Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 15:19
|
|
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 647 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline
|
Nem volt igazságos.Tomi sem,Dorka sem érdemelte meg a párbajozást.Dorka nagyon jó,Tomi pedig rém cuki volt,amikor énekeltek.SZERINTEM annak a hülye Király L.Norbinak(jaj,de várom már,hogy kiessen!!!Igazságtalanság azért bent tartani,mert elmebeteg!) kellett volna párbajozni valakivel,de NEM Tomival.Tehát nagyon sajnálom Dorkát,viszont nem állok jót magamért,he Tomit lökik ki.
2010. november 21. 15:23
|
|
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline
|
szerintem ez így volt igazságos! Én pl Tomira küldtem sms-t. Szerintem Tomi megérdemelte hogy kapjon még egy esélyt! Dorkát sajnálom... de most legalább többet lehet a kislányával.
2010. november 21. 15:27
|
|
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline
|
sajnálom Dorkát 
de Tomi is nagyon jó volt
majdnem elsírtam magam amikor kimondták a nevét
nagyon rossz volt látni hogy a két legnagyobb kedvencem párbajozni

de igaza volt Ferónak hogy a közönségre bízta
mert hát a többiek sorsáról is a közönség döntött hát az övékről is a közönség döntsön
ez az X-Faktor számomra nagyon szomorú volt
de legalább Dorka nem sírt
és a mostani párbajnál már nem is úgy jött ki mint egy vesztes
Tomin meg látszott mennyire örült
nekem ők ketten voltak a legszimpibbek
de Tomi is nagyon jó volt
majdnem elsírtam magam amikor kimondták a nevét
nagyon rossz volt látni hogy a két legnagyobb kedvencem párbajozni
de igaza volt Ferónak hogy a közönségre bízta
mert hát a többiek sorsáról is a közönség döntött hát az övékről is a közönség döntsön
ez az X-Faktor számomra nagyon szomorú volt
de legalább Dorka nem sírt
és a mostani párbajnál már nem is úgy jött ki mint egy vesztes
Tomin meg látszott mennyire örült
nekem ők ketten voltak a legszimpibbek
2010. november 21. 15:31
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
én nagyon sajnáltam
Majdnem elsírtam magam. Egyátalán nem neki kellett volna mennie. A Tamás ezerszer rosszabbul teljesített.Nem tudom mi van a magyar emberek fülével...
2010. november 21. 15:31
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Tomi iszonyat volt. Dorka ezerszer jobb. A tegnapi amúgy a legszégyenletesebb X-Faktor volt Magyarországon, de szerintem úgy összességében is. Ezek után meggondolom, hogy nézzem-e tovább..
2010. november 21. 15:33
nagyon sajnálom, de azért örülök, h nem a Tomi esett ki
meg a Dorkának már hetek óta elég hamis volt ahangja ://
meg a Dorkának már hetek óta elég hamis volt ahangja ://
2010. november 21. 15:44
El sem tudom mondani h mennyit sírtam amikor kiesett:'(
-mostmár nem is nézem a x-faktort, minek?!!
-mostmár nem is nézem a x-faktort, minek?!!
2010. november 21. 15:53
|
|
konczbernyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133098 offline
|
Most őszintén és örülök neki hogy dorka nincs tovább ! Mindenki haza akarta már küldeni , megérdemelten esett ki , Tomi ezerszer jobb
2010. november 21. 16:06
sajnálom érte!! 
most nagyon nehéz lesz,mert mind nagyon jó!!
a mentoroknak is nagyon nehéz döntés lesz kiejtetni őket!!
:S
most nagyon nehéz lesz,mert mind nagyon jó!!
a mentoroknak is nagyon nehéz döntés lesz kiejtetni őket!!
2010. november 21. 16:31
tomival mindketten jók voltak én egyiküket sem ejtettem volna ki hanem inkább mást
2010. november 21. 16:32
nagyon tehetséges nő kár érte és olyan jól énekelt
2010. november 21. 16:42
|
|
XD HA HAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 316 Csatolások: 506 Azonosító: 127796 offline
|
én Dorkának is szurkoltam de amikor ott állt Tomival akkor azt mondtam hogy inkább Dorka essen ki ne értsetek félre Dorkát is szeretem de nekem a legjobban a válogatón tetszett a hangja!!!
Tomi pedig mindig/majdnem mindig ugyan azt a színvonalt hozza és ez szerintem jó mert nem ront de miközben énekelte a párbajdalát Tomi azt hittem hogy mindjárt elájul mert láttam a kezét és nem kicsit remegett a dal végén pedig "könnybe lábadt a szeme"
azért sajnálom Dorkát de azért örülök hogy Tomi jutott tovább és én valószínűleg nem néztem volna tovább az x-faktort ha kiesett volna!!!
és így legalább Dorkának több ideje jut a kis babájára!!!
Tomi pedig mindig/majdnem mindig ugyan azt a színvonalt hozza és ez szerintem jó mert nem ront de miközben énekelte a párbajdalát Tomi azt hittem hogy mindjárt elájul mert láttam a kezét és nem kicsit remegett a dal végén pedig "könnybe lábadt a szeme"
azért sajnálom Dorkát de azért örülök hogy Tomi jutott tovább és én valószínűleg nem néztem volna tovább az x-faktort ha kiesett volna!!!
és így legalább Dorkának több ideje jut a kis babájára!!!
2010. november 21. 16:47
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.11.20. 23:36)
Sajnáltam nagyon,hogy kiesett.De viszont azt is sajnáltam volna ha Tamás esik ki.Tényleg már csak a legjobbak vannak és nagyon nehéz a döntés.Bár én még mindig azt gondolom,hogy a Vecának semmi helye nincs itt.Nem szimpatikus nekem a csaj.. 
Hát az egy dolog, hogy neked Veca nem szimpatikus, de szerintem neki van a legjobb hangja, és egyébként sem szimpátián múlik az egész:)
2010. november 21. 16:47
Sajnáltam,pedig most a párbajban nagyon jó volt.És szerintem mindketten mostanában rosszabul teljesítettek,főleg Tomi.De legalább Dóri eggyütt lehet a családjával(:
2010. november 21. 16:55
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
szerintem Dorka most szedte össze magát, és az előző két adás óta egyre jobb, az azelőtti élő adásoknál nem igazán jött be amit csinált
Tomi a kedvencem, Ildivel nem a legjobb számokat választják, a párbajdalát sokkal jobban énekelte
Feró jól döntött, hogy a közönségre bízta
énmagam is szavaztam Tomira
Tomi a kedvencem, Ildivel nem a legjobb számokat választják, a párbajdalát sokkal jobban énekelte
Feró jól döntött, hogy a közönségre bízta
énmagam is szavaztam Tomira
2010. november 21. 17:03
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Az utolso kettőben a Vecának és a Csabának kellet vola álnia és a Vecát kellet volta kidobni!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: