Starity

OFFTopic VI.

977 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 11. 11:39 #7961
- törölt felhasználó -    
Halljátok, annyira be vagyok szarva ohmy.gif Nagy ugye a pörgés, mert én is megyek el, tesóm is, a tesóm meg fülhallgatóval zenét hallgatott, és valaki fentről (azaz innen az ajtó elől) csengetett úgy 20 másodpercig (mert ugye panelba lakunk), tesóm kinézett, és nem látott senkit, még a felvonó sem volt fent... ohmy.gif Ilyenkor annyira félek...
1 felhasználónak tetszik: TVDfan_
2010. december 11. 11:41 #7962
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 11:39)
Halljátok, annyira be vagyok szarva ohmy.gif Nagy ugye a pörgés, mert én is megyek el, tesóm is, a tesóm meg fülhallgatóval zenét hallgatott, és valaki fentről (azaz innen az ajtó elől) csengetett úgy 20 másodpercig (mert ugye panelba lakunk), tesóm kinézett, és nem látott senkit, még a felvonó sem volt fent... ohmy.gif Ilyenkor annyira félek...

Szerintem csak valami hülye szórakozott megint...ilyen már nálunk is volt a kaputelefonnal...azthiszik hogy vicces dry.gif
2010. december 11. 11:42 #7963
TVDfan_
TVDfan_
The First Ŧσrbєร Doρρeℓgängεr™

Státuszhttp://t-v-d-fan.blogspot.com/
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2545
Csatolások: 172
Azonosító: 137894

Na ez ciki, félelmetes, de lehet, hogy valaki szórakozott nem?? ohmy.gif
2010. december 11. 11:42 #7964
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.11. 11:41)
Szerintem csak valami hülye szórakozott megint...ilyen már nálunk is volt a kaputelefonnal...azthiszik hogy vicces dry.gif

De hát fentről csengetett... És valahogy MINDIG annyira szerencsém van, hogy úgy minden nap fentről csengetnek, mikor magam vagyok, kinézek, a felvonó nem is a mi emeletünkön, és senki sincs kint...
2010. december 11. 11:42 #7965
- törölt felhasználó -    

Nálunk az osztályterembe szokott olyasmi lenni, ha nyitva az ablak akkor az ajtónak lenyomódik a kilincse és kinyílik (egyszer tartottam, hogy ne nyíljon ki és olyan volt mintha valaki beakarna jönni).
2010. december 11. 11:43 #7966
- törölt felhasználó -    
Idézet (TVDfan_ @ 2010.12.11. 11:42)
Na ez ciki, félelmetes, de lehet, hogy valaki szórakozott nem??  ohmy.gif

De mindig a mi emeletünkön, a mi ajtónk előttről? Mindig rohanok az ajtó elé, ahogy nyomja így 20 mp-ig a csengőt, amint abbahagyja, kinézek, és nincs ott senki, és még nézem úgy 10 mp-ig, de sehonnan senki nem jön..
2010. december 11. 11:44 #7967
- törölt felhasználó -    
Idézet (rebecca @ 2010.12.11. 11:42)
Nálunk az osztályterembe szokott olyasmi lenni, ha nyitva az ablak akkor az ajtónak lenyomódik a kilincse és kinyílik (egyszer tartottam, hogy ne nyíljon ki és olyan volt mintha valaki beakarna jönni).

ohmy.gif
Meg amúgy mikor magam vagyok, akkor mindig valaki zörög az ajtón... Mintha... Valakit nekinyomnának az ajtónak, és dörömbölne, de senki nincs ott...
2010. december 11. 11:45 #7968
TVDfan_
TVDfan_

Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 11:43)
De mindig a mi emeletünkön, a mi ajtónk előttről? Mindig rohanok az ajtó elé, ahogy nyomja így 20 mp-ig a csengőt, amint abbahagyja, kinézek, és nincs ott senki, és még nézem úgy 10 mp-ig, de sehonnan senki nem jön..

Uramiiííísten, ugye mot nem szivatsz minket Rileah ??? ohmy.gif
2010. december 11. 11:51 #7969
- törölt felhasználó -    
Idézet (TVDfan_ @ 2010.12.11. 11:45)
Uramiiííísten, ugye mot nem szivatsz minket Rileah ???  ohmy.gif

Nem szivatlak... Nekem ez mindennapos dolog, sajnos... Főleg így karácsony felé szoktak ilyenek történni, tavaly is. De amúgy mindig... Most komolyan ki ennyire balszerencsés?:
Egyszer véletlenül ráléptem a laptoptöltőre, na az szépen elszakadt, így a gépünk elé ültem (a gépünkről regiztem erre az acc-omra is). 1 hét után elment a net, mert kaptam egy vírust a gépre... Mondom szuper. Szépen eltűntettem a vírust, ment a net, és egyszercsak megint elment a net, merthogy nem lett befizetve... Anyám befizette, és hogy megerősítse, ugye kell a blokk, de anya elvesztette... Befizette mégegyszer, még mindig semmi. Tesóm barátja azt mondta, újra kell telepíteni a gépet... Installáltuk is volna a Windows 7-et, már csak egy gombot kellett volna megnyomnom, erre nem elromlik a billentyűzet? -.-
2010. december 11. 11:52 #7970
- törölt felhasználó -    
Egyszer volt olya, hogy barátnőmmel beszélek skypon. Ő kiment a konyhába valami kajáért, közben tök olyan hangok voltak, mintha valaki ott mászkálna.
2010. december 11. 11:54 #7971
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 11:51)
Nem szivatlak... Nekem ez mindennapos dolog, sajnos... Főleg így karácsony felé szoktak ilyenek történni, tavaly is. De amúgy mindig... Most komolyan ki ennyire balszerencsés?:
Egyszer véletlenül ráléptem a laptoptöltőre, na az szépen elszakadt, így a gépünk elé ültem (a gépünkről regiztem erre az acc-omra is). 1 hét után elment a net, mert kaptam egy vírust a gépre... Mondom szuper. Szépen eltűntettem a vírust, ment a net, és egyszercsak megint elment a net, merthogy nem lett befizetve... Anyám befizette, és hogy megerősítse, ugye kell a blokk, de anya elvesztette... Befizette mégegyszer, még mindig semmi. Tesóm barátja azt mondta, újra kell telepíteni a gépet... Installáltuk is volna a Windows 7-et, már csak egy gombot kellett volna megnyomnom, erre nem elromlik a billentyűzet? -.-

