Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 08:38
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Sajnálom hogy kiesett pedig olyan jól énekelt!!!
2010. november 21. 08:42
|
|
TenshiStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 123948 offline
|
Én se fogom nézni. Innentől már tök mind1 hogy ki esik ki. Na jó még Katit ezért szeretném hogy bentmaradjon. De ez akkoris ... óóóó
2010. november 21. 08:42
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
megkaptam a párbajomat
igaz, hogy egyiket sem láttam.. helyesbítek: kis Vastagéból hallottam valamit, de nem emlékszem már rá, Dorkánál már teljesen aludtam. szóval véleményt nem tudok mondani a párbajról.
igaz, hogy egyiket sem láttam.. helyesbítek: kis Vastagéból hallottam valamit, de nem emlékszem már rá, Dorkánál már teljesen aludtam. szóval véleményt nem tudok mondani a párbajról.
2010. november 21. 08:45
öö hát én arra számítottam hogy kiesik, csak az volt a baj hogy szerintem ma először énekelt tényleg nagyon jól .. hát nem is tudom, szerintem Tomi borzasztó volt :/
számomra az estét Balázs mentette meg olyan jókat nevettem rajta
Janicsák Veca mint mindig most is káprázatos volt Nikolassal együtt
Az a gond (általában minden tehetségkutatóban) hogy az emberek fele a szimpátiát tartja elsőnek és ez alapján szavaznak.. -.-
számomra az estét Balázs mentette meg olyan jókat nevettem rajta
Janicsák Veca mint mindig most is káprázatos volt Nikolassal együtt
Az a gond (általában minden tehetségkutatóban) hogy az emberek fele a szimpátiát tartja elsőnek és ez alapján szavaznak.. -.-
2010. november 21. 08:48
Idézet (Dóríthá @ 2010.11.21. 08:42)
megkaptam a párbajomat
én annak örültem volna, ha a két tesó párbajozik
nem is tudom miért engednek be testvérpárt, a Megasztárban is csak egyet engedtek be a Szeleczki testvérek közül
2010. november 21. 08:48
Nekem az tetszett,hogy mikor először párbajozott,és majdnem feladta,most amióta megbeszélték Gesztivel,mosolygott folyton,és a párbaj dal is nagyon jó volt.És nem kényeskedett,nem sírt persze belül biztos rosszul esett neki,de ahogy mondta nem adja fel..És ez jó..Most menjen a kis Lizához és jövőre újra megpróbálhatja,de az se kizárt,hogy kap valami felkérést ő is.De nem értek egyet,mert engem kifejezetten irritál Vastag Tomika. :/ De ízlések és pofonok. Sajnálom de ha az egyik kedvencem kiesett,attól szurkolok a másik 2-nek : NIKOLAS ~ VECA hajrá.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. november 21. 08:52
Egyrészt sajnálom, hogy kiesett, mert szép kis lány, igazi sztáralkat, a mai popzenében, ahol az imázs fontosabb, mint az énektudás, simán megállta volna a helyét. Másrészt jogos a döntés, mert éneklésben alulmarad mindegyik bennmaradt versenyzőnél (Király L. Norbit leszámítva, de hát ő egy különös figura, akit szintén nem az énektudása miatt szeretnek).
Nekem Janicsák Veca továbbra sem szimpatikus, bár tény, hogy jól énekel, Wolf Kati csinos és szintén jól énekel, de egyik sem szép, nem lennének jók nemzetközi sztároknak.
Nekem Janicsák Veca továbbra sem szimpatikus, bár tény, hogy jól énekel, Wolf Kati csinos és szintén jól énekel, de egyik sem szép, nem lennének jók nemzetközi sztároknak.
2010. november 21. 08:56
|
|
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline
|
Érdekes módon tegnap Dorka nagyon jó volt, mind az első előadásában, mind a párbajban, meg is lepődtem. De igenis egyetértettem Malek Miklóssal: eddig Dorka borzalmas volt, már akkor ki kellett volna dobni, amikor Szabó Mariannal párbajozott, ugyanis akkor annyira hamisan énekelt, hogy rossz volt hallgatni. Tomi ma elég gyenge volt, de szerintem ez már megint annak köszönhető, hogy Keresztes Ildikó ismét borzalmas számot választott neki. A párbajdala viszont tetszett. Én Norbit küldeném már haza, de nagyon. Maga az ember szimpatikus, jófej, de semmi keresnivalója nincs már ebbben a műsorban - szerintem. Kezdem unni hogy ordibál és ugrál, és ennyiből állnak a gyors számok. NINCS HANGJA. Észre kéne venni. (Ismétlem, magával Norbival semmi bajom nincs, sőt...)
Egyébként Janicsák Veca, Nikolas, és Vastag Csaba tetszettek a legjobban.
De egyáltalán nem értek egyet noni001-el abban, hogy a tegnapi este 0 volt, és Balázsék is "szégyent hoztak magukra". Én nagyon jót nevettem Balázson, eszméletlen jó humora van.
Egyébként Janicsák Veca, Nikolas, és Vastag Csaba tetszettek a legjobban.
De egyáltalán nem értek egyet noni001-el abban, hogy a tegnapi este 0 volt, és Balázsék is "szégyent hoztak magukra". Én nagyon jót nevettem Balázson, eszméletlen jó humora van.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. november 21. 09:16
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
Tamás azért egy fokkal jobb mint Dorka..de azért sajnálom, mivel csodálatos hangja van Dorkának.
2010. november 21. 09:18
|
|
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline
|
tegnap elég jól teljesített,de szerintem már régebben ki kellett volna esnie..Tomi most nem volt valami jó,de az előző adásokban mindig nagyon ügyes volt.. :]
2010. november 21. 09:21
hát én nagyon megijedtem h a Tomi fog kiesni.. de mondjuk a Dorkát is szeretem.. teljesen másoknak kellett volna szerintem párbajozni
2010. november 21. 09:24
Én nem nagyon sajnálom.Először még szerettem de a sok hamis hang után (na,meg hogy párbajozott Szabó Mariannal és miatta esett ki) ezek után úgy álltam hozzá hogy nem a kedvencem.(Igaz Takács Nikolassal is ez a helyzet (Miatta esett ki a Non-Stop(Ł).)Szal Dorka nem volt jó és belőle soha sem lesz sztár.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.