Miley Cyrus: Megbocsátás és szeretet
2010. november 22. 17:36
Lehet, hogy most azért törekedik a jóra mert elváltak a szülei akkor mindig mindenkiben hatalmas változás történikk
DE nagyon jó a szám és Miley tényleg nagyon szép
2010. november 22. 17:41
hát én nem birom miley-t ezt a számot.
Selena4ewer
Selena4ewer
2010. november 22. 17:46
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
nem arról,van szó,hogy rossz ember.. nem-nem-nem. Mindössze egy kicsivel több tisztelet kijárna azoknak a rajongóknak,akik tiszta szívből szeretik. A dal egyébként tényleg gyönyörű,még mindig tartom magam ahhoz,hogy Miley hatalmas tehetség (mint Britney és Christina a maga korában).
A cikk hangját viszont kicsit lenézőnek és számonkérőnek tartom.Ha valaki cikket ír,azt ne fanatikus rajongó tegye,máskülönben az egész hír egy vélemény lesz,nem egy szubjektív dolog.
A cikk hangját viszont kicsit lenézőnek és számonkérőnek tartom.Ha valaki cikket ír,azt ne fanatikus rajongó tegye,máskülönben az egész hír egy vélemény lesz,nem egy szubjektív dolog.
2010. november 22. 18:01
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
hát nem tudom. kezdem elhinni hogy ő még mindig az a miley legbelül mint régen csak azt gondolta hogy őt kinevetik hogyha nem kezd el komolyodni és szekállni fogják mert kislányosan viselkedik aztán a szülei válás demi a szanatóriumban szakiított aztán vissza aztán megint szakított Liammel. nem tudom kezdem érezni rajta hogy megbánta és ő inkább kezd rájönni hogy nem kell bizonyítania mert mindenki úgy szerette ahogy van, és ha észrevedtétek egyre jobban változik vissza arra mileyre amit mindenki szeretett ha másért nem a szüleik házzassága érdekében, és a karrierje érdekében... most megfogott
2010. november 22. 18:09
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
nekem nagyon tetszik, sztem szuper dal!
2010. november 22. 18:09
|
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline
|
néhány helyen hamis volt .... de az embernek fel sem tűnik ha meghallja , megérti ezt a számot mert tényleg gyönyörű.. :-)
így tovább Miley
szóval jó a szám
így tovább Miley
szóval jó a szám
2010. november 22. 18:18
nagyon imádom ezt a dalt, a tegnap hallotam először az American Music Awards-on
2010. november 22. 18:21
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2010.11.22. 17:46)
nem arról,van szó,hogy rossz ember.. nem-nem-nem. Mindössze egy kicsivel több tisztelet kijárna azoknak a rajongóknak,akik tiszta szívből szeretik. A dal egyébként tényleg gyönyörű,még mindig tartom magam ahhoz,hogy Miley hatalmas tehetség (mint Britney és Christina a maga korában).
Úgy érted objektív...
Egyébként náthás volt Miley, lehet is hallani a dal elején, hogy orrhangja van. Ha hamis is volt néhol, az ezért volt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: