Mi a közös a gyümölcslegyekben és az emberekben? Mindkét faj az illatok alapján választ társat. Már régen felfedezték, hogy az ételek és egyes illatok nem csak az állatokat segítik a párválasztásban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lola nem szereti a halevőket
2010. november 24. 22:38
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Én nem tudom, hiszek is, meg nem is az ilyen dolgokban!
2010. november 24. 23:02
fontos dolgokat mond. De a testnek legrosszabb esetben szaga is van. Ezt nem lehet elkerülni. És,ha valaki nagyon szeret valakit úgysem azt nézi, hogy mit eszik/mikor és, hogy milyen az illata
2010. november 25. 06:34
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Ez tudományos tény. A feromonok miatt vonzódhatunk vkihez, vagy lehet hogy taszít a szaga. Meg sztem a parfümöt át lehet érezni, vagyis.. minden embernek van vmi saját illata. Itt nem a kenguruszagról beszélek.
2010. november 25. 10:30
Mondjuk én se bírnám, ha valaki idézem "éjjel-nappal kagylót enne előttem" de azért ha azt az iletőt nagyon szeretném akkor elnézném neki.
2010. november 25. 10:54
én nem ettem még kagylót xD de sülthalat imádom.
van amibe egyet értek vele
van amibe egyet értek vele
2010. november 25. 13:28
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
egyetértek vele
2010. november 25. 13:59
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
van egy kettő ami egyet értek vele,mert én is utálom a halat:D én sem ettem még kagylót és szerintem nem is fogok:D
2010. november 25. 15:45
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én szeretem a halat, mert fincsi.
(nyamii)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: