Csalás az AMA-n!
2010. november 23. 21:14
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
én mondtam, hogy lehetetlen az, hogy Justin Bieber legyen az legjobb előadó... és igazam lett.xDxD
de azért milyen durva már, hogy ilyet csinálnak?
ennyi erővel akkor nem fölösleges volt a szavazás? vagy az csak pénzforrásnak volt jó?
de azért milyen durva már, hogy ilyet csinálnak?
2010. november 23. 21:17
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Undorító. És a gáz, hogy a csalás mindenhol jelen van. Ha a legnagyobb műsorok is ezt csinálják, akkor mi van a többivel? Áh... szánalmas és undorító...
2010. november 23. 21:21
Elég gáz h nem érdekli a szervezőket a nézők szavazata ha már ennyire smibe veszik a szavazók véleményét akk ne is tartsanak szavazást...döntsék el akk h szerintük ki a legjobb....
2010. november 23. 22:01
A legnagyobb gáz az, hogy pontosan így manipulálják a közvéleményt: van egy szavazás, ami persze csak jelképes, de ezt nyilván nem árulják el, először hagyják, hadd szavazzon a sok birka, majd az utolsó pillanatban akcióba lép a rendszergazda és a megrendelő kérésére szépen beállítja annak a legtöbb szavazatot, akinek a díjat akarják adni, aztán ezt az egészet eladják úgy az embereknek, hogy "hát ő kapta a legtöbb szavazatot, ő nyert, tehát tényleg nagyon sokan szeretik", ezzel pedig még inkább felhívják az emberek figyelmét, hogy "hű, hát ha ennyien szavazták rá, akkor biztos nagyon jó lehet" stb. stb. és ez így megy mindenhol, egy nagy átverés és agymosás.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 23. 23:20
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Ez nevetséges és idióta hülyeség. Shakira sem volt jelen, mégis nyert egy díjat.... hogy a fenébe döntenék már ez a szervezők, hogy kinek adják oda a díjakat? ez nem így működik, ezek bizalmas információk és nyilván olyan emberek végzik ezt a munkát, akik hitelesen, csalás nélkül a valódi szavazatok szerint hírdetnek eredményt.
2010. november 24. 02:38
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Basszus... Hát ennek a hírnek hihetetlenül megörültem.
Nem tudom miért... Vagyis de, igen...
Csalás volt az egész, nagy átverés, csak becsaptak minket, hazugság volt... De amúgyis tudtam, hogy az lehetetlenség, hogy Bieber elvigyen bármi díjat is GaGa elől. Ugyanakkor most szépen, cifrán káromkodtam magamban egy sort. Szegény Christ is sajnálom. Hülye AMA-sok...
2010. november 24. 08:09
Idézet (Kata159 @ 2010.11.23. 23:20)
Ez nevetséges és idióta hülyeség. Shakira sem volt jelen, mégis nyert egy díjat.. hogy a fenébe döntenék már ez a szervezők, hogy kinek adják oda a díjakat? ez nem így működik, ezek bizalmas információk és nyilván olyan emberek végzik ezt a munkát, akik hitelesen, csalás nélkül a valódi szavazatok szerint hírdetnek eredményt.
Már bocs, de az a nevetséges, hogy te el is hiszed, amit írtál. Bizalmas, persze, hogy bizalmas, mivel érdekes lenne, ha minden alkalommal nyilvánosságra kerülnének a nagy üzletek és csalások, melyek az egész mögött vannak. Én már voltam szemtanúja annak, ahogy csalnak egy ilyen díjkiosztós szavazásnál, szóval attól kezdve engem senki nem tud arról meggyőzni, hogy ez korrekt és igazságos...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 24. 14:01
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
ekkora átverést!!hogy lehetnek ilyen hülyék.és Justin szivatták meg legjobban,meg Gaga-t!nem hiszem el,hogy lehetnek ilyen igazságtalanok
2010. november 24. 14:50
|
|
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline
|
öööö ezért ne Justint szidjátok,mert ő nem tehet róla..
2010. november 24. 14:51
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Rövid leszek...
Szerintem ha ez becsületesen menne, Justin Bieber és Chris Brown nem lennének sehol(a díjakat nézve).De sajnos már az ilyen díjátadóknak a nézői vagyis a többség csak tinédzserekből, vagy ilyen fiatalabb 20-24 korosztályból áll...Én ezen már egy cseppet sem csodálkozok.Mit lehet ezektől várni?AMúgy ilyen szempontból még jobban lesüllyedtek a szememben.Ha a többség kicsit érett és felnőtt lenne, akkor nem ez a Dzsásztín zenéje (ami egy nagy tinglitangli) lenne a befutó.Lady Gaga sokkal jobban megérdemelte a díjakat, csodálkoztam is először hogy Jusztin hogy nyerhetett ennyi díjat, de aztán rájöttem hogy a nézők többsége tinilányokból áll, és hát ki ne lenne rajtam kívül szerelmes Justin Bieberbe?? szóval én ennél nem várok, és nem is vártam többet...
Szerintem ha ez becsületesen menne, Justin Bieber és Chris Brown nem lennének sehol(a díjakat nézve).De sajnos már az ilyen díjátadóknak a nézői vagyis a többség csak tinédzserekből, vagy ilyen fiatalabb 20-24 korosztályból áll...Én ezen már egy cseppet sem csodálkozok.Mit lehet ezektől várni?AMúgy ilyen szempontból még jobban lesüllyedtek a szememben.Ha a többség kicsit érett és felnőtt lenne, akkor nem ez a Dzsásztín zenéje (ami egy nagy tinglitangli) lenne a befutó.Lady Gaga sokkal jobban megérdemelte a díjakat, csodálkoztam is először hogy Jusztin hogy nyerhetett ennyi díjat, de aztán rájöttem hogy a nézők többsége tinilányokból áll, és hát ki ne lenne rajtam kívül szerelmes Justin Bieberbe?? szóval én ennél nem várok, és nem is vártam többet...
2010. november 24. 14:52
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
de akármennyire is utálom Justint, nem tehet róla, meg egyik ilyen megszívatott tucatsztár sem..
2010. november 24. 14:54
|
|
Dolly-Lolly |
|
De azért ez elég szép,hogy így csaltak...Nem voltak jelen, ezért nem adták át a díjakat?
én személy szerint sajnálom őket, és nem szeretnék most a helyükben lenni(most se meg soha)
én személy szerint sajnálom őket, és nem szeretnék most a helyükben lenni(most se meg soha)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.