Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 13:14
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Sztem már a múltkori párbajban neki kellett vna kiesnie. Örülök h nem Tomi esett ki!
2010. november 21. 13:15
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Ne MÁRR!!!!!
2010. november 21. 13:16
|
zoltangaborúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 139227 offline
|
A Norbi egy antitalentum,a csúnya tehetségtelen emberek viszik előre!
2010. november 21. 13:19
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Szerintem sem Dorkának sem Tominak nem kellett volna hazamennie.
Király L.Norbertet hamar hazaküldeném-.- szimpi meg minden és az előadás módja is jó,de ha nem a TV-be látnám hanem a rádióba hallgatnám a füleimnek ártana:S
Király L.Norbertet hamar hazaküldeném-.- szimpi meg minden és az előadás módja is jó,de ha nem a TV-be látnám hanem a rádióba hallgatnám a füleimnek ártana:S
2010. november 21. 13:35
|
|
csakppLittle Monster & Carrie Bear |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.18. Hozzászólás: 1365 Csatolások: 0 Azonosító: 123111 offline
|
Dorkának kellet volna továbbjutnia! A tegnap esti műsorban nagyon szuper volt! Egyre jött feljebb, és kiesett:( Tomi nagyon unalmas és az is lesz..remélem ő fog kiesni következőleg.
2010. november 21. 13:53
|
|
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline
|
De kár,nekem lányok közt ő volt a favoritom!De Tomi nak sem örültem volna ha kiesik,na mind1,sztem igyis ugyis lesz majd lemeze!
2010. november 21. 13:58
Szerintem sem a Tominak, sem pedig a Dorkának nem kellet volna párbajoznia. Az lehet hogy Tomi szombati produkciója nem volt valami jó, de ha az eddigieket nézzük, akkor azért valljuk be hogy eléggé jók voltak a produkciói. Dorkával ugyanez a helyzet, csak neki a tegnapi is nagyon jól sikerült.... Kár hogy ki esett, de legalább lesz ideje a kislányával Lizával foglalkozni
<3
2010. november 21. 14:11
mért pont ő???
én tudtam volna másokat mondani akik ezt megérdemelték volna!!
(előre is bocsánat a fanoktól!!)
mért dorka esett ki???
én tudtam volna másokat mondani akik ezt megérdemelték volna!!
(előre is bocsánat a fanoktól!!)
mért dorka esett ki???
2010. november 21. 14:12
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Borzalmasan énekelt most is és akkor is, amikor Cserhátitól énekelt. Hamis és abszolút nem kifejező. Jobb is hogy kiesett. A Tamás egy fél fokkal volt jobb nála. A Király L. N. meg már túlontúl sok volt. Átesik a ló másik oldalára sajnos...
2010. november 21. 14:22
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
VÉGRE!
Már nagyon rég óta ki kellett volna esnie. Szegény Mariannt meg simán bent hagyhatták volna. Ő jobban megérdemelte, mert ő tényleg tehetséges volt.
Bocsi, de nekem ez a véleményem.
Már nagyon rég óta ki kellett volna esnie. Szegény Mariannt meg simán bent hagyhatták volna. Ő jobban megérdemelte, mert ő tényleg tehetséges volt.
Bocsi, de nekem ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.