Nagyon sajnálom.Egyrészt nem neki kellett volna kiesnie;másrészt nem Tominak és nem Neki kellett volna párbajozni.Van náluk sokkal tehetségtelenebb is,
vegyük pl.Király L. Norbit:őt sem az énekhangja miatt szerették meg annyira,hanem stílusáért és előadásmódjáért.Színpadon rajta jót lehet röhögni,de ha csak hallanám őt a rádióban,azt nem nagyon élvezném.
Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 09:26
Én nem sajnálom.Egyáltalán nem szimpi és a hangja se tetszik.
2010. november 21. 09:31
|
|
star lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 135432 offline
|
ÓÓÓ hát more ő a legjobb meg takács caj ne már sajnálak
2010. november 21. 09:31
nekem jó is h kiesett mert azt nem bocsájtottam volna meg neki h tomi megy
2010. november 21. 09:33
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
SZegényke!
2010. november 21. 09:35
Annyira örültem, hogy Tomi párbajozik. Végre kapott egy esélyt arra, hogy kiessen... Erre Dorka esik ki. Mondjuk ő tényleg rossz volt az elején, de nagyon ívelt felfelé, nagyon akarta ezt a versenyt. Nem neki kellett volna kiesnie.
2010. november 21. 09:36
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
hát hiányozni fog...bár tudtam hogy egy idő után ő is kiesik majd hiszen annyira nem jó mint Veca, Wolf Kati vagy Nikolas de nem gondoltam hogy pont a Vastag gyerek ejti ki...én inkább a Dorkának szurkoltam mint hogy Tamásnak (bocs fanok)
2010. november 21. 09:37
Hujeeeeeeeeeee zsuri....mar bocsanat......de Tomi-nak kellet volna mennie ...........Hat egyel kevesebb musor amit nezni fogok .....
2010. november 21. 09:41
|
|
erdeikristof94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.21. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 127767 offline
|
óh neee:((
(
miért pont neki kelllet kiessen:((
én annyira sajnálom:((
egyik kedvenc volt:(
és sztem vastag tamás sokkal rosszabb volt nálla.
amit vastag tamás csinál azt már egyszerűen unom.ezt nem azért mondom mert dorkával párbajozot.de miközbe néztem e móort rájöttem h én már unom amit ez csinál.nem tud újat mutatni unalmas.
Dorkának pedig további sok sikert kívánok:D
miért pont neki kelllet kiessen:((
én annyira sajnálom:((
egyik kedvenc volt:(
és sztem vastag tamás sokkal rosszabb volt nálla.
amit vastag tamás csinál azt már egyszerűen unom.ezt nem azért mondom mert dorkával párbajozot.de miközbe néztem e móort rájöttem h én már unom amit ez csinál.nem tud újat mutatni unalmas.
Dorkának pedig további sok sikert kívánok:D
2010. november 21. 09:42
|
vadrozsaúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 126152 offline
|
hát nincsen igazad te adry 87 ő volt a legjobb kár volt neki kiesnie meg jobb lett volna ha tamás esik ki legalább ildikó rájött volna ha valakinek nincsen csapata vagy egyen vagy ketten vannak nekem ez a vélemény kárhogy ő esettki szép lány és tehetsszéges
2010. november 21. 09:47
bellsiam: Én is egyetértek.
Szerintem Csabának,Nikolasnak,Vecának volt a legjobb a produkciója.
2010. november 21. 09:48
Én végig Tominak szurkolok/szurkoltam,egyértelmű volt,hogy Dorka esik ki.Hogy miért?Éppen ma volt a párbaja 2."hétfurdulója",ahogy a Summer Sisters-nél és Szabó Mariannáll is volt.Azért nem fog feledésbe merülni,beindul majd a karrierje.Most pedig végképp nem tudom,ki megy haza jövő héten,mert ha jól emlékszem,tegnap Takács Nikolas nevét mondták először,ahogy a 2.döntőben Szabó Mariannal is történt.De ha ő megy jövő héten,2 hét múlva meg Tomi,az furcsa lenne,szóval az nem lehet...
Szerk.:Gondoltam,hogy Lio írta a cikket,nagyon klassz lett!
Szerk.:Gondoltam,hogy Lio írta a cikket,nagyon klassz lett!
2010. november 21. 09:54
Rossz döntés volt, Tominak kellett volna mennie.
2010. november 21. 09:56
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Tegnap este óta spanoltam magam, hogy "nah, reggel felmegyek valamelyik fórumra, s keményen megmondom a magamét, megvédem Dorkát bármi áron", de látva az After X-nek adott nyilatkozatát és az itteni hozzászólókat, rájöttem, hogy ennek most nincs sok értelme...
Csak annyit: MEGINT csalódtam az országban! Hihetetlen mód gyengíti egy verseny megítélését és színvonalát, amikor egy brutálisan gyenge, másokat majmoló, ugyanakkor csillogószemű és lányok tízezreit "lázban tartó" szépfiú továbbjut, s helyette kiesik egy tüneményes nő, aki amint megkapja a megfelelő bizalmat, csodákra képes!
Nem hiszem el, hová tettétek a fületeket??????
De nem baj, akkor is Dorka a legjobb, s majd leesik az állatok, amikor beindul a karrierje, s leénekli a többi kis gyártósorról érkező sztárocskát...
HAJRÁ DORKA!!!!!!
Csak annyit: MEGINT csalódtam az országban! Hihetetlen mód gyengíti egy verseny megítélését és színvonalát, amikor egy brutálisan gyenge, másokat majmoló, ugyanakkor csillogószemű és lányok tízezreit "lázban tartó" szépfiú továbbjut, s helyette kiesik egy tüneményes nő, aki amint megkapja a megfelelő bizalmat, csodákra képes!
Nem hiszem el, hová tettétek a fületeket??????
De nem baj, akkor is Dorka a legjobb, s majd leesik az állatok, amikor beindul a karrierje, s leénekli a többi kis gyártósorról érkező sztárocskát...
HAJRÁ DORKA!!!!!!
2010. november 21. 10:00
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
szerintem mindketten rengeteget fejlődtek, és rajtuk látszott a legjobban hogy volt értelme a sok munkának, enyhén szólva meglepődtem amikor ők párbajoztak, nekem mindketten nagy kedvenceim, képtelen lettem volna dönteni, így amikor Dorka esett ki szomorú voltam, de egy részem örült is hogy Tomi legalább bent maradt! egyre nehezebb lesz egyébként a döntés, mert szerintem már csak tehetséges énekesek vannak bent...
2010. november 21. 10:03
itt a sok dorka fan de sztem ink a gyereke mellett a helye már nem azért
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: