom minden lépésnél ás egy Í- t a földbe. Mennek egy darabig az erdőben, Lom pedig fáradhatatlanul ás. Egyszercsak Lim elveszti Lom-ot. Elmegy az erdészhez és elmeséli a történetet. Az erdész gondolkodik egy kicsit majd magabiztosan kiböki:
- Társadalombiztosítás!
2010. november 28. 00:07
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.28. 00:05)
MEGTALÁLTAM KATICÁT KATY PERRY KLIPJÉBEN!
0:33-nál ő hívja a medencébe a kövér csajt. Másfél másodpercért tényleg kellett ez a felhajtás... -.-"

Én is benne vagyok. Akkor lehet látni, amikor egy alakzatot formálunk.
2010. november 28. 00:08
Idézet (nOmiee @ 2010.11.28. 00:07)
Én is benne vagyok. Akkor lehet látni, amikor egy alakzatot formálunk. 
Én is benne vagyok... Csak előtte Harry rám adta a láthatatlanná tevő köpenyét.
2010. november 28. 00:09
Idézet (Effy @ 2010.11.28. 00:06)
Barátnőm mesélt egy viccet, amihez 10 perc kellett hogy felfogjam, de akkor is segített benne. Szóval gondoltam berakom ide, hátha valaki okosabb nálam és elsőre leesik neki
- Társadalombiztosítás!
- Társadalombiztosítás!
Én nem értem...
2010. november 28. 00:09
Idézet (nOmiee @ 2010.11.28. 00:09)
Én nem értem...
De fogjuk arra, hogy este van már.
Próbáld szótagolni..
2010. november 28. 00:10
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Egy lány megkérdezte a pasiját, hogy csinos-e? A fiú azt mondta nem.
A lány megkérdezte szeretne-e vele örökké lenni? A fiú azt mondta nem.
Megkérdezte, ha elmenne sírna? A fiú azt válaszolta nem.
Eleget hallott ezért elment, könnyek csorogtak le a arcán, hirtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta: Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy. Nem szeretnék veled örökké lenni, hanem AKAROK. Ha elmennél nem sírnék, hanem meghalnék.
Ez nem vicc, ez inkább csöpögős, szerelmi izéka. Bocsánat, hogy nem vicc, csak annyira tetszik, napok óta ez jár a fejemben : )
Eleget hallott ezért elment, könnyek csorogtak le a arcán, hirtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta: Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy. Nem szeretnék veled örökké lenni, hanem AKAROK. Ha elmennél nem sírnék, hanem meghalnék.
Ez nem vicc, ez inkább csöpögős, szerelmi izéka. Bocsánat, hogy nem vicc, csak annyira tetszik, napok óta ez jár a fejemben : )
2010. november 28. 00:10
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.28. 00:08)
Én is benne vagyok... Csak előtte Harry rám adta a láthatatlanná tevő köpenyét. 
Akkor lehet, hogy téged löktelek fel a felvételnél. Ne haragudj!
Amúgy tényleg fölös volt ez a nagy felhajtás.
2010. november 28. 00:12
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.28. 00:10)
Egy lány megkérdezte a pasiját, hogy csinos-e? A fiú azt mondta nem.
Tényleg eléggé csöpögős, de nekem tetszik.
zsofeeh
2010. november 28. 00:13
Idézet (nOmiee @ 2010.11.28. 00:10)
Akkor lehet, hogy téged löktelek fel a felvételnél. Ne haragudj!
Nagy cucc...
Én meg 5 évesen színházba szerepeltem, de nem mondom el minden héten.
mano2
2010. november 28. 00:13
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.28. 00:13)
Tanulhatna tőlem. 
Grat!
2010. november 28. 00:14
Két kisfiú arról beszélget, melyikük apja a gyávább.
- Az én apukám annyira félős, hogy amikor villámlik, bebújik az ágy alá - mondja az első.
- Az semmi - kontráz a második. - Az apukám olyan gyáva, hogy mindig a szomszéd néninél alszik, ha anyu éjszakás a munkahelyén!
- Az én apukám annyira félős, hogy amikor villámlik, bebújik az ágy alá - mondja az első.
- Az semmi - kontráz a második. - Az apukám olyan gyáva, hogy mindig a szomszéd néninél alszik, ha anyu éjszakás a munkahelyén!
2010. november 28. 00:14
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (zoeygirl @ 2010.11.28. 00:13)
Tanulhatna tőlem. 
Szegény Katica... a fél ország mostanra frászt kap a fejétől meg a nevétől
2010. november 28. 00:15
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.28. 00:13)
Alig 1 hónap és Karácsony. Szerdán pedig (végre) december, alig várom. És tegnap vagyis pénteken olyan jó volt a hóesés, egyszerűen imádom a telet! 
Én is így vagyok vele. Már a háttérképeim is valami karácsonyi dolgot ábrázolnak, már a szobámban is "karácsony illat" van (mandarin héj).
2010. november 28. 00:16
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Én most elköszönök, elmegyek pihenni. Nem tudom, hogy jövök-e még a mai nap délutáni óráiban, mert meg kell csinálnom az irodalom portfóliómat és sehol sem tartok. Majd jelentkezem, legyetek jók. Jó éjszakát!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.