Halász Juditot kivéve még mindig imádom őket.
Ki volt a gyerekkori kedvenc sztárod?
2011. október 11. 22:24
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Halász Judit
,Olsen-ikrek és a Harry Potter szereplők,Ákos,Macaulay Culkin,Bud Spencer,Terence Hill.
2011. október 16. 16:23
Hát nekem is Britney Spears. Szinte, ahogy indult a karrierje, onnantól kezdve kezdtem el rajongani érte. 9-10 éves lehettem, amikor debütált az Oops!...I did it again száma. Megláttam a klipet és totál odavoltam érte. Leírtam a nevét, de hát nem is tudom, hogy minek, mert akkor még nem volt olyan csodadolgunk, hogy internet. De szerencsém volt, mert mindig eljártam anno vásárolni a szüleimmel és minden áldott alkalommal végig néztem a kazis polcokat. És évek alatt sikerült összegyűjtenem az első három albumát kazin, aztán valahogy úgy lett netünk, amikor megjelent az In the zone, és azt már CD formájában kaptam meg másoltan. Annyira szerettem a hölgyet, hogy a nagy gigaplakátokat kértem a szülinapomra.XD Aztán nem szedtem még le őket, mert úgy meg túl üres lenne a szobám fala, így még most is fent vannak, pedig 5-6 éve véget ért már az a nagy rajongás. Szép korszak volt, mindent megtartottam. A kazikat, a lemezeket, a cikkeket, képeket, plakátokat. Mindent.
2011. október 16. 17:51
|
|
SokSzínű.vampire ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.14. Hozzászólás: 1954 Csatolások: 2152 Azonosító: 162057 offline
|
Olsen ikrek .meg a tele tabi
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2011. október 16. 17:58
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Idézet (SokSzínű. @ 2011.10.16. 17:51)
Olsen ikrek .meg a tele tabi

Nekem is Olsen ilkrek tele tabi!!
ApusztákBoszorkánya
2011. október 16. 18:05
Idézet (jasmine98_rock @ 2011.10.16. 18:05)
Hannah Montana 
meg az Olsen ikrek
2011. október 20. 16:36
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nekem a Csacska angyal szerplői:Florencia Bertotti,Brenda Gandini,Benjamin Rojas,Mariana Esposito.Meg szerettem még Natalia Oreirót és Gaby Spanicot is.Még most is szeretem őket,de már nincsenek az "imádom" kategóriában.
2011. október 20. 18:09
Zenében: Nagyon szerettem sz N-Syncet és a BSB-t. Christina Aguilerát és Britney Spearst. Ezekből kinőttem, bár állítom, hogy sokkal igényesebbek voltak, mint a mai kreált, propagandált és gyakran tehetségtelen sztárocskák:)Bár persze már akkor is Madonna és Michael volt a legnagyobb kedvenc.
Filmekben: Leonardo Dicaprioárt, Brad Pittért és persze Robert Downey Jr.-ért voltam odáig. Ez a jóindulatú szokás a mai napig megmaradt:)
Filmekben: Leonardo Dicaprioárt, Brad Pittért és persze Robert Downey Jr.-ért voltam odáig. Ez a jóindulatú szokás a mai napig megmaradt:)
Holly Keller
2011. október 20. 18:16
Shakira, Olsenék, Lola, Avril Lavigne és Hilary Duff
Bár még mindig nagyon szeretem őket
Bár még mindig nagyon szeretem őket
2011. október 20. 19:09
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nekem az első oylan sztár, akiért igazán rajongtam, és akit kedvencemnek tekintettem még piciként, az Christina Aguilera volt.
2011. november 01. 00:02
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Britney... de szerencsére már nem
2011. november 01. 19:46
Teletabik, az egész 'mű' Disney, Britney, Christina Aguilera, Shakira.
2011. november 01. 23:55
Jackie Chan, Bud Spencer, Terenc Hill, Bruce Willis, Hilary Duff
Bár az imádatom még most is meg van irántuk.
Bár az imádatom még most is meg van irántuk.
ApusztákBoszorkánya
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.