Újabb vámpirfilmet készítenek! Ami állítólag szintén nagy sikernek néz elébe. A főszereplő fiúról semmit nem tudni, de a főszereplő lány Candice Accola lessz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Új vámpíros film készül
2010. november 20. 19:17
2010. november 20. 19:18
Biztosan nagyon jó film lesz,ha Candice főszerepet játszik.Tuti, hogy megnézem majd! ♥
2010. november 20. 19:23
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
kíváncsi vagyok.xx Bár a tartalma alapján nem igazán ragadott meg.
2010. november 20. 19:23
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
érdekes története van, viszont kissé szánalmas a filmesek elszánt bevételhajszolása az aktulis dolgokat kihasználva. persze azért vevő leszek rá. azzal viszont nem értek egyet, hogy ez az egész a twilighttal kezdődött. eddig is voltak vámpíros filmek..
2010. november 20. 19:30
|
|
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline
|
Effy,
körülbelül engem is!Egyedül a Twilightot szeretem ami ilyen vámpíros film.Egy idő után kezd unalmas lenni,hogy a filmek többsége vámpír témájú.Persze,ezzel addig nincs baj ha a története megfogja az embert.
körülbelül engem is!Egyedül a Twilightot szeretem ami ilyen vámpíros film.Egy idő után kezd unalmas lenni,hogy a filmek többsége vámpír témájú.Persze,ezzel addig nincs baj ha a története megfogja az embert.
2010. november 20. 19:30
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Most már kicsit sok ez a vámpírosdi... Főleg, hogy mindegyiknek ugyanaz a vége: boldogan éldegélnek...
2010. november 20. 19:36
Nézzük a jó oldalát: most legalább nem az van, hogy egy vámpír beleszeret egy halandó lánykába, és szenvednek.
És Candice szerepel benne, szóval ez már egy jó pont.
És Candice szerepel benne, szóval ez már egy jó pont.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.