Eva Longoria és Tony Parker válása egyre bonyolultabbá vált. Most egy topmodell jelentkezett: állítása szerint Tony vele is kikezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb pletykák Eva Longoria válása kapcsán
2010. november 25. 13:57
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szegény Eva!
2010. november 25. 13:58
Gyerekek, azért tényleg figyeljetek egy kicsit jobban oda a fogalmazásra, ha cikket írtok. Annak semmi értelme nincs, hogy a beküldtök egy cikket, és 80%-ban át kell írnom, mert akkor már én írtam a cikket. Próbáljatok meg kicsit választékosabban fogalmazni, szóismétléseket kerülni stb. Azért ide írom, mert a "Cikkek írása" topikot úgysem olvassátok el, és ezzel a cikkel is pont ez volt a probléma. Utána meg jöttök nekem, hogy miért nem kerül ki a cikk...
2010. november 25. 14:00
ahhhhaaa fogalma sem volt hogy ki Tony Parker és arról pedig végképp semmit sem tudott hogy ki Tony Parker felesége, Parker pedig félmeztelen fotókat küldözget magáról sms-ben egy 19-éves Lolitának nahhh neeeee ezt a baromságot nah ezt nem veszem be ....mint írtam már kifizetődő kosaras sztárokba belekötni....
2010. november 25. 14:10
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
szegény Eva!
Hogy lehet egy ilyen gyönyörű nőt megcsalni?
2010. november 25. 16:19
Úgy sajnálom Evát!
Hülye Tony,remélem nem is fog vele kibékülni Eva.
2010. november 25. 16:41
Tony egy .......,csak Evát tudom sajnálni,hogy rá pazarolt egy csomó időt!
2010. november 25. 16:49
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
ez a Tony :@
Szegény Eva!
Szegény Eva!
2010. november 25. 17:33
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
ez milyen kamu már, h nem tudta.. amikor csomó magazin címlapján szerepeltek már, megjelenések, stb. Ennyire nem kéne a modellkének hülyének néznie az embereket...
2010. november 26. 17:52
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Eddig tart a holtmiglan doltodiglan Hollywoodban.Pedig szép pár voltak.
2010. november 26. 18:36
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
A legújabb pletykák szerint Eva-t sem kellett félteni a házasság alatt.A férje szerint csak kamu,hogy szimplán barátok Mario Lopezzel és nem egyszer találta őket félre érthetetlen helyzetben.És ő csak ezután kezdett félre kacsintani.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: