OFFTopic VI.
2010. december 03. 22:56
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Elkezdett üldözni egy szúnyog
2010. december 03. 22:57
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Idézet (Rileah @ 2010.12.03. 22:56)
<bone> az en nagymuteromnal jofejebb a vilagon nincs
<bone> hazajovok a csajtol
<bone> leulok a gep ele
<bone> bejon
<bone> "na jot kurtal kisunokam?"

<bone> hazajovok a csajtol
<bone> leulok a gep ele
<bone> bejon
<bone> "na jot kurtal kisunokam?"
ugyanmár
2010. december 03. 22:57
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Rileah @ 2010.12.03. 22:54)
<ricsi> fingottam
<olaf> ügyes vagy
<ricsi> nem zavar?
<olaf> engem ugyan nem. a net nem hozza át a szagot
<ricsi> a net valóban nem viszi át a szagot, de ha nem vetted volna észre, én is azon az infóórán vagyok ahol te ráadásul épp melletted ülök

<olaf> ügyes vagy
<ricsi> nem zavar?
<olaf> engem ugyan nem. a net nem hozza át a szagot
<ricsi> a net valóban nem viszi át a szagot, de ha nem vetted volna észre, én is azon az infóórán vagyok ahol te ráadásul épp melletted ülök
na ez durva
2010. december 03. 22:58
<GPraylifeN> majdnem este van lassan elerem a varost es latom hogy tiszta kod minden es B@ZDMEG az jutott eszembe h a hazakra vajon hany szazalek opacity van rakva h igy latom oket XDXDXD
ez aztán kocka
ez aztán kocka
2010. december 03. 23:03
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
na ez egy nagyon morbid sztori..
3 srác egy görbe este után úgy döntött h igénybe veszik a falu szélén található hölgyek prémium szolgáltatásait.
Mivel már elég részegek voltak nem nagyon válogattak az első lányt magukkal is vitték egy nyugodtabb helyre hogy megtörténjen a dolog.
Ő közölte hogy mivel épp a hónap egyik legnehezebb szakaszában jár ezért csak a szájával s fenekével tud rendelkezésükre állni.
Nem akadtak fenn ezen az apróságon s a boldog percek után visszatértek a faluba.
Útközben azonben igazoltatták őket a rendőrők.
Persze mindenkitől begyűjtötték a személyiket s a visszaadásnál megtörtént a névsorolvasás.
.. Béla.Mondta a rendőr.
3 haver összenéz.Egyikük sem Béla.
Mire a felvett hölgy: Én lennék az..
Tanulság?
3 srác egy görbe este után úgy döntött h igénybe veszik a falu szélén található hölgyek prémium szolgáltatásait.
Mivel már elég részegek voltak nem nagyon válogattak az első lányt magukkal is vitték egy nyugodtabb helyre hogy megtörténjen a dolog.
Ő közölte hogy mivel épp a hónap egyik legnehezebb szakaszában jár ezért csak a szájával s fenekével tud rendelkezésükre állni.
Nem akadtak fenn ezen az apróságon s a boldog percek után visszatértek a faluba.
Persze mindenkitől begyűjtötték a személyiket s a visszaadásnál megtörtént a névsorolvasás.
.. Béla.Mondta a rendőr.
Tanulság?
2010. december 03. 23:04
Megyek
sziasztok
sziasztok
2010. december 03. 23:06
|
|
|
Idézet (Rileah @ 2010.12.03. 23:04)
Megyek
sziasztok
sziasztok
okés szia
1 felhasználónak tetszik:
boszikaa97
2010. december 03. 23:10
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Elem neve: FÉRFI
Vegyjele: Fr
Optimálisan 75 kg de 60 és 200 kg között mozog.
Fellelhetősége: kocsma, xbox, játékgép közelében.
Tulajdonságok: bizonyos kor után lesz reakció képes. Bizonyos része megkeményedik érintés után.
Vegyülése: Nő nevezetű elemmel, bármely elektromos tárgy, esetleg saját maga segítségével. Vízben nem oldódik, de bármivel képes reakcióba lépni megfelelő alkohol adagolásával.
Felhasználása: női elem kielégítése, munkába használatosak, másra nem jók. Sokszor a munkára sem.
Bármilyen ok nélkül robbannak. Használati utasítás: szedd fel, használd, dobd el, mert életveszélyesek!
Vegyjele: Fr
Optimálisan 75 kg de 60 és 200 kg között mozog.
Fellelhetősége: kocsma, xbox, játékgép közelében.
Tulajdonságok: bizonyos kor után lesz reakció képes. Bizonyos része megkeményedik érintés után.
Vegyülése: Nő nevezetű elemmel, bármely elektromos tárgy, esetleg saját maga segítségével. Vízben nem oldódik, de bármivel képes reakcióba lépni megfelelő alkohol adagolásával.
Felhasználása: női elem kielégítése, munkába használatosak, másra nem jók. Sokszor a munkára sem.
Bármilyen ok nélkül robbannak. Használati utasítás: szedd fel, használd, dobd el, mert életveszélyesek!
