Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 10:38
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Nekem nagy öröm volt tegnap, mert Dorkát és Tamást nem kedvelem. Így nekem mindegy, hogy ki esett ki, így is úgy is örültem. Jövőhéten pedig mehetne Tamás. Borzasztó, ahogy énekel. Csak mosolyog és ez már elég is, hogy a millió kislány rászavazzon. Szánalmas...
2010. november 21. 10:40
én nem sajnálom!!
Olyan hamis!!!...miatta esett ki a mariann is
Olyan hamis!!!...miatta esett ki a mariann is
2010. november 21. 10:45
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.21. 10:32)
Egyszerűen nem a nézőknek kellene szavazniuk, hanem szakmailag hozzáértőknek kellene eldönteni, hogy ki tud és ki nem. Egyértelműen azért a lányok esnek ki, mert a 13 éves tinilányok azok, akik szavaznak, és nyilván a fiúkra szavaznak. Ezért ha mást nem, szűrni kellene a szavazatokat, pl. el kellene küldeni azt is az SMS-ben, hogy milyen nemű a szavazó (sőt, még el sem kellene küldeni, mert ezt a mobilszolgáltatón keresztül automatikusan lekérheti a rendszer), és utána azonos számú férfitől és nőtől származó szavazatokat kellene figyelembe venni.
Vagy, egy másik megoldás: létrehozni egy magyar énekesekből, zenészekből álló csoportot, akik segítenék a mentorokat, és ők szavaznának otthonról, ha a mentorok nem tudnának dönteni.
Vagy, egy másik megoldás: létrehozni egy magyar énekesekből, zenészekből álló csoportot, akik segítenék a mentorokat, és ők szavaznának otthonról, ha a mentorok nem tudnának dönteni.
Ezzel csak az a bökkenő, hogy megoldhatatlan, mert a kis tinilányocskáknak vehetik a telefont a szülő nevére is.
2010. november 21. 10:52
|
|
Martin |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 763 Csatolások: 4299 Azonosító: 178 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.11.21. 10:32)
Egyszerűen nem a nézőknek kellene szavazniuk, hanem szakmailag hozzáértőknek kellene eldönteni, hogy ki tud és ki nem. Egyértelműen azért a lányok esnek ki, mert a 13 éves tinilányok azok, akik szavaznak, és nyilván a fiúkra szavaznak. Ezért ha mást nem, szűrni kellene a szavazatokat, pl. el kellene küldeni azt is az SMS-ben, hogy milyen nemű a szavazó (sőt, még el sem kellene küldeni, mert ezt a mobilszolgáltatón keresztül automatikusan lekérheti a rendszer), és utána azonos számú férfitől és nőtől származó szavazatokat kellene figyelembe venni.
A műsort angolok találták ki az RTL Klub licenceli, az eredetitől nem térhetnek el szóval ilyeneken hiába is gondolkodsz. A szolgáltató pedig nem fog semmilyen adatokat kiadni, mert jogsértő lenne, ha be kéne írni SMS -be akkor meg nem szavaznák (bár így se
És még valami. A legtöbb pénz nem az SMS -en jön be, hanem a reklám bevételből csak, hogy tisztázzuk.
2010. november 21. 10:56
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Szégyen, hogy a nézők döntései alapján, a kedvencet juttatják tovább, és nem azt, aki igazán tehetséges. Így semmi értelme az egésznek. Milyen már, hogy a tehetséges embereket sorra ejtik ki, az ilyen bájgúnárokat meg benntartják, csak mert a sok buta kis tini másodpercenként küldi a szavazatot. Az is szánalmas, hogy a mentorok ahelyett, hogy a tehetséget néznék, a saját versenyzőiket, vagy a maguk által választott kedvencet protekcionálják. Sok amúgy tehetséggel alig rendelkező versenyző, csak azért maradhatott bent, mert a mentorok "istenadta tehetségnek" titulálták, s így a sok buta és hiszékeny ember rászavazott. Ha a színvonalat nézzük a magyar X-faktor egy nagy nulla. Az olyan hozzászólásokon pedig, hogy: "Nekem sosem volt szimpatikus, megérdemelte, hogy kiesett" csak nevetni tudok, és gratulálni a szerzőnek.
A továbbiakban teljesen egyetértek El Mexicano-val és horipapa-val.
A továbbiakban teljesen egyetértek El Mexicano-val és horipapa-val.
2010. november 21. 10:57
Úgy sajnálom...!
Pedig neki szurkoltam...egyébként szerintem Tamásnak sem kell már sok,max. még két adásban benne lesz,és úgyis kiesik....-.-"
2010. november 21. 10:57
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ez nem fair!!!!!!!!!!!!!!! Ilyen buta nezoket az eletbe nem lattam... bezzeg a kiraly l norbi ottvan aki a vilagon semmit sem tud.... -.-" ilyen bandat :@ Pedig o volt a kedvencem
2010. november 21. 11:00
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Dorka most kezdett felívelni.De sajna ő maradt lent.Jó babázást,és további sok sikert kívánok neki!
2010. november 21. 11:01
káááár!
inbább a Vastag testvéreknek kellene kiesni! azok mit keresnek ott?
El Mexicano-nak igaza van!
El Mexicano-nak igaza van!
2010. november 21. 11:14
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
Am szerintem mindegy, mert hogyha már idáig eljutott, nagy karierr áll előtte, ha szerepelt egy igen népszerű tehetségkutatóban, nem kell ahoz ezt megnyerni, hogy híres legyen.
2010. november 21. 11:17
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
prézli xD ez jó xD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: