OFFTopic VI.
2010. december 09. 21:26
2010. december 09. 21:29
Idézet (Candies @ 2010.12.09. 21:27)
tessik
Ott vagyok!
Szerk: de az azonosítós dolog tényleg furcsa.. és ijesztő
1 felhasználónak tetszik:
cintia0023
2010. december 09. 21:34
Idézet (Effy @ 2010.12.09. 21:29)
Ott vagyok!
A Nikién besírtam
én mentem, jú éjt!
2010. december 09. 21:43
2010. december 09. 21:45
Noss,úgydöntöttem hogy leírom azt a problémát,ami nemcsak nálam hanem pár más régebbi tagnál is jelentkezett már(pl: Kinga,Karina,Lexy,Én). Úgy érezzük hogy ránk már senki nem figyel itt,akármit csinálnunk. Ha mi beköszönünk,kapunk pár lájkot és ennyi...semmi reakció. Ha viszont más köszön be akkor mindenki örül,"a nyakába ugrik",kérdezget,sorolhatnám...sokszor van hogy írunk és senkinek nem tűnik fel,beszél a másikkal nyugodtan. Kinga nemrégiben beírta hogy esik a hó...semmi reakció.Majd valaki más is beírta,arra volt reakció. Egyszerűen mi már lassan elfelejtve érezzük magunkat,és szeretnénk mi is figyelmet kapni. Azért mentünk át a dumatopikba is,hogy ránk is figyeljen valaki egy kicsit. Aki ezt hisztinek gondolja,az gondolja annak de nem egyedüli vagyok ezzel a problémával,és úgy éreztük hogy mostmár ideje szólni róla,és esetleg tenni valamit ezellen.Lényegében ennyit akartam most elmondani.
Szerk: lényegében jó lenne ha nem csak lájkolná mindenki a bejegyzéseink hanem válaszolna is rá
Szerk: lényegében jó lenne ha nem csak lájkolná mindenki a bejegyzéseink hanem válaszolna is rá
2010. december 09. 21:49
Nálatok is sz*r a gifsoup? Tökre elveszíti az animáció a színét...
2010. december 09. 21:57
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.09. 21:45)
Noss,úgydöntöttem hogy leírom azt a problémát,ami nemcsak nálam hanem pár más régebbi tagnál is jelentkezett már(pl: Kinga,Karina,Lexy,Én). Úgy érezzük hogy ránk már senki nem figyel itt,akármit csinálnunk. Ha mi beköszönünk,kapunk pár lájkot és ennyi...semmi reakció. Ha viszont más köszön be akkor mindenki örül,"a nyakába ugrik",kérdezget,sorolhatnám...sokszor van hogy írunk és senkinek nem tűnik fel,beszél a másikkal nyugodtan. Kinga nemrégiben beírta hogy esik a hó...semmi reakció.Majd valaki más is beírta,arra volt reakció. Egyszerűen mi már lassan elfelejtve érezzük magunkat,és szeretnénk mi is figyelmet kapni. Azért mentünk át a dumatopikba is,hogy ránk is figyeljen valaki egy kicsit. Aki ezt hisztinek gondolja,az gondolja annak de nem egyedüli vagyok ezzel a problémával,és úgy éreztük hogy mostmár ideje szólni róla,és esetleg tenni valamit ezellen.Lényegében ennyit akartam most elmondani.
Értem a problémátokat. Nálam is az szokott lenni, hogy like, aztán se kép, se hang. A reakció meg függő. Van, hogy valaki lusta válaszolni, vagy van aki nem tud mit reagálni... ez az én szempontom.
válaszoltam neked, mert tudom, hogy nem megint a válasz nélküliséget várod
2010. december 09. 21:57
Na jó, akkor én is elsasszézok tévézni. Jó éjt!
2010. december 09. 21:58
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.09. 21:57)
Értem a problémátokat. Nálam is az szokott lenni, hogy like, aztán se kép, se hang. A reakció meg függő. Van, hogy valaki lusta válaszolni, vagy van aki nem tud mit reagálni... ez az én szempontom.
Az én kommentemre lusta de máséra nem? Mert az egy kicsit érdekes...
Egyébként köszönöm hogy te válaszoltál
2010. december 09. 22:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.09. 21:58)
Az én kommentemre lusta de máséra nem? Mert az egy kicsit érdekes...
Én nem tudok ebben nyilatkozni. Általában ha az egyikre nem tudok mit reagálni, akkor a másik hasonló hozzászólásra sem tudok. De ez csak az én szempontom.
2010. december 09. 22:02
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.09. 22:00)
Én nem tudok ebben nyilatkozni. Általában ha az egyikre nem tudok mit reagálni, akkor a másik hasonló hozzászólásra sem tudok. De ez csak az én szempontom. 
Erre írtam is Kinga példáját miszerint ő és valaki más is azt írta le lényegében hogy esik a hó...tartalmilag ugyanaz,kinga írta előbb,mégis a másikra reagáltak. Én nem értem hogy ez miért van...de egyikünknek sem esik valami jól,az biztos.
Szerk: Nekem mostmár mennem kell...úgyhogy jóéjt mindenkinek
2010. december 09. 22:05
|
|
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.09. 22:02)
Erre írtam is Kinga példáját miszerint ő és valaki más is azt írta le lényegében hogy esik a hó...tartalmilag ugyanaz,kinga írta előbb,mégis a másikra reagáltak. Én nem értem hogy ez miért van...de egyikünknek sem esik valami jól,az biztos.
Hát ez mondjuk hülyeség. Mármint az, hogy a másik, hasonló hsz-re reagáltak. Nem lehet esetleg, hogy aki válaszolt, az direkt azzal az emberrel akart beszélgetni, akinek válaszolt?
2010. december 09. 22:07
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.09. 22:05)
Hát ez mondjuk hülyeség. Mármint az, hogy a másik, hasonló hsz-re reagáltak. Nem lehet esetleg, hogy aki válaszolt, az direkt azzal az emberrel akart beszélgetni, akinek válaszolt? 
Ezt nem tudom,Kinga mesélte nekem a dolgot...nade nekem mostmár mennem kell mint ahogy a hsz szerkesztése után megírtam.Remélem ezt azért majd többen is elolvassák.Jóéjt mindenkinek
1 felhasználónak tetszik:
Effy
|
|
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.12.09. 22:07)
Ezt nem tudom,Kinga mesélte nekem a dolgot...nade nekem mostmár mennem kell mint ahogy a hsz szerkesztése után megírtam.Jóéjt mindenkinek,remélem ezt azért majd többen is elolvassák,és lesz még reakció.
Jóéjt!
Idézet (cintia0023 @ 2010.12.09. 22:05)
Én például arra nem tudnék mit válaszolni hogy esik a hó
akárki is írja
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.