Starity

OFFTopic VI.

977 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 26. 01:19 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2010.11.26. 01:12)
Szerintem ne foglalkozz vele, egyébként igazad van. smileeee.gif Mondjuk én ebbe már a Starity indulásakor beletörődtem, az én kedvenceim között nincsenek is olyan jelentéktelen senkik, akik most csak azért vannak itt első helyen, mert a sok kis tini csaj/srác éppen rájuk izgul. smileeee.gif
Meg is mondom őszintén, hogy ezek közül az új sztárok közül (főleg énekesek) senki sem szimpatikus, egyáltalán.  mellow.gif De leginkább az idegesít, hogy a legtöbbjüket felkapja valami tehetségkutató és bamm első hely. Mások a semmiből küzdik fel magukat, és hátul kullognak, mert ők nem "trendik" és őket hallgatni nem divat...  dry.gif 
Nekem kissé szánalmas...  rolleyes.gif
Ugyan, azzal semmire sem mész. smileeee.gif Az itt levő népek 3/4-e fel sem fogja, hogy mi az oldal lényege, csak látja a TV-ben, itt meg össze-vissza hablatyol, holott se írni, se beszélni nem tud, kultúra abszolút 0... Szerintem ne húzd fel magad miattuk, hadd minősítsék csak magukat ezzel a viselkedéssel!

Én nagyon sokszor visszasírom a HQP-t.. akkor azért ilyenek nem voltak. Meg ez a sztár toplista.. az egész egy kész vicc.
2 felhasználónak tetszik: Levente1991, mano2
2010. november 26. 01:20 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.26. 01:18)
Ott a pont!
Engem nem is az zavar, hogy ők másokat szeretnek, ő dolguk, letojom. Viszont az már nagyon b*ssza a csőrömet, hogy minden "kedvenctopikomban" 90%, hogy ilyenekbe botlok, hogy: "fúúúj, műnő..." meg: "régen jobb volt". Oké, hogy egy cikkben beszólnak, ez teljesen normális, ezért fórum a fórum! 
De hogy egy egyszerű, csak képeket tartalmazó topikban is csak a bírálás menjen, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy: "kösz, hogy feltetted, te barom!", ez nekem már eléggé sok... mad.gif

kösz, hogy feltetted te barom _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Levente1991
2010. november 26. 01:21 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.11.26. 01:16)
hát 110.gif  ki tudja _nevet.gif  Giorgio majd tőlünk is kap _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Szünetben elkapjuk rohog.gif
2010. november 26. 01:22 #84
mano2
mano2
Totya™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2606
Csatolások: 20
Azonosító: 26245
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.26. 01:18)
Ott a pont!
Engem nem is az zavar, hogy ők másokat szeretnek, ő dolguk, letojom. Viszont az már nagyon b*ssza a csőrömet, hogy minden "kedvenctopikomban" 90%, hogy ilyenekbe botlok, hogy: "fúúúj, műnő..." meg: "régen jobb volt". Oké, hogy egy cikkben beszólnak, ez teljesen normális, ezért fórum a fórum! 
De hogy egy egyszerű, csak képeket tartalmazó topikban is csak a bírálás menjen, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy: "kösz, hogy feltetted, te barom!", ez nekem már eléggé sok... mad.gif

Megértelek. smileeee.gif Sajnos a világ tele van p@r@sztokkal, a kultúra szintje napról napra drasztikusan zuhan. Elég csak 1-2 topicba benézni és elszörnyed az ember. Miket lát?

- Nem ismeri az ékezetet.
- Írni nem tud helyesen, sokszor nem is tudod megfejteni, hogy mit akart írni.
- 20x elküldi ugyanazt a hozzászólást.
- Ok nélkül bírál, 1-2 cikk vagy mások véleménye alapján.
- HSZ gyűjtő.
- Barátgyűjtő.

Napestig lehetne sorolni... én az ilyeneknek azt mondanám, hogy ne is regisztráljon, mert felesleges. smileeee.gif

Nagy az isten állatkertje, de nem ez a baj, hanem, hogy kicsi a kerítés... mellow.gif
2010. november 26. 01:22 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:20)
kösz, hogy feltetted te barom _nevet.gif

Legalább van valaki, akiért érdemes volt ezt leírnom, ha már azok, akiknek szólna, úgyse vennének egy pillantást sem rá... : )
1 felhasználónak tetszik: Effy
2010. november 26. 01:26 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:21)
Szünetben elkapjuk rohog.gif

hogyne még az elején _nevet.gif h ne tudjon színpadra állni _nevet.gif
2010. november 26. 01:27 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2010.11.26. 01:22)
Megértelek. smileeee.gif Sajnos a világ tele van p@r@sztokkal, a kultúra szintje napról napra drasztikusan zuhan. Elég csak 1-2 topicba benézni és elszörnyed az ember. Miket lát?
- HSZ gyűjtő.
- Barátgyűjtő.
Napestig lehetne sorolni... én az ilyeneknek azt mondanám, hogy ne is regisztráljon, mert felesleges. smileeee.gif
Nagy az isten állatkertje, de nem ez a baj, hanem, hogy kicsi a kerítés...  mellow.gif

De ilyenek bakker nem voltak a HQP idején.. Most lett nagy "divat" a butaság, amióta mézes-mázas lett a honlap.. Régen ide az emberek a KÉPEKÉRT jöttek.. hát hol van ez már? Jó hogy valakinek van 7 millió hsz-e aztán ott van, hogy 2 csatolt kép.. ilyenkor látszik, hogy milyen régóta tag valaki és hogy miért regisztrál. Manapság a fotókat meg sem nézik, csak beírják, hogy "köszjóképek" ezzel is növeli a hszei számát.. de hogy minek think.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2010. november 26. 01:30 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.11.26. 01:26)
hogyne még az elején _nevet.gif  h ne tudjon színpadra állni _nevet.gif

Vagy hogy feladja biggrin.gif ReniRulz thumbsup.gif
2010. november 26. 01:30 #89
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:30)
Vagy hogy feladja biggrin.gif ReniRulz thumbsup.gif

és yvette come back wub3.gif
2010. november 26. 01:32 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.11.26. 01:30)
és yvette come back wub3.gif

Álmodik a nyomor.. rohog.gif pedig jó lenne w00t.gif
2010. november 26. 01:32 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2010.11.26. 01:22)
- HSZ gyűjtő.
- Barátgyűjtő.
Nagy az isten állatkertje, de nem ez a baj, hanem, hogy kicsi a kerítés...  mellow.gif

Na jó, de ennyivel? És az a legrosszabb, hogy ők lesznek a jövő felnőttjei... remélem, mire odáig jutunk, már nem élek... biggrin.gif

Most gondold el, az az illető, aki miatt anno töröltem az előző profilomat, sem lehetett több 8-9 évnél, állítom neked! Előbb azzal kezdte (jelölés és szavazat után persze) hogy ő bizony szerelmes belém (!!!) és járjunk, mert ő azt akarja. Utána avatarkészítést akart rám sózni, de nem mertem vállalni, mert nem látok bele más ízlésébe, ráadásul, akkor még magamnak is csak kettőt csináltam, ami után baromság lett volna belevágnom. Elutasítottam, de részletesen leírtam, hogy én hogyan csinálom, és átirányítottam Bessie topikjába, ahol van segítség is, mert ők azért már komolyan "űzik az ipart". Válasz nuku. Elkezdett tőlem lopkodni, a kérésem ellenére se vette le, sőt, el sem olvasta a levelemet, vagy ha meg is tette, letojta. Amikor Christo jószándékból segíteni akart, akkor meg nekem jött, hogy állítsam le magam, elege van belőlem, mit képzelek én magamról, hogy így lopkodom az ő cuccait? (Nem mellesleg, azelőtt írta, hogy NEM tud avatart készíteni...)

Ezután gurultam be, mondtam egy kegyetlenül durvát, amire azóta sem vagyok büszke, és töröltem magam... énvelem egy kisgyerek ne szórakozzon...
2010. november 26. 01:32 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:32)
Álmodik a nyomor.. rohog.gif pedig jó lenne w00t.gif

de hogy meg mondtam h mit énekelt volna 110.gif
2010. november 26. 01:34 #93
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.26. 01:32)
Na jó, de ennyivel? És az a legrosszabb, hogy ők lesznek a jövő felnőttjei... remélem, mire odáig jutunk, már nem élek... biggrin.gif
Most gondold el, az az illető, aki miatt anno töröltem az előző profilomat, sem lehetett több 8-9 évnél, állítom neked! Előbb azzal kezdte (jelölés és szavazat után persze) hogy ő bizony szerelmes belém (!!!) én járjunk, mert ő azt akarja. Utána avatarkészítést akart rám sózni, de nem mertem vállalni, mert nem látok bele más ízlésébe, ráadásul, akkor még magamnak is csak kettőt csináltam, ami után baromság lett volna belevágnom. Elutasítottam, de részletesen leírtam, hogy én hogyan csinálom, és átirányítottam Bessie topikjába, ahol van segítség is, mert ők azért már komolyan "űzik az ipart". Válasz nuku. Elkezdett tőlem lopkodni, a kérésem ellenére se vette le, sőt, el sem olvasta a levelemet, vagy ha meg is tette, letojta. Amikor Christo jószándékból segíteni akart, akkor meg nekem jött, hogy állítsam le magam, elege van belőlem, mit képzelek én magamról, hogy így lopkodom az ő cuccait? (Nem mellesleg, azelőtt írta, hogy NEM tud avatart készíteni...)
Ezután gurultam be, mondtam egy kegyetlenül durvát, amire azóta sem vagyok büszke, és töröltem magam... énvelem egy kisgyerek ne szórakozzon...

atyaúristen _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2010. november 26. 01:35 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.11.26. 01:32)
de hogy meg mondtam h mit énekelt volna 110.gif

Mondom, hogy boszorkány vagy unsure.gif
2010. november 26. 01:36 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:35)
Mondom, hogy boszorkány vagy unsure.gif

lehet :| 110.gif
2010. november 26. 01:37 #96
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.26. 01:32)
Most gondold el, az az illető, aki miatt anno töröltem az előző profilomat, sem lehetett több 8-9 évnél, állítom neked! Előbb azzal kezdte (jelölés és szavazat után persze) hogy ő bizony szerelmes belém (!!!) én járjunk, mert ő azt akarja. Utána avatarkészítést akart rám sózni, de nem mertem vállalni, mert nem látok bele más ízlésébe, ráadásul, akkor még magamnak is csak kettőt csináltam, ami után baromság lett volna belevágnom. Elutasítottam, de részletesen leírtam, hogy én hogyan csinálom, és átirányítottam Bessie topikjába, ahol van segítség is, mert ők azért már komolyan "űzik az ipart". Válasz nuku. Elkezdett tőlem lopkodni, a kérésem ellenére se vette le, sőt, el sem olvasta a levelemet, vagy ha meg is tette, letojta. Amikor Christo jószándékból segíteni akart, akkor meg nekem jött, hogy állítsam le magam, elege van belőlem, mit képzelek én magamról, hogy így lopkodom az ő cuccait? (Nem mellesleg, azelőtt írta, hogy NEM tud avatart készíteni...)

Igen, ennyivel. Ez sajnos egy ilyen elcseszett dolog... viszont ezért nem a gyerek/fiatal/tini a hibás, hanem a szülő.

Érdekes, mi is voltunk gyerekek / fiatalok még is megtanultunk írni, meg tudunk köszönni valamit és tudunk kulturáltan beszélni. Jah, hogy mi nem a facebookon, animeken, igénytelen fos zenén, torrentp0rnón nőttünk fel, mert törődtek velünk a szüleink? Hát igen... ez hiányzik a mai világból! A törődés, csak oda kéne figyelni a gyereke, normálisan nevelni és akkor nem lenne semmi baj.

De én is attól rettenek el, amit te is nagyon jól megláttál, ezekből a jelentéktelen, tudatlan senkikből lesz a jövő generációja (vezetők, politikusok, főnökök...stb)! Én előre félek...

U.I.: Egyébként nekem is volt ilyen, hogy bejelölt meg szavazz már erre meg arra légyszi, meg tetszik az avid, szavaztam, remélem visszajön. Voltak ilyen ismeretlen jelölések is... mindent csuklóból elutasít, szavazni nem szavaztam vissza... menjenek a p*csába. beee.gif
2010. november 26. 01:37 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.11.26. 01:36)
lehet :|  110.gif

Ezt hallgatom:
Jordin Sparks: Emergency
...
Már vagy 20 perce rohog.gif
2010. november 26. 01:40 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (mano2 @ 2010.11.26. 01:37)
De én is attól rettenek el, amit te is nagyon jól megláttál, ezekből a jelentéktelen, tudatlan senkikből lesz a jövő generációja (vezetők, politikusok, főnökök...stb)! Én előre félek...

Vezető, politikus, főnök most már csak úgy lesz az ember, ha valakinek az ismerőse beajánlja rolleyes.gif
2010. november 26. 01:40 #99
- törölt felhasználó -    
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:37)
Ezt hallgatom:
Jordin Sparks: Emergency
...
Már vagy 20 perce rohog.gif

XD imádom heart.gif bár már unom 110.gif
2010. november 26. 01:41 #100
mano2
mano2
Totya™
Idézet (Effy @ 2010.11.26. 01:40)
Vezető, politikus, főnök most már csak úgy lesz az ember, ha valakinek az ismerőse beajánlja  rolleyes.gif

Így van, ez megint egy nagyon jó meglátás volt. smileeee.gif Viszont az ilyen teljesen felesleges világra jött egyéneknek érdekes módon mindig sikerül... rolleyes.gif

Mindenesetre Levi én azt mondom, hogy próbálj meg megnyugodni, ezért ne töröld magad. Az olyan leveleket inkább el se olvasd, töröld olvasatlanul és kész. Aki meg olyat szól hozzá a topicba, csak fuss át rajta. smileeee.gif Nem érnek annyit, hogy felidegesítsd magad rajtuk! wink.gif
977 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!