Shodeinde Dorka búcsúzik az X-Faktortól
2010. november 21. 14:22
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Dorka a mostani és a múlt heti adásban egész jó volt, de ezen a 2 adáson kívül, az összes többi produkciója borzasztó hamis volt, és mindig elcsuklott a hangja. Az tény, hogy most Tomi nem szerepelt túl jól, de erről megint csak Ildi tehet. Miért erőltet rá állandóan olyan számokat szegény gyerekre, ami nem áll jól neki? Neki a lassú számok állnak jól.
2010. november 21. 14:24
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
na végre azt hittem sose esik ki nem is tud énekelni ott nyökött ki se tudott sem éneklni:D
-.-
-.-
2010. november 21. 14:28
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
nem volt fair a tegnapi nap... ha az összteljesítményt nézzük, akkor sem vagyok abban teljesen biztos h Dorkának kellett volna párbajoznia... de ha meg csak a tegnapit, akkor meg biztosan nem... az utóbbi adások hetek alatt rengeteget fejlődött... és tényleg le a kalappal előtte... de Tomi... hááát... tudom h sok rajongója van és előre leszögezem, h mint emberrel, semmi bajom nincs vele... de a hangja... hétről hétre egyre gyengébb és gyengébb... Malekról eddig azt gondoltam, h tudja h kiben van tehetség, és h nem véletlenül van a zsűriben... hát... tegnap megváltozott a véleményem... mármint arról, h miért van a zsűriben.. az a döntése, miszerint Tomi maradjon.. háát.. nemtudom, h miben volt ő jobb, mint Dorka.. Tominak, már rég ki kellett volna esnie... ha a tesójával párbajozott volna... nem is maradt volna benn... mind1
Dorkának Sok Sikert a továbbiakban!!
Van jövője ebben a szakmában
(egyetlen pozitív része annak, h most ő esett ki... többet lehet a családjával
)
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. november 21. 14:28
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Wááá...peidg végre azt hittem kirugdossák Tamást...tiszta szar volt szokás szerint, már előre röhögtem a markomba, hogy úgy kell neked te rohadék, erre Dorka esik ki...Azt hittem agyvérzést kapok...Remélem minnél hamarabb megszabadulnak majd attól a nyálgéptől...:S:S:S
2010. november 21. 14:32
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Idézet (cseszt @ 2010.11.21. 14:28)
Wááá...peidg végre azt hittem kirugdossák Tamást...tiszta szar volt szokás szerint, már előre röhögtem a markomba, hogy úgy kell neked te rohadék, erre Dorka esik ki...Azt hittem agyvérzést kapok...Remélem minnél hamarabb megszabadulnak majd attól a nyálgéptől...:S:S:S
Rohadék? Nyálgép? Már bocs, de a véleményedet szebben is kifejthetnéd, mert ez így kissé erős.
2010. november 21. 14:34
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
jó hogy szavaztam Tomira! már az előző két adásnál is azt hittem hogy párbajozni fog
örülök hogy bent maradt ♥
az igazat megvallva jobb számokat is választhatnának Ildivel
örülök hogy bent maradt ♥
az igazat megvallva jobb számokat is választhatnának Ildivel
2010. november 21. 14:38
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
a Megasztárból Yvette esett ki.Az X-Factorból Dorka esett ki.A kedenceim
(
Pontosan ezt gondolom én is!Nagyon jól megfogalmaztad helyettem
Idézet (Lia7 @ 2010.11.21. 14:28)
nem volt fair a tegnapi nap... ha az összteljesítményt nézzük, akkor sem vagyok abban teljesen biztos h Dorkának kellett volna párbajoznia... de ha meg csak a tegnapit, akkor meg biztosan nem... az utóbbi adások hetek alatt rengeteget fejlődött... és tényleg le a kalappal előtte... de Tomi... hááát... tudom h sok rajongója van és előre leszögezem, h mint emberrel, semmi bajom nincs vele... de a hangja... hétről hétre egyre gyengébb és gyengébb... Malekról eddig azt gondoltam, h tudja h kiben van tehetség, és h nem véletlenül van a zsűriben... hát... tegnap megváltozott a véleményem... mármint arról, h miért van a zsűriben.. az a döntése, miszerint Tomi maradjon.. háát.. nemtudom, h miben volt ő jobb, mint Dorka.. Tominak, már rég ki kellett volna esnie... ha a tesójával párbajozott volna... nem is maradt volna benn... mind1
(egyetlen pozitív része annak, h most ő esett ki... többet lehet a családjával
)
Pontosan ezt gondolom én is!Nagyon jól megfogalmaztad helyettem
2010. november 21. 14:40
Idézet (Csilli @ 2010.11.21. 14:37)
cseszt!
Hogy írhatsz ilyet egy emberről??? rohadék ?! .. esetleg ártott neked vagy mi?
Hogy írhatsz ilyet egy emberről??? rohadék ?! .. esetleg ártott neked vagy mi?
mondjuk kiesett a kedvence?! majd ha neked esik ki Tomikád valaki miatt, akkor meg te fogsz ilyeneket irkálni te..
2010. november 21. 14:52
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet
Az tény, hogy most Tomi nem szerepelt túl jól, de erről megint csak Ildi tehet. Miért erőltet rá állandóan olyan számokat szegény gyerekre, ami nem áll jól neki? Neki a lassú számok állnak jól. blink.gif
Most őszintén, szerinted aki csak egy műfajban tud "jól" énekelni és ha másik műfajú dalt kap, akkor elvérzik, az jó előadó? Mert szerintem nem...Egyébként szerintem Tomi akár lassú, akár gyors dalt énekel, teljesen átlagos hangja van a gyereknek és szerintem semmi keresnivalója a legjobb 12-ben. Csak azért jutott el idáig, mert 1: Ildikó a saját versenyzőit már undorító módon ahol csak tudja, nyomja. Persze hogy a saját versenyzőjét tovább akarja juttatni, de amit ő csinál az már túlzás. 2: A tinilányok jóképűnek tartják és ezért szavaznak rá. Szerintem semmiképp nem Dorkának kellett volna menni. Mind az összteljesítményt nézve, mind a tegnapit, sokkal jobb volt, mint Tomi. A két Vastag meg Norbi nem értem, hogy mit keresnek ott még mindig
Pandus
2010. november 21. 14:56
|
|
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline
|
A tegnapi párbajdala fantaszikusra sikeredett, de a Tomié is
Annak örültem volna a legjobban, ha egyikőjük sem esik ki
Dorkának lehet, hogy voltak dalai amik nem lettek egészen tökéletesek, de ő egy nagyon tehetséges lány
Remélem azért még fogunk hallani felőle
Csak ne adja fel
2010. november 21. 15:13
|
BunnyGirlUltraviolence |
|
Idézet (janet7 @ 2010.11.21. 14:52)
Most őszintén, szerinted aki csak egy műfajban tud "jól" énekelni és ha másik műfajú dalt kap, akkor elvérzik, az jó előadó? Mert szerintem nem...Egyébként szerintem Tomi akár lassú, akár gyors dalt énekel, teljesen átlagos hangja van a gyereknek és szerintem semmi keresnivalója a legjobb 12-ben. Csak azért jutott el idáig, mert 1: Ildikó a saját versenyzőit már undorító módon ahol csak tudja, nyomja. Persze hogy a saját versenyzőjét tovább akarja juttatni, de amit ő csinál az már túlzás. 2: A tinilányok jóképűnek tartják és ezért szavaznak rá. Szerintem semmiképp nem Dorkának kellett volna menni. Mind az összteljesítményt nézve, mind a tegnapit, sokkal jobb volt, mint Tomi. A két Vastag meg Norbi nem értem, hogy mit keresnek ott még mindig 
Abban teljes mértékig igazat adok neked, hogy amit Ildi csinál az már túlzás, és abban is igazat adok, hogy Norbinak nincs már keresni valója a műsorban, sőt szerintem be sem kellett volna válogatni, mert jó pofa és vicces, de énekelni nem tud. A Vastag tesókat, viszont nagyon tehetségesnek tartom, és félreértés ne essék, nem csak azért szeretem őket, mert jól néznek ki. Sajnos Tominál, már kezd megérni a kiesés, ugyanis a bent maradt versenyzők közül, Norbi és ő a leggyengébb, de remélem legközelebb Norbi megy.
janet7
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.