2010. december 03. 23:13
Megjőttem a MiKulástól
érdekel itt valakit?!
2010. december 03. 23:14
|
|
Dargo9anyád tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.07. Hozzászólás: 3930 Csatolások: 51 Azonosító: 109540 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2010.12.03. 23:03)
na ez egy nagyon morbid sztori..
.. Béla.Mondta a rendőr.
Tanulság?
.. Béla.Mondta a rendőr.
Tanulság?
Amit én levettem tanulságnak azt inkább nem mondom el
2010. december 03. 23:14
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Becca @ 2010.12.03. 23:13)
Megjőttem a MiKulástól
érdekel itt valakit?!
Kaptál virgácsot?
2010. december 03. 23:15
|
|
|
Idézet (Dargo9 @ 2010.12.03. 23:14)
okés
nekem ez a kedvencem - vodafone ügyfélszolgálat
- Problémám van a készülékkel...
- Milyen típusú készüléke van?
- Hát Vodafone!
- Értem, de a készülék típusára értettem, Motorola, Ericcson, Nokia?
- Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna.
- Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis, egy s-sel.
- És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám?
- Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Maga nem az automata?
- Mit gondol?
- ... Igen.
- Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is kér, ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám.
- A kettős kereszt billentyűt kell megnyomni, ami a telefonján van.
- Jaaa? De melyik? Ez a hópehely vagy a létra?
- Halló!
- Parancsoljon!
- Haaallóóó!
- Én hallom.
- HAALLÓÓÓ!
- Hall engem?
- Na végre! Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak?
- Olvassa el, hogy miről szól!
- Nem szól ez semmit, csak ott figyel.
- Jó estét, valami gond van a telefonommal, nem tudok SMS-t küldeni, pedig fontos lenne.
- Jelenleg karbantartás van a központban, ezért nem muködik ez a szolgáltatás.
- Aha. Akkor nem tudna a nevemben elküldeni egy sürgős SMS-t? Én itt vagyok az Árpád-híd budai hídfőjénél, a barátnőm meg a túloldalon a pesti hídfőnél, és üzenni kéne neki, hogy jöjjön át, mert itt várom.
- Sajnos én sem tudok üzenni, de miért nem próbálja meg felhívni?
- Ja! Jó. Tényleg! Köszönöm a segítséget!
- Jó napot, a számlainformációmat szeretném lekérdezni!
- Az Ön számlaegyenlegére gondol? Azt itt az ügyfélszolgálaton tudjuk önnek megmondani...
- És annak mi a száma?
- 1270, bizonyára most is ezt hívta...
- Igen, de azért leírom... szóval tííízenkettőőőheeetveeen. Jó, köszönöm, akkor máris hívom, viszhall!
- Á, maga az? Három hónapja beszéltünk, emlékszik?
- Milyen telefonja van?
- Nokia.
- És azon belül?
- Ericsson 318-as.
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó!
- Milyen kóddal?
- Rácsos linzer, rácsos linzer, 0, 0, 2, rácsos linzer és a küldés gomb.
- A bátyámnak elromlott a telefonja. Én egyébként az öccse vagyok.
- Ne haragudjon a zavarásért, nem nézi a Vészhelyzetet? Mert akkor visszahívom később.
- Beleesett az emésztőgödörbe a telefonom, elég koszos lett és büdös. Kihalásztam, de nem működik.
2010. december 03. 23:16
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Áhh mindjárt elalszom.
boszikaa97
2010. december 03. 23:17
jóreggelt
2010. december 03. 23:18
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Becca @ 2010.12.03. 23:13)
érdekel itt valakit?!
Gyerkőcök én nem bántásból kérdezem, de mostanában ez a divat? Hogy mindenki ennyire megalázza magát, hogy úgy köszön, hogy "Sziasztok, tudom senkit nem érdekel!" meg "Itt vagyok, érdekel valakit?"
Ha nem érdekelne senkit, akkor nem lenne OFF!
2010. december 03. 23:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Idézet (Dargo9 @ 2010.12.03. 23:14)
te is itt vagy??
Lindsay019
2010. december 03. 23:20
|
|
|
Idézet (mano2 @ 2010.12.03. 23:18)
Gyerkőcök én nem bántásból kérdezem, de mostanában ez a divat? Hogy mindenki ennyire megalázza magát, hogy úgy köszön, hogy "Sziasztok, tudom senkit nem érdekel!" meg "Itt vagyok, érdekel valakit?"
szivecskémből szóltál
2010. december 03. 23:23
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (boszikaa97 @ 2010.12.03. 23:20)
szivecskémből szóltál

De nem tényleg! Becca, engem érdekel, most tényleg nem bántásból mondtam!
boszikaa97
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.