Van Tumblr-öd?
2016. augusztus 24. 19:45
Fingom sincs, hogy miért, de tegnap töröltem a régit és csináltam egy újat, még friss, ropogós.
Úgy nézzétek egyébként, hogy a design egytől egyig lopott, de akkor nem volt kedvem ezzel vacakolni, majd ha ráveszem magam akkor megcsinálom rendesen. Meg keresek egy másik témát, mert bármennyire is tetszik a képek megjelenése, azt már kevésbé preferálom, hogy oldalanként csak 15 képet tud megjeleníteni.
2016. szeptember 27. 17:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
három is van, de a többi kettőn inkább rajongásaim töltöm ki, azért csináltam ezt pár napja, hogy ez egy kicsit személyesebb legyen, de még mindig nehéz visszafognom magam.
de amúgy ez nagyon össze-vissza van, irigylem azokat akiknek olyan szép rendezett.
2016. október 24. 19:55
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
2016. október 31. 20:38
|
|
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline
|
Van, de annyira pocsék, hogy inkább be sem linkelem
2016. december 27. 15:19
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Van, de nincs időm még ezt is használni. De azért aki akar követhet. Ha tetszik a tumblija vissza is követem.
Nem vagyok követőgyűjtő haggyatok
(((((
2017. január 03. 21:59
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2016.12.27. 15:19)
Van, de nincs időm még ezt is használni. De azért aki akar követhet. Ha tetszik a tumblija vissza is követem.
(((((
tökéletes *-*
2017. február 05. 10:12
katyvasz az egész
igazából a fele Lauren, TWD, és Halsey, de azért én szeretem, mert nagyon én vagyok.
igazából a fele Lauren, TWD, és Halsey, de azért én szeretem, mert nagyon én vagyok.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: