Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 22. 15:28
én is sajnálom, nem kellett volna elmennie, mert egyre jobb lett
viszont ugyan mindegy. a következőben nagy esély van rá, hogy tomi megy, mert a mezőnyben már mindenki erősebb, mint ő, s ez tény.
2010. november 22. 15:45
Malek Miki megint mondott egy igazat a múltheti adásban. Tényleg, két 19 éves emberről van szó és tőlük is azt követelik meg amit mindenki mástól. Abban is igaza volt hogy azt mondta, a verseny egészét kell néznie. Az ember lehet 20 vagy 30, rossz napjai akkor is lehetnek, ezért az eddigi műsorokban hozott eredményeket kell nézni. Dorkának jó hangja van, Tominak eleinte nem volt. Dorka szépen jött felfelé, de Tomi is, sőt, a párban végre láttam valamit az arcán, hallottam valami jót a hangjában, ami drámaira sikeredett de jó volt. Tomi 'lentebb' kezdte, ível felfelé. Azt is Miki mondta régebben, hogy a párbaj egyesekből kihozza a legjobbat. Biztos vagyok benne, hogy jövő héten vagy nagyon jót vagy nagyon rosszat fog énekelni.
Én nem tudom kit küldtem volna el, de szerintem Tomi csak a nagy rajongótábora miatt maradt bent és itt a bibi, hogy most már ki essen ki, hiszen jó hangúak maradtak bent és mindenkinek nagy rajongótábora van, a szavazás után pedig az utolsók között mindig kevés a különbség
Én nem tudom kit küldtem volna el, de szerintem Tomi csak a nagy rajongótábora miatt maradt bent és itt a bibi, hogy most már ki essen ki, hiszen jó hangúak maradtak bent és mindenkinek nagy rajongótábora van, a szavazás után pedig az utolsók között mindig kevés a különbség
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 22. 16:17
|
|
Beliebersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 137892 offline
|
Szerintem Tominak nagyon jó a hangja, de Dorkát imádtam. Nekem aki nem szimpi, az Csaba. Tény, hogy hatalmas hangja van, színpadi figura, de sokszor túl profi, és nem jön át az a könnyedsége a dalnak, aminek kéne.
Emellett ott van Tomi, aki számomra sokkal szimpatikusabb, szerethetőbb, mint a bátyja, viszont egyik Vastagnak mennie kéne. A Top 6-ban két testvér azért már sok... Mikinek kellett volna lépnie, ha Dorkát mondja, akkor Feró is talán Dorkát mond és itt lenne velünk még Dorka. Nem mellesleg az arány is elég rossz lett, 4 pasi, két csaj? Ne már :/
Emellett ott van Tomi, aki számomra sokkal szimpatikusabb, szerethetőbb, mint a bátyja, viszont egyik Vastagnak mennie kéne. A Top 6-ban két testvér azért már sok... Mikinek kellett volna lépnie, ha Dorkát mondja, akkor Feró is talán Dorkát mond és itt lenne velünk még Dorka. Nem mellesleg az arány is elég rossz lett, 4 pasi, két csaj? Ne már :/
2010. november 22. 16:47
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
Idézet
Naura5
Megnéztem az Uptown girl a neten. Könyörgöm ez egy normális jó rocker szám! A Tomi előadása minősíthetetlen volt..
Megnéztem az Uptown girl a neten. Könyörgöm ez egy normális jó rocker szám! A Tomi előadása minősíthetetlen volt..
röhögő görcsöt kaptam!
biztos h jót néztél?? ROCKER SZÁM??
azért annyira nem volt szörnyű Tomi.
Szerintem azért rontotta el, mert nagyon kellett a koreográfiára koncentrálnia.
2010. november 22. 18:45
kicsit sajnálom de tomi vagy 1000000 rel jobb volt
2010. november 23. 13:07
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
yesmissblair
én is sajnálom, nem kellett volna elmennie, mert egyre jobb lett sad.gif viszont ugyan mindegy. a következőben nagy esély van rá, hogy tomi megy, mert a mezőnyben már mindenki erősebb, mint ő, s ez tény.
Már mindenki erősebb a mezőnyben?
Szerintem ez már úgy pár adással ezelőtt már igaz volt.
én is sajnálom, nem kellett volna elmennie, mert egyre jobb lett sad.gif viszont ugyan mindegy. a következőben nagy esély van rá, hogy tomi megy, mert a mezőnyben már mindenki erősebb, mint ő, s ez tény.
Már mindenki erősebb a mezőnyben?
2010. november 23. 14:53
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
amúgy szerintem még az is elég vicces, hogy most sokan sajnálják Dorkát, és még többen mondják, h Tominak kellett volna hazamennie.. természetesen én is így gondolom... mégis a közönség szavazatai alapján maradt benn Tomi...
Soha nem fogom megérteni, h miért szavaznak Tomira.. persze vki szerint helyes, meg aranyos meg minden... de könyörgöm... ez egy tehetségkutató...
és Malek... ha jól emlékszem vmi olyasmit mondott Dorkának, h végre bebizonyította, h miért őt tartotta benn Mariann helyett... akkor most miért nem őt juttatta tovább?
Soha nem fogom megérteni, h miért szavaznak Tomira.. persze vki szerint helyes, meg aranyos meg minden... de könyörgöm... ez egy tehetségkutató...
és Malek... ha jól emlékszem vmi olyasmit mondott Dorkának, h végre bebizonyította, h miért őt tartotta benn Mariann helyett... akkor most miért nem őt juttatta tovább?
2010. november 23. 15:55
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Idézet (Rebiii @ 2010.11.22. 13:52)
én nem sajnáltam semelyiket...
Tomi és Dorka voltak a leggyengébbek...
de sztem Wolf Kati is mehetett volna vagy Janicsák V. de neki nem olyan rossz a hangja csak ő utálom ...
Tomi és Dorka voltak a leggyengébbek...
de sztem Wolf Kati is mehetett volna vagy Janicsák V. de neki nem olyan rossz a hangja csak ő utálom ...
És azért mehetett volna, mert utálod?
1 felhasználónak tetszik:
cukimálna
2010. november 23. 16:47
Idézet (Liafen @ 2010.11.23. 15:55)
És azért mehetett volna, mert utálod?
Az ilyen meglátásokért vannak még pl. a Vastag tesók versenyben.
És azért mert vannak olyan emberek akik a párbajban nem a kedvencükre szavaznak, vagy akit jónak ítélnek meg, hanem arra akit nem utálnak, hogy az essen ki akit utálnak.
2010. november 23. 19:17
|
|
enebellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.14. Hozzászólás: 56 Csatolások: 10 Azonosító: 125056 offline
|
Húzzon már el mindenki aki fikázza a Tomit! azért mert a legutóbbi produkciója nem volt olyan jó attól még nagyon is jó hangja van! Én örülök neki, hogy Dorka esett ki mert ő volt a legszarabb reméltem, hogy ő fog kiesni. A Vastag tesók e legjobbak! Rem következőnek pedig Wolf Kati esik ki mert ő is ugyanolyan hamisan énekel mint ahogy Dorka :S
(bocs h őszinte vaok és kimondom amit gondolok)
2010. november 25. 13:25
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
De amúgy szerintem meg Tomira azok a fiatalabb tinilányok szavaztak csak...
2010. november 25. 23:54
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
enebell:
"Húzzon már el mindenki aki fikázza a Tomit! azért mert a legutóbbi produkciója nem volt olyan jó attól még nagyon is jó hangja van! Én örülök neki, hogy Dorka esett ki mert ő volt a legszarabb reméltem, hogy ő fog kiesni. A Vastag tesók e legjobbak! Rem következőnek pedig Wolf Kati esik ki mert ő is ugyanolyan hamisan énekel mint ahogy Dorka :S
(bocs h őszinte vaok és kimondom amit gondolok)"
1. Ahogyan Te is leírtad a véleményedet úgy mindenki más is.. ezért igazán nem értem a kommented első mondatát.
2. Most csak a saját nevemben beszélhetek (esetleg majd vki megerősít...) de úgy érzem nekem is szólt többek között a bejegyzésed...
én nem azért írtam, h Dorka jobb volt, mert őt szerettem jobban (bár így volt)... hanem mert úgy gondolom, h Dorka folyamatosan fejlődött az utóbbi hetekben adásról adásra... Tomi meg egyre rosszabb lett... vagy csak ugyanott leragadt, nem vagyok énektanár, ezt sajnos nem tudom megítélni... de mivel ez egy tehetségkutató.. szerintem Dorka nagyobb tehetség.. így Neki kellett volna továbbjutnia... (azt is elismerem, h az elején nem volt igazán helyén a hangja.. de ezt a zsűritől is nem 1x megkapta...)
3. azért Wolf Kati elég jól énekel.. talán az egyik legjobb... pedig nem ő a kedvencem... de ha vki tehetséges akk azt elismerem... és Ő jóval tehetségesebb, mint Tomi...
"Húzzon már el mindenki aki fikázza a Tomit! azért mert a legutóbbi produkciója nem volt olyan jó attól még nagyon is jó hangja van! Én örülök neki, hogy Dorka esett ki mert ő volt a legszarabb reméltem, hogy ő fog kiesni. A Vastag tesók e legjobbak! Rem következőnek pedig Wolf Kati esik ki mert ő is ugyanolyan hamisan énekel mint ahogy Dorka :S
(bocs h őszinte vaok és kimondom amit gondolok)"
1. Ahogyan Te is leírtad a véleményedet úgy mindenki más is.. ezért igazán nem értem a kommented első mondatát.
2. Most csak a saját nevemben beszélhetek (esetleg majd vki megerősít...) de úgy érzem nekem is szólt többek között a bejegyzésed...
én nem azért írtam, h Dorka jobb volt, mert őt szerettem jobban (bár így volt)... hanem mert úgy gondolom, h Dorka folyamatosan fejlődött az utóbbi hetekben adásról adásra... Tomi meg egyre rosszabb lett... vagy csak ugyanott leragadt, nem vagyok énektanár, ezt sajnos nem tudom megítélni... de mivel ez egy tehetségkutató.. szerintem Dorka nagyobb tehetség.. így Neki kellett volna továbbjutnia... (azt is elismerem, h az elején nem volt igazán helyén a hangja.. de ezt a zsűritől is nem 1x megkapta...)
3. azért Wolf Kati elég jól énekel.. talán az egyik legjobb... pedig nem ő a kedvencem... de ha vki tehetséges akk azt elismerem... és Ő jóval tehetségesebb, mint Tomi...
2010. november 27. 08:25
Idézet (enebell @ 2010.11.23. 19:17)
Húzzon már el mindenki aki fikázza a Tomit! azért mert a legutóbbi produkciója nem volt olyan jó attól még nagyon is jó hangja van! Én örülök neki, hogy Dorka esett ki mert ő volt a legszarabb reméltem, hogy ő fog kiesni. A Vastag tesók e legjobbak! Rem következőnek pedig Wolf Kati esik ki mert ő is ugyanolyan hamisan énekel mint ahogy Dorka :S
Maradj csak ku**ban. Azért, mert te imádod a cuki pofájú - mellékesen szerintem tehetségtelen - Tomikát (Csabikáról külön megjegyzésem van) attól még 100x-or rosszabb Dorkánál. Például Dorka adásról adásra fejlődött, viszont Tomika csak ment befele a "süllyesztőbe".
2010. november 27. 08:31
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Idézet (enebell @ 2010.11.23. 19:17)
Na idefigyelj! A te édes Tomikád egy nagy rakás sz@r. Se énekhangja és szerintem nem is olyan jóképű. Tomika eddig talán azért maradt benn mert mindenki a kis tehetségtelen aranyos 19 éves fiúra teszi a voksát. Különben is ne sértegesd Wolf Katit, mert őneki van a mezőnyben szinte a legjobb hangja és egyénisége.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.