OFFTopic VI.
2010. december 09. 22:08
2010. december 09. 22:10
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.09. 21:45)
Noss,úgydöntöttem hogy leírom azt a problémát,ami nemcsak nálam hanem pár más régebbi tagnál is jelentkezett már(pl: Kinga,Karina,Lexy,Én). Úgy érezzük hogy ránk már senki nem figyel itt,akármit csinálnunk. Ha mi beköszönünk,kapunk pár lájkot és ennyi...semmi reakció. Ha viszont más köszön be akkor mindenki örül,"a nyakába ugrik",kérdezget,sorolhatnám...sokszor van hogy írunk és senkinek nem tűnik fel,beszél a másikkal nyugodtan. Kinga nemrégiben beírta hogy esik a hó...semmi reakció.Majd valaki más is beírta,arra volt reakció. Egyszerűen mi már lassan elfelejtve érezzük magunkat,és szeretnénk mi is figyelmet kapni. Azért mentünk át a dumatopikba is,hogy ránk is figyeljen valaki egy kicsit. Aki ezt hisztinek gondolja,az gondolja annak de nem egyedüli vagyok ezzel a problémával,és úgy éreztük hogy mostmár ideje szólni róla,és esetleg tenni valamit ezellen.Lényegében ennyit akartam most elmondani.
Szerk: lényegében jó lenne ha nem csak lájkolná mindenki a bejegyzéseink hanem válaszolna is rá
Szerk: lényegében jó lenne ha nem csak lájkolná mindenki a bejegyzéseink hanem válaszolna is rá
Csak most jöttem újra OFFba megint és most látom, hogy írtad. Komolyan próbálok, figyelni mindenkire, de van amikor annyira elkalandozok, hogy beszélek pár percet OFFba azt mennem is kell.
2010. december 09. 22:13
Idézet (Becca @ 2010.12.09. 22:10)
Csak most jöttem újra OFFba megint és most látom, hogy írtad. Komolyan próbálok, figyelni mindenkire, de van amikor annyira elkalandozok, hogy beszélek pár percet OFFba azt mennem is kell.
Én azt bírom a legjobban, amikor 2 ember tök jól elvan itt offban és kb "kirekesztenek" mindenki mást. És ezt már többen is mondták nekem.. neveket nem mondok. Ma is beírtam ide délután és 2-3 ember egymással beszélgetett én meg enyhén mondva le voltam sz@rva
2010. december 09. 22:16
Sziasztok! Bár nem hinném, hogy bárkit is érdekelne ebben a körben, de elindítottam a blogomat: http://elmexicano2010.blogspot.com.
A Starityről valószínűleg elmegyek (legalábbis szüneteltetem az itteni tevékenységeimet).
A Starityről valószínűleg elmegyek (legalábbis szüneteltetem az itteni tevékenységeimet).
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. december 09. 22:20
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.09. 22:16)
Sziasztok! Bár nem hinném, hogy bárkit is érdekelne ebben a körben, de elindítottam a blogomat: http://elmexicano2010.blogspot.com
Estét! Azt hiszem beleolvasok
Idézet
Miért?
2010. december 09. 22:23
Idézet (Effy @ 2010.12.09. 22:20)
Estét! Azt hiszem beleolvasok
Amúgy tetszik a dizájnja
Miért?
Mi történt? Vagy ez nem publikus?
Miért?
Rájöttem, hogy itt is az megy, mint az összes többi fórumon, ami miatt mindegyiket otthagytam. Talán bennem van a hiba, hogy túl sokat várok az emberektől.
2010. december 09. 22:27
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.09. 22:23)
Rájöttem, hogy itt is az megy, mint az összes többi fórumon, ami miatt mindegyiket otthagytam. Talán bennem van a hiba, hogy túl sokat várok az emberektől.
Szerintem ez egyáltalán nem így van. Mi abban a nagy dolog, hogy írjunk helyesen? (Igen olvasgattam a hozzászólásaidat, cikkes topikot stb) Az meg hab a tortán, hogy ez személyeskedésnek számít
2010. december 09. 22:44
Idézet (Effy @ 2010.12.09. 22:27)
Szerintem ez egyáltalán nem így van. Mi abban a nagy dolog, hogy írjunk helyesen? (Igen olvasgattam a hozzászólásaidat, cikkes topikot stb) Az meg hab a tortán, hogy ez személyeskedésnek számít
Könyörgöm, ha már van "Magazin" modul az oldalon, akkor egy alap színvonalat szolgáltassunk már könyörgöm..
Persze, ha e-miatt (is?) szeretnél elmenni.. nem tudom, csak feltételeztem 
Ebben is van valami, meg abban is, hogy én Justin Bieberről vagy Miley Cyrusról nem tudok mit mondani, amiről pedig igazából beszélni tudnék, arra meg itt nincs vevő. De legfőképpen nem szeretem azt a fajta hozzáállást, hogy valami nem tetszik, ezért hozunk egy mondva csinált új szabályt, hogy azt ne lehessen többet csinálni. Ez a tipikus Döbrögi-szindróma: Lúdas Matyi ellenszegült, ezért mostantól betiltom a Mátyás nevet. Én azt hittem, hogy ezt a fórumot ennél azért józanabb belátású emberek vezetik, de csalódnom kellett.
2010. december 09. 22:59
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.09. 22:44)
Ebben is van valami, meg abban is, hogy én Justin Bieberről vagy Miley Cyrusról nem tudok mit mondani, amiről pedig igazából beszélni tudnék, arra meg itt nincs vevő. De legfőképpen nem szeretem azt a fajta hozzáállást, hogy valami nem tetszik, ezért hozunk egy mondva csinált új szabályt, hogy azt ne lehessen többet csinálni. Ez a tipikus Döbrögi-szindróma: Lúdas Matyi ellenszegült, ezért mostantól betiltom a Mátyás nevet. Én azt hittem, hogy ezt a fórumot ennél azért józanabb belátású emberek vezetik, de csalódnom kellett.
Teljesen egyetértek.
2010. december 10. 00:52
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.09. 22:44)
Én azt hittem, hogy ezt a fórumot ennél azért józanabb belátású emberek vezetik, de csalódnom kellett.
nem vagy vele egyedül
2010. december 10. 12:39
|
|
nvirágMadhatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 1846 Csatolások: 71 Azonosító: 131928 offline
|
Sziasztok!
infon vagyok
otthon nem jó a gép azért nem jöttem mostanában
1 felhasználónak tetszik:
Sweet Dreams
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.