Starity

Önbíráskodás, személyeskedés

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 08. 21:48 #21
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (wannascream @ 2010.12.08. 21:31)
Meg szabad kérdezni, hogy miért nem törlitek őket véglegesen?  unsure.gif

Én úgy vettem észre, hogy akkor lesznek rejtve, ha az illető valamilyen szabályt sértett, ami tiltást vont maga után. Ilyenkor a rejtés célszerűbb, mint a törlés, hogy legyen bizonyíték reklamáció esetén.
1 felhasználónak tetszik: wannascream
2010. december 08. 21:49 #22
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (wannascream @ 2010.12.08. 21:31)
Meg szabad kérdezni, hogy miért nem törlitek őket véglegesen?  unsure.gif

Bár nem vagyok moderátor, talán nem haragszanak meg, ha "válaszolok" a kérdésedre. smileeee.gif
Valószínűleg az elrejtéssel kevesebb a munka, és ha bárminemű gond adódna, akkor vissza lehet nézni, mi miért lett törölve. blush.gif
Gondok néha több minden miatt adódnak. Például szabályok ismeretének hiánya, be nem tartása. Szerintem ez a legfontosabb. El Mexicanonak igaza van, ha valaki hibázik (mondjuk helyesírásban) és egy másik tag szépen mondja neki, hogy ezt nem így kéne, hanem úgy, azért szerintem nem kell megsértődni.
Habár ennél sokkal durvább esetekkel is találkozok néha a magazinok olvasása közben. Valaki ír egy hozzászólást (semmi extra nincs benne. Leírja az illető hogy kit/miért szeret,vagy a véleményét), majd jön egy másik, és eléggé alpári módon kezdeni szidni. Vagy floodol. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: wannascream, Sally Sparrow, BarbaraXD, Lindsay019
2010. december 08. 21:50 #23
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (Necros @ 2010.12.08. 21:41)
Azokból pedig rengeteg van, ami még látható, főleg az újoncoktól...
A cikkíróknak nem lehetne adni egy olyan jogot, hogy töröljék a felesleges, spam kömmenteket, és a gyűlölködő, egyéb, oda nem illőket is?

Nem tudunk minden cikket/topikot egyből ellenőrizni, ezért nagy segítség, ha megírjátok a modis topikba.
2010. december 08. 21:50 #24
wannascream
wannascream
-
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (Christo @ 2010.12.08. 21:48)
Én úgy vettem észre, hogy akkor lesznek rejtve, ha az illető valamilyen szabályt sértett, ami tiltást vont maga után. Ilyenkor a rejtés célszerűbb, mint a törlés, hogy legyen bizonyíték reklamáció esetén.

Értem, ez logikus. Köszönöm. smileeee.gif
2010. december 09. 10:12 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2010.12.08. 21:09)
Hozzászólást csak a legritkább esetben törlünk, helyette a hozzászólás elrejtése, amit alkalmazunk. És nyilván nem véletlenül történik egy-egy hozzászólás elrejtése. Vagy azért, mert olyan a tartalma, vagy mert nem a témához tartozik.
Azt viszont senki ne várja el egyik moderátortól sem, hogy részletes indoklást fog írni, miért rejtett el egy hozzászólást. Ha megtette, bizonyosan jó oka volt rá, és nem kellene lépten-nyomon megkérdőjelezni a moderátorok döntéseit.

Nos, megjegyeztem egy cikknél (tehát a témához tartozott), hogy a "jó ügy" magyartalan fordítás, és az ilyet 'jótékony cél'-nak szokás fordítani. Akkor magyarázzátok már meg, legyetek szívesek, hogy ebben mi volt a "trágár", "nem odavaló", vagy "személyeskedő", mert szerintem semmi. S pontosan ezért kérdőjelezem meg a moderátorok munkáját, mert ezzel az indoklással, hogy "biztos van rá okuk", bármit törölhetnek indoklás nélkül, ergo ugyanoda jutunk, hogy pofára megy... bocsánat! Nem minden esetben, de a lehetőség ebben benne van.
2010. december 09. 10:14 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (Necros @ 2010.12.08. 21:41)
Azokból pedig rengeteg van, ami még látható, főleg az újoncoktól...
A cikkíróknak nem lehetne adni egy olyan jogot, hogy töröljék a felesleges, spam kömmenteket, és a gyűlölködő, egyéb, oda nem illőket is?

Hát pontosan erről beszélek. Amúgy az ötleted már én is javasoltam a Freeze-nek, de sajnos ez nem megoldható, mivel a cikkhozzászólások már a fórumhoz tartoznak, és két teljesen független rendszer a cikkjóváhagyás és a fórum, az utóbbihoz csak a moderátorok férnek hozzá.
2010. december 09. 14:13 #27
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Új szabály: Tilos a moderátorok munkájának megkérdőjelezése.
8 felhasználónak tetszik: Bessie, kriszti145, Zsanett.Zsüliett, dave095, Vikici, Fanni00, Boscorelli, _ToTo_
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!