Ezek a maják is híresztelnek mindent össze-vissza,ezért is nem fecsegek előre.
2012 - Világvége?
2012. november 11. 17:07
|
|
LiiliGirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 18 Csatolások: 3 Azonosító: 189502 offline
|
Ez bennem kérdőjeles.
2012. november 20. 18:40
Jaj, annyira elegem van ezekből a "na, most aztán mindenki búcsúzzon el mindenkitől, mert 2012 dec. 31-én a Föld meg a Nap így, meg úgy" hányszor mondták már ezt, aztán mi lett belőle? Semmi.
2012. november 21. 15:50
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Egyetértek a kommentelőkkel, nem lesz itt semmi világvége. 2000-re is biztosra mondták és azóta is élünk, virulunk. Amúgy senki se tudja mikor lesz világvége, ez egy megjósolhatatlan dolog, amiket még a maják sem tudnak megjósolni, ahogy senki se. Biztos megfog történni , de nem a közel évben és még nem is 2000 és 2200-on belül. Fölösleges ijedezni, ez csak arra jó, hogy az ember életébe egy kis izgalmat vigyenek, viszont a legtöbb ember nem olyan hiszékeny fajta.
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2012. november 30. 18:12
Ahogy a mi naptárunkban az ezredforduló élénkítette meg sokak képzeletét, úgy az ősi kultúrák naptárainak fordulópontjai is felkeltették az érdeklődést, és időnként politikai célokra is felhasználták őket. A maják esetében éppen az idénre esik egy ilyen naptári ciklus (baktun) vége, így ezt sokszor tévesen világvégdátumként értelmezik. Valójában arról van szó, hogy egy 144 ezer napos naptári ciklus 2012. december 21-én érne véget az ősi maja civilizáció kalendáriuma szerint. A maja civilizációt azonban a spanyol hódítás eltörölte, így ma már sok olyan dolog misztikus fényben tűnik fel, ami akkoriban még hétköznapi lehetett.
2012. november 30. 18:13
Világvége? Oh igen.. december 21-én. Ha lemaradtál, nézd meg az ismétlés december 22-én, több csatorna is adni fogja
2012. november 30. 18:24
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Ugyan már! Ez tök hülyeség! Valamelyik pihent agyú amerikai ember kitalálta, hogy csináljon belőle pénzt, mert ugye láttunk már 2012 világvége című filmet, meg könyvet is. Amúgy meg a maják nem írhatták végtelenekig a naptárat, befejezték. Ennyi. Egyébként már 2000-re is jósoltak, akkor se volt semmi..
Bettyke94
2012. november 30. 18:27
hülyeség, nem lesz világvége EMBEREK!!(legalábbis 2012. 12. 21-én biztos nem
)
2012. december 03. 14:23
Nagyon nagy hülyeség ez a Világvége micsoda,de a nagy biznisz miatt még az eszetlen amerikaiak filmet is készítettek belőle,hogy mégjobban megiesszék az embereket.A Maja naptár szerint hitték/hiszik azt,hogy vége lesz a világnak,de az igazság az,hogy a Maják egy kőre 5125 évre előre írtak egy naptárt,de már 2012.12.21 nem fért rá,de 22-én a Maják újra elkezdik írni a naptárt 5125 évre.Ha egy Meteor vagy egy Aszteroida közeledne felénk akkor már jó 10 éve felfedezték volna a tudósok vagy a csillagászok,de ilyent nem fedeztek fel meg,ha fel is fedeztek volna a NASA vagy az Szovjetek rég bejelentették volna.Valaki nagyon hisz benne,hogy vége lesz,de más meg lesz*rja ahogy én is,mert csak kitaláció az egész.
2012. december 04. 08:56
Szerintem semmi sem fog változni. Minden megy tovább, ahogy eddig. Úgysem tudják, hogy a maja naptárban valójában mi van, meg mit jósoltak a maják 2000-3000 éve.
2012. december 04. 14:30
Nem lehet világvége 2012-ben, mert 2013-ban jár le a csokim szavatossága!
2012. december 13. 21:42
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Hát ha lesz akkor lesz ha nem akkor meg nem.Most mit tudunk ellene tenni? Amúgy meg én nem hiszek ebben az egészben,szerintem hülyeség,2000-be is már világ vége volt és 12 év eltelt és élünk.Meg különben is ha 8 nap múéva vég elenne mindennek nem gondolja senki se hogy lennének már előjelei.Meg ma ugyis mondták h állitólag már tegnap kelett volna legyen hát basszus a héten mindent lekések
Darkness
2012. december 13. 21:48
a világvége után chuck norris nagyon fog unatkozni...Xd
nem, egyébként nem hiszek benne
nem, egyébként nem hiszek benne
2012. december 13. 21:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Stephie @ 2012.11.30. 18:12)
Ahogy a mi naptárunkban az ezredforduló élénkítette meg sokak képzeletét, úgy az ősi kultúrák naptárainak fordulópontjai is felkeltették az érdeklődést, és időnként politikai célokra is felhasználták őket. A maják esetében éppen az idénre esik egy ilyen naptári ciklus (baktun) vége, így ezt sokszor tévesen világvégdátumként értelmezik. Valójában arról van szó, hogy egy 144 ezer napos naptári ciklus 2012. december 21-én érne véget az ősi maja civilizáció kalendáriuma szerint. A maja civilizációt azonban a spanyol hódítás eltörölte, így ma már sok olyan dolog misztikus fényben tűnik fel, ami akkoriban még hétköznapi lehetett.
Itt az ész. Nem tudom, hogy kicsoda és mégis azaz illető, honnan vette azt, hogy december 21-én világ vége lesz. Terveim szerint 20-án vége van a sulinak és 21.-én a páromnál kívánok lenni, valamint 22.-én meg legalább délig durmolni. Régen hallottam már ekkora marhaságot.XD
2012. december 13. 23:36
Magyarországra úgyis minden később jön, le vagyunk maradva.
10 felhasználónak tetszik:
Harmony Clara,
Siistra,
Snowkiss,
Darkness,
bertmccracken,
Black Hearth2,
Pöttömke,
BichGirl,
rencsi95,
zsanata
2012. december 15. 16:39
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Miért higgyem el ezt a hülyeséget olyanoknak, akik már rég kihaltak? Egyébként is, ha minden igaz épp kémia témazárót fogok írni és semmi kedvem sincs aközben "meghalni"!
Darkness
2012. december 15. 17:06
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
D
Hogy ezen mekkorát szakadtam!!
Amúgy töritanárom szerint nem lesz világvége, hanem az emberek teszik tönkre a Földet (most nem a szomszéd Mariska nénire gondolok,hanem azokra a nyomott, pénzéhes marhákra, akik írtják a zöserdőket, meg füstölögtetik azt a temérdek gyárat). Szerintem igaya van. Nem hiszek ebben az egészben, kétlem, hogy minden előzmény nélkül, egyik napról a másikra csak úgy bumm.. Meg egy csomószor volt már beharangozva, hogy világvége lesz, azt közbe sehol semmi, ugyanúgy itt vagyunk..-.-"
Idézet (Barak Stefánia @ 2010.12.24. 14:41)
Eljön a világ vége!! Ez egy hülyeség! A Maják megjósolták, mondják nekem ezt sokan!
Egy olyan nép ami már rég kihalt nekem ne magyarázzon!!!
A majáknak már eljött a világ vége!!! 
Egy olyan nép ami már rég kihalt nekem ne magyarázzon!!!
Hogy ezen mekkorát szakadtam!!
Amúgy töritanárom szerint nem lesz világvége, hanem az emberek teszik tönkre a Földet (most nem a szomszéd Mariska nénire gondolok,hanem azokra a nyomott, pénzéhes marhákra, akik írtják a zöserdőket, meg füstölögtetik azt a temérdek gyárat). Szerintem igaya van. Nem hiszek ebben az egészben, kétlem, hogy minden előzmény nélkül, egyik napról a másikra csak úgy bumm.. Meg egy csomószor volt már beharangozva, hogy világvége lesz, azt közbe sehol semmi, ugyanúgy itt vagyunk..-.-"
Darkness
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.