Vastag Csabi 4 ever (L)
Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 17:15
|
|
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline
|
úgy sajnáltam..Tominak vagy Norbinak kellett volna mennie..:/ ő összeszedte magát,és benne jobban megvan az a bizonyos X,mint a Vastag gyerekben...:/
Vastag Csabi 4 ever (L)
én neki szurkolok
Vastag Csabi 4 ever (L)
2010. november 21. 17:30
|
|
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline
|
A Tominak kellett volna menni mindenképp ollyan béna volt, nem tudott játszani a hangjával!! A szavazók nagyon igazságtalanok, mert csak azért szavaztak a Tomira, mert szerintük helyes!!
Sajna ez van
Sajna ez van
2010. november 21. 17:31
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
kár
2010. november 21. 17:40
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
bár nem a kedvencem Dorka, mégis nagyon sajnálom, hogy kiesett.
2010. november 21. 17:55
|
|
szabonikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 132520 offline
|
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2010. november 21. 18:08
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
cintia8597
Az utolso kettőben a Vecának és a Csabának kellet vola álnia és a Vecát kellet volta kidobni!!
Na ne legyél már nevetséges... Veca és most jelenleg talán Nikolas a két legjobb a mezőnyben, de inkább csak Veca. Leggyengébb Vastag Tomi...
Az utolso kettőben a Vecának és a Csabának kellet vola álnia és a Vecát kellet volta kidobni!!
Na ne legyél már nevetséges... Veca és most jelenleg talán Nikolas a két legjobb a mezőnyben, de inkább csak Veca. Leggyengébb Vastag Tomi...
2010. november 21. 18:29
Liafen igen szerintem is Tomi a leggyengébb nem tudom mit esznek rajta!
2010. november 21. 18:30
Amúgy sajnálom Dorkát.Nagyon én sem voltam vele megelégedve,de valamikor nagyon jó volt!
2010. november 21. 18:35
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
SelenaDebbyMiley
Na vajon mit... kacsint egyet, meg mosolyog, és megvan a kellő szavazatszáma. Ebből "él" még az X-Faktorban.
Na vajon mit... kacsint egyet, meg mosolyog, és megvan a kellő szavazatszáma. Ebből "él" még az X-Faktorban.
2010. november 21. 18:52
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Nem szeretem Dorkát de azért sajnálom, itt már mindenkit sajnálok.
Team Kati, Veca
Team Kati, Veca
2010. november 21. 19:06
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
sajnálom hogy Dorka esett ki pedig most nagyon jól énekelt..és nem is volt hamis.. Tominak meg nincs jó hangja és a szám is pocsék volt amit énekelt.. de annak örülök..hogy Dorka nem zuhant össze..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 21. 20:37
|
|
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline
|
Sajnálom, mert jobb mint a Tomi, szerintem.)
De amúgy szerintem ha ott lettem volna, zsűri ként, akkor én is a közönségre bíztam volna.
Nagyon rossz volt, amikor Tomi nevét kimondták és rettentően sajnáltam Dorkát, de mikor végig mosolygott, akkor eltűnt ez az érzés és csak nézem, hogy milyen bájos. =)♥♥
Azért hajrá Tomi!
Bár nekem Veca a kedvencem, mindenkinek szurkolok. Amúgy akik előttem mondták, hogy nincs a Norbinak keresni valója, azoknak ezt üzenem:
- Lehet hogy nincs hangja, de a közönség imádja, rettentően vicces, szórakoztató a műsora. Sokan szeretik és ez ellen senki nem tud tenni, lehet hogy csak irigyek vagytok, de nem biztos én nem tudhatom. Én azért Norbinak is szurkolok.
De hajráá Vecaa, Te vagy a legjobb!
De amúgy szerintem ha ott lettem volna, zsűri ként, akkor én is a közönségre bíztam volna.
Nagyon rossz volt, amikor Tomi nevét kimondták és rettentően sajnáltam Dorkát, de mikor végig mosolygott, akkor eltűnt ez az érzés és csak nézem, hogy milyen bájos. =)♥♥
Azért hajrá Tomi!
Bár nekem Veca a kedvencem, mindenkinek szurkolok. Amúgy akik előttem mondták, hogy nincs a Norbinak keresni valója, azoknak ezt üzenem:
- Lehet hogy nincs hangja, de a közönség imádja, rettentően vicces, szórakoztató a műsora. Sokan szeretik és ez ellen senki nem tud tenni, lehet hogy csak irigyek vagytok, de nem biztos én nem tudhatom. Én azért Norbinak is szurkolok.
De hajráá Vecaa, Te vagy a legjobb!
2010. november 21. 20:37
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Liafen:
Teljesen egyetértek
Teljesen egyetértek
2010. november 21. 20:41
Sajnálom szegénykét...egyre erősebb volt műsorról műsorra!!!! Szegény:(
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.