Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 10:06
|
|
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline
|
De jó Tomi továbbjutott! Én már előre tudtam, hogy ő fog kiesni! Nem baj, nekem nem ő volt a kedvencem! Hanem Tomi, Csaba és Norbi! (a rajongóknak bocsi!)De most legalább hazamehet a kislányához és a férjéhez. Szerintem (megint) jól döntött az ország!
2010. november 21. 10:06
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
szerintem a hangszíne, mint fiúé, jobb Tomié, és többet is tudott, már a válogatáson, ennek ellenére szerintem nem annyira helyes, mint ahogy sokak gondolják, de gratulálok Dorkának és jó babázást. (:
2010. november 21. 10:08
én nagyon sajnáltam...de remélem,hogy lesz még sok sikere énekesnőként.
2010. november 21. 10:09
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nem akartam hinni a fülemnek, amikor meghallottam, hogy ők ketten párbajoznak. o.O inkább a Norbinak meg a Nikolasnak kellene már kiesnie...
Sajnálom Dorkát
Hajrá Tomi!
Sajnálom Dorkát
2010. november 21. 10:12
|
|
eprescsokiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 118 Csatolások: 12 Azonosító: 138212 offline
|
én azt hittem tomi fog kiesni, de nem bánom, mert egyik se a kedvencem
2010. november 21. 10:13
dorka tegnap nagyon jó volt,tamás pedig nem...viszont nikolasnak kellett volna kiesnie
sajnálom dorkát amúgy
sajnálom dorkát amúgy
2010. november 21. 10:14
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
szegény Drka de legalább együt lehet a kicsivel
én azért sajnáltam, mást küldtem volna haza...
2010. november 21. 10:20
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
sztem sem nekik kellett volna párbajozniuk, hanem norbinak és nikolasnak. mert norbinak semmi énektudása sincs, nikolas pedig egyre unalmasabb!
2010. november 21. 10:20
én nagyon sajnálom h Dorka esett ki, majdenem sírtam is
De Tomit is szeretem, meg azért is nem akartam h kiessen, mert akkor Csabi nagyon szomorú lett volna és nekem ő a kedvencem! HAJRÁ CSABI!!!
Amúgy én tényleg nem értem, de megkérdezem: Király L. Norbi mért van még bent?? A hangjától falra tudnék mászni, és már a hülyéskedéseiből is elegem van!!
2010. november 21. 10:22
Én örültem,h a Dorka kiesett,mert nem éppen a szívem csücske...Viszont a Norbi tegnap naon jó volt^^Imádom..
2010. november 21. 10:32
Egyszerűen nem a nézőknek kellene szavazniuk, hanem szakmailag hozzáértőknek kellene eldönteni, hogy ki tud és ki nem. Egyértelműen azért a lányok esnek ki, mert a 13 éves tinilányok azok, akik szavaznak, és nyilván a fiúkra szavaznak. Ezért ha mást nem, szűrni kellene a szavazatokat, pl. el kellene küldeni azt is az SMS-ben, hogy milyen nemű a szavazó (sőt, még el sem kellene küldeni, mert ezt a mobilszolgáltatón keresztül automatikusan lekérheti a rendszer), és utána azonos számú férfitől és nőtől származó szavazatokat kellene figyelembe venni.
Vagy, egy másik megoldás: létrehozni egy magyar énekesekből, zenészekből álló csoportot, akik segítenék a mentorokat, és ők szavaznának otthonról, ha a mentorok nem tudnának dönteni.
Vagy, egy másik megoldás: létrehozni egy magyar énekesekből, zenészekből álló csoportot, akik segítenék a mentorokat, és ők szavaznának otthonról, ha a mentorok nem tudnának dönteni.
Idézet (horipapa @ 2010.11.21. 09:56)
Tegnap este óta spanoltam magam, hogy "nah, reggel felmegyek valamelyik fórumra, s keményen megmondom a magamét, megvédem Dorkát bármi áron", de látva az After X-nek adott nyilatkozatát és az itteni hozzászólókat, rájöttem, hogy ennek most nincs sok értelme...
Csak annyit: MEGINT csalódtam az országban! Hihetetlen mód gyengíti egy verseny megítélését és színvonalát, amikor egy brutálisan gyenge, másokat majmoló, ugyanakkor csillogószemű és lányok tízezreit "lázban tartó" szépfiú továbbjut, s helyette kiesik egy tüneményes nő, aki amint megkapja a megfelelő bizalmat, csodákra képes!
Nem hiszem el, hová tettétek a fületeket??
De nem baj, akkor is Dorka a legjobb, s majd leesik az állatok, amikor beindul a karrierje, s leénekli a többi kis gyártósorról érkező sztárocskát...
HAJRÁ DORKA!!
Csak annyit: MEGINT csalódtam az országban! Hihetetlen mód gyengíti egy verseny megítélését és színvonalát, amikor egy brutálisan gyenge, másokat majmoló, ugyanakkor csillogószemű és lányok tízezreit "lázban tartó" szépfiú továbbjut, s helyette kiesik egy tüneményes nő, aki amint megkapja a megfelelő bizalmat, csodákra képes!
Nem hiszem el, hová tettétek a fületeket??
De nem baj, akkor is Dorka a legjobb, s majd leesik az állatok, amikor beindul a karrierje, s leénekli a többi kis gyártósorról érkező sztárocskát...
HAJRÁ DORKA!!
2010. november 21. 10:34
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Dorka volt az 1. kedvencem. :'(
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: