Tolvai Renáta tényleg nagyképű?
2010. december 07. 08:49
Én sosem szerettem, de nem ismerem, így nem tudhatom. Nem szimpatikus, az biztos!
2010. december 07. 16:16
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nem tudom, tévében tényleg nem tűnik nagyképűnek, de lehet, hogy élőben más a helyzet. nekem akkor is ő a kedvencem, Melindának kéne kiesnie.
2010. december 09. 18:47
|
Danger_girl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.04. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 140089 offline
|
szerintem nem nagykepu!!szerintem csak masok azert mondjak mert irigyelik hogy o jutot be es hogy o hires! na nem tudom!
2010. december 12. 21:10
nem tudom élőben még nem találkoztam vele tv-n keresztül vhogy nem szinpi de lehet személyesen meg változna véleményem a nagyképűségéről meg én senkiről nem mondok rosszat csak ha már láttam szoval egyszer találkoznánk lehet h tényleg kiderülne h nem az v pedig bebizonyitaná h nem hiába mondanak ilyet róla de addigis mint ember nem szimpi viszont a hangja az tényleg jo
2010. december 16. 20:34
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Szerintem ti összekeveritek Vanessa Hudgensel mert Reni NEM NAGYKÉPŰŰŰŰŰ!!!
2010. december 16. 21:00
cintia8597- te komolyan gondoltad, hogy ezt mondod kicsim? ^^
2010. december 20. 16:52
|
|
Hóvirág.búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 96942 offline
|
Sokan összekeverik a nagyképűséget az önbizalommal. Nem tudom, hogy tényleg úgy vonult-e végig a Mammutban, de lehet, hogy ő egy tipikus sztár-alkat, hatalmas kisugárzással és csak úgy tud jönni-menni, hogy mindenki felfigyel rá.
2010. december 21. 19:05
|
Lippai Tamaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 8 Azonosító: 141312 offline
|
Meghogy nagy kepu,ezt nevezik pletykanak:XD.Ki talalas csak azt szeretne ha az o kedvencere szavaznanak es Renire nem
2010. december 23. 14:24
|
|
wera0609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.06. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135716 offline
|
Szerintem egyáltalán nem nagyképű!!!!A büszkeség és a nagyképűség teljes mást jelent!!És igen Reni nagyon büszke lehet magára mert 19 évesen megnyerte a Megasztárt!!Én szinte minden döntőben ott voltam és mindig csináltam vele fotót és egyszer sem volt nagyképű!Mindenkinek nagyon szívesen adott aláírást vagy csinált fényképet és mindig látszott rajta, hogy örömmel csinálja!!!És szerintem nagyon büszke lehet magára!!!És nagyon tehetséges szóval le lehet szállni a Reniről mert ha féltékenyek vagytok akkor nem így és nem itt kéne szidni Őt!!!!!
2010. december 23. 14:27
Reni az ismerősömék unokatestvére, és sokan azt is mondják, hogy lenézi a rajongóit, sztem ez nem igaz.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: