Idézet (mano2 @ 2010.11.26. 01:12)
Szerintem ne foglalkozz vele, egyébként igazad van.
Mondjuk én ebbe már a Starity indulásakor beletörődtem, az én kedvenceim között nincsenek is olyan jelentéktelen senkik, akik most csak azért vannak itt első helyen, mert a sok kis tini csaj/srác éppen rájuk izgul.
Meg is mondom őszintén, hogy ezek közül az új sztárok közül (főleg énekesek) senki sem szimpatikus, egyáltalán.
De leginkább az idegesít, hogy a legtöbbjüket felkapja valami tehetségkutató és bamm első hely. Mások a semmiből küzdik fel magukat, és hátul kullognak, mert ők nem "trendik" és őket hallgatni nem divat...
Nekem kissé szánalmas...
Ugyan, azzal semmire sem mész.
Az itt levő népek 3/4-e fel sem fogja, hogy mi az oldal lényege, csak látja a TV-ben, itt meg össze-vissza hablatyol, holott se írni, se beszélni nem tud, kultúra abszolút 0... Szerintem ne húzd fel magad miattuk, hadd minősítsék csak magukat ezzel a viselkedéssel!
Meg is mondom őszintén, hogy ezek közül az új sztárok közül (főleg énekesek) senki sem szimpatikus, egyáltalán.
Nekem kissé szánalmas...
Ugyan, azzal semmire sem mész.
Én nagyon sokszor visszasírom a HQP-t.. akkor azért ilyenek nem voltak. Meg ez a sztár toplista.. az egész egy kész vicc.

2 felhasználónak tetszik: