Csalás az AMA-n!
2010. november 23. 18:02
Idézet (Brigitta1998 @ 2010.11.23. 17:52)
kateblock
Cuki baba írta:
ciki,de ne a többi előadód hibáztassák
Akkor kit? A takarítót vagy a jegyszedőt?
Juszin arról nem tehet h neki adták nem Gagának -.-" am meg nem a takarító meg ilyenek hanem a "fejesek" tehetnek erről a "fejeseket" remélem érted h hogy értem -.-"
Cuki baba írta:
ciki,de ne a többi előadód hibáztassák
Akkor kit? A takarítót vagy a jegyszedőt?
Juszin arról nem tehet h neki adták nem Gagának -.-" am meg nem a takarító meg ilyenek hanem a "fejesek" tehetnek erről a "fejeseket" remélem érted h hogy értem -.-"
Sajátmagukat nem fogják okolni, ezért rákenik az előadókra. Ezt csinálják, nem?
Én akkor sem értem mi a felháborodás tárgya. Ez van időtlen óta, egy fannak pedig nincs szüksége manipulált díjkiosztókra hogy tudják ki például a legjobb férfi énekes a világon.
2010. november 23. 18:11
Viszont egy ismerősömtől azt hallotam akinek elég jó kapcsolatai vannak, hogy Justin megérdemelte a díjat mert 20.000 embert vizetetk le h nem rá szavazzon! Bocs Gaga
2010. november 23. 18:30
Csak azért,mert a csapból is a kis Bieber folyik...
Bár ő erről ugyebár nem tehet...
Bár ő erről ugyebár nem tehet...
2010. november 23. 18:33
erről nem az előadók tehetnek, hanem azok, akik adják a díjat... egyébként sajnálom őket
2010. november 23. 18:35
Justin és Usher télleg nem tehet róla de ez azért elég durva csak azért mert nem voltak ott... amikor az ema volt akkor lady gaga budapesten koncertezett mégis elküldték neki a díjakat!
2010. november 23. 18:36
MEgint mindenki Dzsásztinkát védi! És igaz hogy a mi Ladynk-nek kellett volna megkapnia a díat!
2010. november 23. 18:43
enyi erővel már az EMA-n is adhták volna másnak Gaga és Eminem trófeáit, mivel nem voltak jelen, de most nagyot csalodtam az AMA-n
2010. november 23. 18:51
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
_ToTo_ írta:
Naivak vagytok, hogy ha azt hiszitek, hogy a Megasztárban és X-faktorban is az esik vagy az párbajozik akire a legkevesebb szavazat érkezett - már most megvan, hogy melyiket kinek kell nyerie ...
az X-factor szerintem is egy megrendezett MŰsor, de a Megasztár azért is nem mert a napokban jelent meg Mester Tamás kérése miszerint "ne hagyják Szíj Melindát győzni"
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/mester-uzeni-ne-hagyjak-szij-melindat-gyozni-2034811
(gusztustalan ember)
Ott tényleg a közönség dönt...Melinda mindig első helyen áll.....ha nem ő nyeri meg a versenyt akkor egyértelmű lesz, h a Megasztár is csak egy SEMMI (ennek ellenére Király Viktor nekem is gyanús volt)
ehhez a cikkhez meg csak annyit, h ki tudja, h hol van itt már az igazság??!!
De azt én is kétlem, h Bieber megelőzte volna Gagát :/
Naivak vagytok, hogy ha azt hiszitek, hogy a Megasztárban és X-faktorban is az esik vagy az párbajozik akire a legkevesebb szavazat érkezett - már most megvan, hogy melyiket kinek kell nyerie ...
az X-factor szerintem is egy megrendezett MŰsor, de a Megasztár azért is nem mert a napokban jelent meg Mester Tamás kérése miszerint "ne hagyják Szíj Melindát győzni"
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/mester-uzeni-ne-hagyjak-szij-melindat-gyozni-2034811
(gusztustalan ember)
Ott tényleg a közönség dönt...Melinda mindig első helyen áll.....ha nem ő nyeri meg a versenyt akkor egyértelmű lesz, h a Megasztár is csak egy SEMMI (ennek ellenére Király Viktor nekem is gyanús volt)
ehhez a cikkhez meg csak annyit, h ki tudja, h hol van itt már az igazság??!!
De azt én is kétlem, h Bieber megelőzte volna Gagát :/
2010. november 23. 19:49
Na most mit össze káromkodtam itt magamban! Nem hiszem el, hogy csak azért adták oda Justinnak, mert ő ott volt!!!
R*hadt AMA-sek!!!
2010. november 23. 19:53
Na jó!Mostmár komolyan elegem van ebből a b*rom Justin pisisből!Lady 4ever!
2010. november 23. 20:10
Én már nem tudok mit mondani..Egyszerűen irritál ez a kölyök..-.-" Utálom Bieberkét..A másik,hogy GaGa nyomába se érhet,bár én azért ő érte se vagyok oda,de szívesebben hallgatom Gaga számait,mint Bieberét.. :/ És ez elég bunkó húzás volt az AMA-soktól..Csak a sok kislány olvad Justinért..Én is fiatal vagyok de azért kine hagyjuk,hogy vannak kivételek,ezek szerint én a kivételek közé tartozom.Örülök is neki.
D:)) Hát erre csak annyit még: HAJRÁ, INKÁBB GAGA.
)
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. november 23. 20:31
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
uh jézusom
ez nem lehet igaz szegény Gaga és ezt a Christ is sajnálom
utálom ez a kis n y o m i Bieber gyereket
annyira béna kiscsajos hangja van
én amikor először meghallottam azt hittem ,hogy felfeseztek valami új 13 éves kislányt
ez nem lehet igaz szegény Gaga és ezt a Christ is sajnálom
utálom ez a kis n y o m i Bieber gyereket
annyira béna kiscsajos hangja van
én amikor először meghallottam azt hittem ,hogy felfeseztek valami új 13 éves kislányt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.