Tolvai Renáta tényleg nagyképű?
2010. november 24. 18:32
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Nem ismeri egyikőnk se... attól még hogy láttátok nem ismeritek! Amúgy meg mindenkinek lehetnek ilyen pillanatai... akár hiszitek akár nem! Nekem semmi bajom vele és a hangját is szeretem! Én a Mester Tomi véleményére adok, mert ő legalább ismeri, nem úgy mint mi!
2010. november 24. 18:41
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
a számok stílusa miatt nézik őt nagyképűnek!én nem szeretem! örülök,hogy ez a cikk felkerült róla! Yvett-et kellett volna bent tartani őt pedig kiejteni!teszi magát nagyon!én már leírtam róla a véleményemet itt a személyes oldalán!nem kezdem el itt megint....meg van áldva Beyonce-val meg a mozdulataival(újjnyaldosás meg seggrázás hát ilyet én is tudok produkálni ha már itt tartunk és szerintem a nézőket nem ezzel kell elkápráztatni hanem a hangtudásával!)Mindenki el van tőle ájulva,hogy "jajj de szép ő a kedvencem"...hát a sztárság nem erről szól,hogy valaki szép!hangja se sok van ellentétben Yvettel akinek van hangja!Tóth Vera se a seggrázással nyerte meg anno a Megasztárt hanem a hangjával!Mondhat bárki bármit nekem ez a lány nem szimpatikus!!!Én most már Kállay-Saunders Andrisnak szurkolok!!!SZAVAZZUK MÁR KI RENIT!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 24. 18:52
Na jó ez nagyon nagy hülyeség!! az ember csak úgy tudja megállapítani valakiről h nagyképű, vagy nem ha személyesen ismeri!!
Első látásra reni egyáltalán nem néz ki nagyképűnek, de nem ez a lényeg hanem a HANGJA, ami reninek NAGYON jó!!
És mi az h nem tud jól magyarul, hiszen magyar ő, emberek!!?? Ez nagyon FELHÁBORÍTÓ!!! Télleg erdélyi magyar, de attól még ugyanolyan magyar, mint bárki más ebben az országban!!
BUNKÓK!
2010. november 24. 18:54
HAJRÁ RENI!!! TE NYERED MEG A MEGASZTÁRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 24. 19:08
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
egyáltalán nem nagyképü,sőt!most h kiesett az yvette ő maradt bent egyedül aki kicsit is szimpi.amúgy ő van egyedül akinek jó a hangja.de mind1!nem nagyképü (szerintem) meg amugy is..a nézők mit tudnának róla!!??ők csak azt látják h énekel!azt nem látják h nagyképü-e vagy sem!és amugy se az!szóval....HAJRÁ RENI
2010. november 24. 19:16
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Tényleg nagyképű néha...
2010. november 24. 20:22
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Talán néha úgy látszik, de sztem nem nagyképű. Azt hogy nagyképű nem abból lehet megállapítani hogy valaki hogyan jár-kel, hanem abból amiket mond!! Az hogy most rázza a seggét az nem jelent semmit!! Én szeretem Renit de nem azért mert szép, hanem mert nagyon jó hangja van és az unalmas számokat is úgy elénekli hogy nem unalmas!!
2010. november 24. 20:44
nem nagy képű!! és aki ezt írta at sztem nem ismeri renit!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.