Ma "véletlenül" leköpött a viselkedés kultúra tanárom.
OFFTopic VI.
2010. december 17. 15:14
Sziasztok.
2010. december 17. 15:15
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Idézet (Ditty @ 2010.12.17. 15:13)
Én a gondolataimat követve,hevesen belevágok a történet közepébe 
Én már nem is emlékszem, hogy kezdődik.
1 felhasználónak tetszik:
Ditty
2010. december 17. 15:16
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.17. 15:14)
Na megjöttem végre,valami hihetetlen hideg van odakint. Hülye ünnepségen kellett ülnünk egy templomban aztán meg vártunk egy ideig a buszra,mert pekhemre az a busz amivel a leggyorsabban értem volna haza,nem járt arra. Na de végre hétvége,és már csak 2 nap van hátra az iskolából.
Nekem EGY SINCS hátra.
2010. december 17. 15:16
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (bellsiam @ 2010.12.17. 15:11)
Egyébként hogy bebizonyítsam, hogy nem Alkonyat 2, íme egy rövid (rögtönzött) történetleírás.
Angliában játszódik az 1700-as évek végén, és egy hercegnőről szól, akinek férjhez kéne mennie egy idegen királyhoz, csak közbe jön valami... 
Ilyesmit én is írtam régebben...
Nálam volt egy lány, aki hercegnő volt, és a szüleit megölték, de amíg haldoklott az apja, elmondta, hogy egy katonával kell elmenekülnie biztonságos helyre. Az út hosszú volt, és szép lassan egymásba szerettek. Viszont ez a történet drámai szálakon fut, hiszen a végén a srác meghalt...
2010. december 17. 15:17
Idézet (nOmiee @ 2010.12.17. 15:14)
Sziasztok.
Nem mondod?
Amúgy szia
2010. december 17. 15:20
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.17. 15:16)
Ilyesmit én is írtam régebben...
Nálam volt egy lány, aki hercegnő volt, és a szüleit megölték, de amíg haldoklott az apja, elmondta, hogy egy katonával kell elmenekülnie biztonságos helyre. Az út hosszú volt, és szép lassan egymásba szerettek. Viszont ez a történet drámai szálakon fut, hiszen a végén a srác meghalt...
Miért szpojlerezel te hülyee?
2010. december 17. 15:21
Idézet (Ditty @ 2010.12.17. 15:17)
Nem mondod?
És még ő pofázik a viselkedés kutúrájáról?
Amúgy szia
Amúgy szia
Elkezdett sétálni mellettem, miközben valami olyasmiről beszélt, hogy nem szabad cigizni a gimi területén, meg minden, és mivel engem nem érintett (mert nem cigizek), ezért nem figyeltem. Odajön hozzám, hogy "Noémi, figyelsz?" mondom neki, hogy nem nagyon, erre válaszol rá, hogy "Pedig jó lenne..." és a "p" betűnél csult egy akkorát, hogy úsztam benne, mint a vízben.
2010. december 17. 15:23
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Rileah @ 2010.12.17. 15:20)
Miért szpojlerezel te hülyee?

Azért, mert ez nem egy publikus történet
1 felhasználónak tetszik:
Ditty
2010. december 17. 15:24
Kész az én regényem bevezetője is
Mélység
És akkor megérintette Leilát.A hideg halál szaga volt,az emberi lét vége-nem tudta,melyik a rosszabb,de még felfogni sem volt képes semmit.Csak kétségbeesetten,gyorsan sétált,és próbálta Mike-ot hívni.Csak ő mentheti meg.Dextert hívni nem lett volna jó ötlet...És akkor,amikor Leila már majdnem sírt a tehetetlenségtől,hirtelen megjelent előtte K*.Igen,eljött...Nem hagyja életben őt,Leilát,ez biztos...K* közeledett a lány felé,akinek olyan érzése volt,mintha szavakat hallana-de K* egyetlen szót sem mondott,csak gonoszas,kissé pengés mosolyra húzta véres száját.A vizes,barnáskék hajaegyenletesen haladt K*-el,igen...A lány pedig csak hátrált és hátrált.És akkor...K* egyszercsak már a földön feküdt,félájultan.Bizony,Dexter ideért,mögette,2 méterrel hátrébb pedig Mike éppen egy vérpacát köpött a földre.Leila még fel sem fogta,mi történt,sokkosan állt K* felett-azaz inkább a hulla felett.Dexter fogta a lányt,magához szorította,hogy megnyugtassa,és már csurgott is a vér..
Vámpírnaplók-feeling foreva
Mélység
És akkor megérintette Leilát.A hideg halál szaga volt,az emberi lét vége-nem tudta,melyik a rosszabb,de még felfogni sem volt képes semmit.Csak kétségbeesetten,gyorsan sétált,és próbálta Mike-ot hívni.Csak ő mentheti meg.Dextert hívni nem lett volna jó ötlet...És akkor,amikor Leila már majdnem sírt a tehetetlenségtől,hirtelen megjelent előtte K*.Igen,eljött...Nem hagyja életben őt,Leilát,ez biztos...K* közeledett a lány felé,akinek olyan érzése volt,mintha szavakat hallana-de K* egyetlen szót sem mondott,csak gonoszas,kissé pengés mosolyra húzta véres száját.A vizes,barnáskék hajaegyenletesen haladt K*-el,igen...A lány pedig csak hátrált és hátrált.És akkor...K* egyszercsak már a földön feküdt,félájultan.Bizony,Dexter ideért,mögette,2 méterrel hátrébb pedig Mike éppen egy vérpacát köpött a földre.Leila még fel sem fogta,mi történt,sokkosan állt K* felett-azaz inkább a hulla felett.Dexter fogta a lányt,magához szorította,hogy megnyugtassa,és már csurgott is a vér..
Vámpírnaplók-feeling foreva
2010. december 17. 15:29
Én most kitaláltam egy jót.
Címe: Halál
Ismeretetője: nOmiee egy szép napon eldöntötte, hogy felkeresi Keresztes Ildikót. Felment hát Budapestre, ahol rengeteg kalandon ment keresztül, de végül megszerezte a vén banya lakcímét. Szóval elment, hogy meglátogassa azt a szemétládát. Az ajtó kinyílt, Ildikócska csúnya vigyort erőltetett ronda pofájára, s ekkor nOmiee megtette, amit meg kellett tennie. Fejberúgta Keresztest!
Címe: Halál
Ismeretetője: nOmiee egy szép napon eldöntötte, hogy felkeresi Keresztes Ildikót. Felment hát Budapestre, ahol rengeteg kalandon ment keresztül, de végül megszerezte a vén banya lakcímét. Szóval elment, hogy meglátogassa azt a szemétládát. Az ajtó kinyílt, Ildikócska csúnya vigyort erőltetett ronda pofájára, s ekkor nOmiee megtette, amit meg kellett tennie. Fejberúgta Keresztest!
2010. december 17. 15:30
Idézet (Zsüdi @ 2010.12.17. 15:30)
Sziasztok!
Én is írok!
Én is írok!
Hiányoztál tesóóó
2010. december 17. 15:30
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Sziasztok!Tudom ez a topic a ti kedvetekért van,csinálva és igazán nem is szeretném elrontani a hangulatot..csak néhány napja olvasgatni kezdtem ezt a kis társalgást,ami nem is kicsi
és hát olyan jól tűnő barátságot találtak itt szemeim,így vettem egy nagy levegőt és ide írtam.Tudom el is küldtök,meg minden,de ha már az elején nem vagyok szimpi elutasítotok megyek is!Tudom kicsit hülye vagyok,hogy ennyi hülyeséget írtam
És ezernyi bocs!Sziasztok!
Amúgy engem is leköpött a tanár,a töri tanár és pont tenyeren
Amúgy engem is leköpött a tanár,a töri tanár és pont tenyeren
2010. december 17. 15:31
Idézet (Zsüdi @ 2010.12.17. 15:30)
Sziasztok!
Én is írok!
Én is írok!
Szia,Zsüdi
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.