Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 21:28
De tényleg, jó Lizázást és további boldog életet kívánok neki, de szerintem ő volt az X-Faktorban a leggyengébb láncszem, örülök, hogy ő ment el.
Már bocs.
2010. november 21. 21:50
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
engem nagyon felidegesített! 1. nem volt hamis 2. tamáska egy kis nyomorék akinek semmi hangja! már be se kellett volna jutnia az élő adásba! pff. nagyon szar az a gyerek!
2010. november 22. 07:36
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Egyik kedvencem.Volt 2 szám melléfogása de már bebizonyította ,hogy szépen is tud énekelni.
Másik 2 fiú aki nem tud énekelni ennyire az még benn van.De az igazság a szavazók kezében van.Ő nem annyira "jópofa ill. jópasi"
Jó egészséget,boldogságot és karriert kívánok neki(k)
Másik 2 fiú aki nem tud énekelni ennyire az még benn van.De az igazság a szavazók kezében van.Ő nem annyira "jópofa ill. jópasi"
Jó egészséget,boldogságot és karriert kívánok neki(k)
2010. november 22. 09:17
|
|
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline
|
noni001: csakhogy nem kell mindent ilyen komolyan venni.Megasztáron azért alszok be, mert tisztára komoly, a zsűrik meg a versenyzők sem tudnak egy kicsitsem lazítani.Vmi poénosat mondani, meg semmi, de azért jó hogy különböznek!
Dorkával kapcsolatban meg, én nagyon nagyon sajnáltam hogy ő esett ki!Fantasztikus hangja van, igaz , még van hova fejlődnie, az a Tomi gyerek mintha alvajáró lenne a színpadon.!Dorka bevállalt a verseny mellett egy babát is, ami valljuk be nem kicsi felelősség!És ha az egész műsort nézzük, akkor szerintem Tominak kellett volna mennie, mert neki nagyon gyengék voltak a produkciói...Ő is tehetséges volt, na de Dorka..
Mindegy örüljünk hogy így több időt tud fordítani a családjára, és nincs plusz 'terhe' amit bevállalt...>3
Dorkával kapcsolatban meg, én nagyon nagyon sajnáltam hogy ő esett ki!Fantasztikus hangja van, igaz , még van hova fejlődnie, az a Tomi gyerek mintha alvajáró lenne a színpadon.!Dorka bevállalt a verseny mellett egy babát is, ami valljuk be nem kicsi felelősség!És ha az egész műsort nézzük, akkor szerintem Tominak kellett volna mennie, mert neki nagyon gyengék voltak a produkciói...Ő is tehetséges volt, na de Dorka..
Mindegy örüljünk hogy így több időt tud fordítani a családjára, és nincs plusz 'terhe' amit bevállalt...>3
2010. november 22. 09:20
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
ANNYIRA SAJNÁLOM H PONT Ő ESETT KI 
MEG IS LEPŐDTEM,DE NAGYON!!
A Wolf katinak kellett volna párbajoznia,olyan hamis volt h..
Részvétem Dorka
azért ne szomorkodj
elvégre többet foglalkozhatsz a babáddal és a férjeddel
A Wolf katinak kellett volna párbajoznia,olyan hamis volt h..
Részvétem Dorka
2010. november 22. 09:23
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Gici9696: Én örülök, hogy nem Tomi ment el, remélem, hogy nem is fog egy ideig. Aki fikázza, biztosan irigy rá..
Ez annyira szánalmas duma már. Nem feltétlen azért "fikázza" itt elég sok ember, mert irigy rá... oké, persze, biztos jó lenne ott lenni, de jelenleg ő a leggyengébb a mezőnyben, én az Uptown girl alatt belefojtottam volna egy kanál vízbe, hogy mit keres még itt... És nem azért, mert irigy vagyok rá. Mert azt nem irigylem, hogy van hangja, de az előadása íztelen és élvezhetetlen.
Ez annyira szánalmas duma már. Nem feltétlen azért "fikázza" itt elég sok ember, mert irigy rá... oké, persze, biztos jó lenne ott lenni, de jelenleg ő a leggyengébb a mezőnyben, én az Uptown girl alatt belefojtottam volna egy kanál vízbe, hogy mit keres még itt... És nem azért, mert irigy vagyok rá. Mert azt nem irigylem, hogy van hangja, de az előadása íztelen és élvezhetetlen.
2010. november 22. 11:20
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
jó jó 
Egyetértek mindazokkal akik,Dorkát és Tomit is szeretik!

Hiszen mind a ketten kiváló tehetségek!
Csak,amint azt már elmondtam:
SAJNÁLOM DORKÁT
Ő VOLT AZ EGYIK KEDVENCEM és jó h Tomi még benn maradt 
Viszont hangsúlyozom h Wolf Katinak kellett volna párbajoznia!!!!
Egyetértek mindazokkal akik,Dorkát és Tomit is szeretik!
Hiszen mind a ketten kiváló tehetségek!
Csak,amint azt már elmondtam:
SAJNÁLOM DORKÁT
Viszont hangsúlyozom h Wolf Katinak kellett volna párbajoznia!!!!
2010. november 22. 11:52
Sztem ez most végre egy jó párbaj volt Dorka és Tomi a legbénább. A Dorkán csodálkoztam mert eddig mindig kidobtam volna, de most összességében ő volt a legjobb. Azt meg a Keresztes is tudta, hogy a Tominak kellet volna elmenni csak a Malek megint kevert
2010. november 22. 11:53
Megnéztem az Uptown girl a neten. Könyörgöm ez egy normális jó rocker szám! A Tomi előadása minősíthetetlen volt...
2010. november 22. 13:39
|
|
DomcsySzamyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 124963 offline
|
sajnálom
2010. november 22. 13:52
|
|
Rebiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.30. Hozzászólás: 149 Csatolások: 264 Azonosító: 116100 offline
|
én nem sajnáltam semelyiket...
Tomi és Dorka voltak a leggyengébbek...
de sztem Wolf Kati is mehetett volna vagy Janicsák V. de neki nem olyan rossz a hangja csak ő utálom ...
Tomi és Dorka voltak a leggyengébbek...
de sztem Wolf Kati is mehetett volna vagy Janicsák V. de neki nem olyan rossz a hangja csak ő utálom ...
2010. november 22. 14:32
Mindig azok esnek ki akiknek van valami tehetségük is. És most ráadásul pont Dorka!
2010. november 22. 15:27
Kááááááár! Amúgy mindig is Vecának szurkoltam, úgyhogy.. Annyira nem volt szimpi, de gondoltam benne lessz a top5-ben!
2010. november 22. 15:27
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nagyon sajnálom...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.