OFFTopic VI.
2010. november 27. 16:06
Idézet
nyugi garaton át nem leszel terhes
2010. november 27. 16:12
életben vagyok
2010. november 27. 16:14
Új profilkép
2010. november 27. 16:14
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Milyen állat szelleme lakozik benned?
Macska
Kisugárzásod bájos, kellemes, a legtöbben szeretnek, mert simulékony természeted elengedhetetlen része az összejöveteleknek. Hajlamos vagy a túlzott érzékenységre, ilyenkor nagyon óvatosan kell veled bánni, hisz egy rossz mozdulat és már karmolsz is...
Macska
Kisugárzásod bájos, kellemes, a legtöbben szeretnek, mert simulékony természeted elengedhetetlen része az összejöveteleknek. Hajlamos vagy a túlzott érzékenységre, ilyenkor nagyon óvatosan kell veled bánni, hisz egy rossz mozdulat és már karmolsz is...
2010. november 27. 16:17
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.27. 16:14)
Milyen állat szelleme lakozik benned?
Macska
Macska
héé énvagyok a macska
1 felhasználónak tetszik:
Sourire
2010. november 27. 16:19
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.27. 16:18)
Én is!
Úgylátszik.. de nyugi nem fosztolak meg ettől a felemelő pozíciótól. 
köszönöm
2010. november 27. 16:21
Megbízhatóság, állandóság, állhatatosság, csöndesség. Magány, ösztönös cselekvés. Bármilyen helyzetben helytállásra képes, mindenáron meg akar felelni. Túlzott elvárásai vannak önmagától. Csendes, de nem akaratgyenge. Magányos, nehezen nyílik meg. Szereti az ösztönös cselekvést. Megbízható, szereti az állandóságot.
Számkombinációja magában foglalja a föld elem mindhárom lehetséges megnyilvánulását. Hatalmas akaraterő, törekvő és anyagias természet. Jó túlélő képessége van, és könnyen legyőzi a nehézségeket. Segítőkész és készséges, a munkahelyen vagy a családon belül szereti diplomatikusan elsimítani a viszályokat. Elég válogatós. Míg a felszínen visszafogott és zárkózott, mélyen rejlő igazi ereje előtör, ha erre mások kényszerítik.
Számkombinációja magában foglalja a föld elem mindhárom lehetséges megnyilvánulását. Hatalmas akaraterő, törekvő és anyagias természet. Jó túlélő képessége van, és könnyen legyőzi a nehézségeket. Segítőkész és készséges, a munkahelyen vagy a családon belül szereti diplomatikusan elsimítani a viszályokat. Elég válogatós. Míg a felszínen visszafogott és zárkózott, mélyen rejlő igazi ereje előtör, ha erre mások kényszerítik.
2010. november 27. 16:23
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Idézet (cassiecica @ 2010.11.27. 16:22)
elfelejtettél küldeni 
A francba... pedig úgy emlékeztem... bocs, bocs, bocs... meg talán megittam az egészet, vagy nem tudom hová tűnt a többi, de majd veszek neked egyet... jó?!
2010. november 27. 16:24
Fészbukon küldtek nekem egy részeg szakmunkást
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2010. november 27. 16:24
Idézet (Candies @ 2010.11.27. 16:06)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.