Ez már tényleg balszerencse ohmy.gif
2010. december 11. 11:56 #7972
TVDfan_
TVDfan_

Idézet (rebecca @ 2010.12.11. 11:52)
Egyszer volt olya, hogy barátnőmmel beszélek skypon. Ő kiment a konyhába valami kajáért, közben tök olyan hangok voltak, mintha valaki ott mászkálna.

Neee mááár...nekem telefonba volt ilyen , az mondta mindjárt jön, letette a telóját, és fura hangok jöttek...
2010. december 11. 11:58 #7973
TVDfan_
TVDfan_

Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 11:51)

Na ez szíívááás .. blink.gif
2010. december 11. 12:01 #7974
- törölt felhasználó -    
Idézet (TVDfan_ @ 2010.12.11. 11:56)
Neee  mááár...nekem telefonba volt ilyen , az mondta mindjárt jön, letette a telóját, és fura hangok jöttek...

Én a barátnőmmel írogattam skypen (akkor is a gépnél voltam), pont kb. úgy 1 éve történt, decemberben, hogy egyedül voltam, meg a barátnőm is, és mikor mentem a konyhába, hirtelen valami koppanást hallottam mögüllem, és ott volt az ilyen műanyag karácsonyi dísz, ami a polcon volt, és láttam egy árnyékot... Visszafutottam, gyorsan megírtam bnőmnek, és másodpercre pontosan írtuk meg egymásnak, hogy a konyhában láttam egy árnyékot, ő meg a fürdőszobában...
2010. december 11. 12:03 #7975
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 12:01)
Én a barátnőmmel írogattam skypen (akkor is a gépnél voltam), pont kb. úgy 1 éve történt, decemberben, hogy egyedül voltam, meg a barátnőm is, és mikor mentem a konyhába, hirtelen valami koppanást hallottam mögüllem, és ott volt az ilyen műanyag karácsonyi dísz, ami a polcon volt, és láttam egy árnyékot... Visszafutottam, gyorsan megírtam bnőmnek, és másodpercre pontosan írtuk meg egymásnak, hogy a konyhában láttam egy árnyékot, ő meg a fürdőszobában...

Kirázott a hideg is unsure.gif
2010. december 11. 12:05 #7976
- törölt felhasználó -    
Idézet (rebecca @ 2010.12.11. 12:03)
Kirázott a hideg is unsure.gif

És ugye mutatja a tizedmásodperceket is a skype, és én csak 1 tizeddel hamarabb küldtem el...
2010. december 11. 12:06 #7977
TVDfan_
TVDfan_

Idézet (Rileah @ 2010.12.11. 12:01)

Durva...Ahogy olvasom elkezdett esni a hó..
Nekem ez úgy volt, hogy nálunk érzékelős a villany, és anyu elment valami megbeszélésre a cégénél, és este felontódott a villany,( gondoltuk megjött) kiabáltuk, hogy ezt ne csinálja, mert megiedünk, semmi válasz, aztán elaludtunk tesómmal, reggel arra ébredtünk..éljen anya itt van ,de akkor mitől ontódott fel a villanyunk éjszaka??
Utána próbálkoztunk anyuval, hogy kis labdát oda dobtunk, de még attól se ontódott fel ..
2010. december 11. 12:08 #7978
- törölt felhasználó -    
Egyszer angolon szellemet idéztek (előttem és mellettem ülő lány) és mondták "hogyha itt vagy küldj valami jelet", erre elkezdet fújni a szél és az udvaron álló konténer ajtaját kezdte csapkodni, meg függöny is mozgott, pedig csukva volt az ablak.
1 felhasználónak tetszik: TVDfan_
2010. december 11. 12:11 #7979
- törölt felhasználó -    
Idézet (rebecca @ 2010.12.11. 12:08)
Egyszer angolon szellemet idéztek (előttem és mellettem ülő lány) és mondták "hogyha itt vagy küldj valami jelet", erre elkezdet fújni a szél és az udvaron álló konténer ajtaját kezdte csapkodni, meg függöny is mozgott, pedig csukva volt az ablak.

Mi is idéztünk szellemet, gyertyával. Meg sem mertünk mozdulni, én meg mondtam, hogy küldj jelet, és kialudt a fény...
Meg sokan azt tartják, hogy boszorkány vagyok, mert ugye piromániás vagyok, és szeretek gyujtogatni és 2 bnőm ittaludt nálam, és megmutattam nekik, hogy mit tudok, szóval egy egész kicsi gyertyából 1 méteres tüzet csináltam, csak úgy hogy ránéztem... Meg akárhányszor csináltam ilyen szerelem varázslatot, a szerelmem mindig másnap megírta, hogy tetszek neki..
2010. december 11. 12:12 #7980
- törölt felhasználó -    
Ezeket nem este kéne mesélnetek? rohog.gif
977 oldal 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!